Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Yyy ne vilnietis bet per dukrą Vilniuje galima atsiįmti. Jis ir pats gabai gražiai ant šilko piešia. Dirba su Marabu. Kontūras man patiko, skystesnis nei jvana geriau gula
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 03 18, 17:01)
Yyy ne vilnietis bet per dukrą Vilniuje galima atsiįmti. Jis ir pats gabai gražiai ant šilko piešia. Dirba su Marabu. Kontūras man patiko, skystesnis nei jvana geriau gula

kaip idomiai smile.gif o galima kazkur katalogeli gal, neturi jis? g.gif na tarkim, kad spalvas issirinkt g.gif javanos konturai man, kai ka tik praimta tubele, tai nieko, bet po to iskkausta spaust, net riesa skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 03 18, 13:47)
orfi daryk remeli aplink krasta - bus tvarkingas ir grazus krastas, kad ir dregniau piesi. ax.gif
o sausiau piesian krasta pats krastas pilnai ir graziai nepasidengia dazais 4u.gif

Aciu, taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
Čia pažiūrėk
http://www.marabu-creative.com/
Atsakyti
Aciu smile.gif

O jei ner galimybes pasigamint, kur galima isigyt ilgu remu, saliams iki dvieju metru? g.gif
Atsakyti
as pirkau dailininku parduotuvej Vilniuje, Cvirkos kampas kur... kainos nepamenu, bet jo dvi krastines ilgos, o kitos dvi trumpos (salikeliams 180 cm kaip tik)
Atsakyti
idomu, kokia kainele g.gif nu apie ta krautuve girdejau biggrin.gif tik niekad nebuvau smile.gif
Atsakyti
REMAIS PREKIAUJA DAR ARTMANIJA. ju puslapis yra www.artmanija.lt
as esu is ju pirkusi. beda ta, kad kai juos surenki ir jau tvirtini, t.y susuki varztelius, jie truputeli sulenda i pati medi. tuomet as dejau tokius metaliukus (nezinau kaip tiksliai vadinasi sad.gif )ir problema issisprende.
Atsakyti
o kiek kainuoja pas v.vidis dazai bei silkas??? gal kas pirkote????
Atsakyti
QUOTE(Laimantas @ 2011 03 19, 17:55)
REMAIS PREKIAUJA DAR ARTMANIJA. ju puslapis yra  www.artmanija.lt
as esu is ju pirkusi. beda ta, kad kai juos surenki ir jau tvirtini, t.y susuki varztelius, jie truputeli sulenda i pati medi. tuomet as dejau tokius metaliukus (nezinau kaip tiksliai vadinasi sad.gif )ir problema issisprende.

biggrin.gif jo supratau, senoviskai - mutrukes biggrin.gif
o kaip ten geriausia imt, dvieju metru ir kokiu 50cm? g.gif kad pasidaryt staciakampi g.gif
Atsakyti
Pirkau pas Vidi dažus ir krepdešiną. Pvz krepdešino šalikas 180x45 parduotuvėj 38.99 pas vidi 27 lt, be to jis turi ir organzos tiesa tik metrais. Bet kitur tai nėr jokios.
Atsakyti
as emiau 2 pagaliukus 2 metru ir 2- 50 cm.
tuomet gali daryti ir staciakampi ir kvadrata. nes nemanau, kad noresis visa laika piesti tik skaras. pabosta, norisi ir saliko....
Atsakyti