Yyy ne vilnietis bet per dukrą Vilniuje galima atsiįmti. Jis ir pats gabai gražiai ant šilko piešia. Dirba su Marabu. Kontūras man patiko, skystesnis nei jvana geriau gula
QUOTE(tavi @ 2011 03 18, 17:01)
Yyy ne vilnietis bet per dukrą Vilniuje galima atsiįmti. Jis ir pats gabai gražiai ant šilko piešia. Dirba su Marabu. Kontūras man patiko, skystesnis nei jvana geriau gula
kaip idomiai o galima kazkur katalogeli gal, neturi jis? na tarkim, kad spalvas issirinkt javanos konturai man, kai ka tik praimta tubele, tai nieko, bet po to iskkausta spaust, net riesa skauda
QUOTE(daivaV @ 2011 03 18, 13:47)
orfi daryk remeli aplink krasta - bus tvarkingas ir grazus krastas, kad ir dregniau piesi.
o sausiau piesian krasta pats krastas pilnai ir graziai nepasidengia dazais
o sausiau piesian krasta pats krastas pilnai ir graziai nepasidengia dazais
Aciu, taip ir darysiu
Čia pažiūrėk
http://www.marabu-creative.com/
http://www.marabu-creative.com/
Aciu
O jei ner galimybes pasigamint, kur galima isigyt ilgu remu, saliams iki dvieju metru?
O jei ner galimybes pasigamint, kur galima isigyt ilgu remu, saliams iki dvieju metru?
as pirkau dailininku parduotuvej Vilniuje, Cvirkos kampas kur... kainos nepamenu, bet jo dvi krastines ilgos, o kitos dvi trumpos (salikeliams 180 cm kaip tik)
idomu, kokia kainele nu apie ta krautuve girdejau tik niekad nebuvau
QUOTE(Laimantas @ 2011 03 19, 17:55)
REMAIS PREKIAUJA DAR ARTMANIJA. ju puslapis yra www.artmanija.lt
as esu is ju pirkusi. beda ta, kad kai juos surenki ir jau tvirtini, t.y susuki varztelius, jie truputeli sulenda i pati medi. tuomet as dejau tokius metaliukus (nezinau kaip tiksliai vadinasi )ir problema issisprende.
as esu is ju pirkusi. beda ta, kad kai juos surenki ir jau tvirtini, t.y susuki varztelius, jie truputeli sulenda i pati medi. tuomet as dejau tokius metaliukus (nezinau kaip tiksliai vadinasi )ir problema issisprende.
jo supratau, senoviskai - mutrukes
o kaip ten geriausia imt, dvieju metru ir kokiu 50cm? kad pasidaryt staciakampi
Pirkau pas Vidi dažus ir krepdešiną. Pvz krepdešino šalikas 180x45 parduotuvėj 38.99 pas vidi 27 lt, be to jis turi ir organzos tiesa tik metrais. Bet kitur tai nėr jokios.