Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

QUOTE(Tukiuke @ 2011 03 21, 22:39)
o tai cia taip paciai ir su spalvota guta nes as kaip konturui naudojau auksines spalvos guta

man irgi taip buvo ,bet dabar vietoi lyginimo ikisu skarele i orkaite 150 laipsniu 15min,paskui isplaunu ir lyginu ...nenukrito konturai
Atsakyti
Sugadintus darbus naudoju apvėlimui
Atsakyti
aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
idesiu foto tu gutu kur turiu kad ir kitos neapsigautu matyt tikrai bus prasta kokybe nors pirkau meno muzoj verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tukiuke: 22 kovo 2011 - 21:38
Tukiuke , naudok marabu ar Javanos kont8rus. Jie geri.

Panos vakar gavau iš pono Vido organzą. Super medžiaga. Koks kritimas nuostabus. Aplamai skambinau jam pirmadienį nes susidarė kritinė situacija, labai kontūro reikėjo. Jau šiandien iš ryto gavau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 23 kovo 2011 - 08:37
Sveiki visi smile.gif

Tavi ar galetumete nufotografuoti ta organza, nes kiek man zinoma, organza siaip yra tokia storesne ir kietesne medziaga. Noreciau pamatyti kaip atrodo smile.gif
Planuovau is Vido irgi pirkti, tai noretus pamatytii, labai aciu
Atsakyti
Jie kiek panaši į šifoną tik audimas kitos, labai gražiai krenta ir mažiau permatoma nei šifonas. Minkštesnė kai čiupinėji nei šifonas. Nufotkinti tik ryt galėsiu, šiandien vėlai grįšiu. Galu gale gyvai parodyt galiu. vilniete esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 23 kovo 2011 - 11:22
sveikutes biggrin.gif

Laimantai o tu paziurek - is ten kur jie siuncia remus i LT metaliniai apskritimai, kad neprasmeginetu tvirtinimas yra, o cia parduodami kazkodel be ju ax.gif
pagaliukai plonoki - tvirtinant ilga sali neissilenkia? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 23 kovo 2011 - 11:57
QUOTE(daivaV @ 2011 03 23, 11:51)
sveikutes  biggrin.gif

rema uzsisakiau internetu, nes iki galo neissiaiskinau, kad yra ir parduotuve Vilniuj ju...
gavau rema visa apkalineta vinukais  doh.gif ir kad ir kaip tvirtintum tvirtinimas prasmegdavo i grioveli unsure.gif maciau veliau, kad is ten kur jie siuncia pridedamos ir metalines ploksteles, kad tvirtinimas neprasmeginetu, taciau kazkodel tu ploksteliu prie remu pas juos nera cool.gif pagaliukai ploni... Laimantai kai tvirtini ilga sali ar neissilenkia?
.... rema grazinau ax.gif nebuvo jokiu problemu - atidave pinigus.. tik nemalonu buvo, niekaip neprirantu prie tokio poziurio i darba kai kuriu zmoniu unsure.gif gal mano atvejis su remu vienetinis... taciau kaip galima siusti toki daikta klientui nesuprantu...
vien zodziu... tokia mano patirtis su siais remais 4u.gif

Labukas smile.gif

oj pala pala, cia is katru pirkai? g.gif biggrin.gif
As tai viena is artinno pirkus, tai ten tikrai nieko remas, tik skyluciu dar dazniau pragrezciau, kad daugiau susegimu butu, bet siaip cikis bigsmile.gif
Atsakyti
Yyy ot nespejau pakeisti zinutes lotuliukas.gif
persigalvojau, pagalvojau gal patylesiu o neisejo biggrin.gif
is ten kur pirko Laimantas kaip suprantu 4u.gif
ir skyluciu ten nera - yra grioveliai, kuriuose tvirtinama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 23 kovo 2011 - 12:03
O is kur pirktas remas? g.gif
as turiu nusipirkus, bet jis dar supakuotas, nebandziau, maniskis is Dailes reikmenu parduotuves Jogailos g., ar jis irgi negeras? verysad.gif
Atsakyti
Man rėmus vyras paddarė
Atsakyti
Kaip suprantu remai pirkti is artmanijos? ane?

Labai smagu kaip vyrai nagingi ir gali pagaminti remus smile.gif Man vyras praeitais metais pagamino ir padovanojo du remus - kvadratini ir pailga, bet kai uzsakymu vienu metu buna 3-4, tai norejosi dar vienu remu smile.gif Tai priprasiau nupirkti smile.gif
Tai reikes man savuosius naujus isbandyti ir parasysiu kaip jie smile.gif

As mielai Tavi paziureciau ta organza, bet negaliu is namu istrukti, turiu zindukli namie, tai visas paros laikas priklauso jam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 23 kovo 2011 - 14:04