Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Aciu uz grazius zodzius. Paroda Siauliuose mano ir dar triju autoriu. Nieko ypatingo ax.gif .

Enija, as turiu laisva sali ta su gervem . Na bet jis tikrai toks ne kiekvienai. Kaina , mano manymu, labai nemaza - lygiai perpus kaip tos baltaruses, bet taip abieju indeli sudejus gaunasi doh.gif O rusijoj (matyt ir baltarusijoj) tikrai kainos katastrofiskos tiek silko darbu, tiek veltu blink.gif

Daiva, ir as pasiziuriu kartais tokiu nedailiu silko tapybos darbeliu uz tikrai nemaza kaina. Man tas poziuris "matosi, kad ranku darbas" svetimas. Buna tokiu darbu (ne tik silko), kur tas grubumas toks specialus ir specifinis, o ne atsitiktinis- tokie man patinka. Bet kas nesupranta, tai jiems visai nekliuva tos nemoksiskos kliurkos ir kreivi konturai rolleyes.gif Man pussesere karta pasake antikomplimenta, kad mano darbai perdaug jau teisingi biggrin.gif
Papildyta:
Elija, jau kaip man patiko "tavo" akys wub.gif

Yyy, manes tai nereikia bijoti del nuotrauku, as tik siaip kartais prikisu, kad pasitemptumet biggrin.gif . Nors ir sau turiu ka prikisti tongue.gif Labai dailus salikeliai thumbup.gif

Tavi, turbut ta tavo uzsakove mate mano gelynus hihihi.gif . Na bet labai grazu, svelnu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 07 kovo 2011 - 14:20
Naca, tiesiog seniai netyčia nupiešiau labai panšu į tavo gėlynus. Vat užsakovė ir užsimanė tokio, o aplamai tai ne mano stiliuje piešinys. Man čia trūksta laužtų linijų, kurios atsvertų užraitymus. Na bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kazkada cia vaidenausi tai nutariau ir vel ikist nosi smile.gif
jau auksarankiu klube uzdaviau klausimuka, bet tikiu, kad jus irgi esate susidurusios su pievos ir geliu ideja. Patarkit koki eiliskuma daryti, kad zole neuzstotu geliu, o geliu nereiktu paisyt ant zoles (spalvos nebebus) Darbelis turetu gautis toks peizazinis...

4u.gif
Atsakyti
Pirma piešk gėles, o po to žoles ir kontūruok jas bespalviu kontūru
Atsakyti
Aciu tavi 4u.gif
Bandysiu, ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Nu ir nepasiseke sad.gif Dar nepriejau prie pievos, o dangus jau susigadino verysad.gif
kai tik nupaisiau buvo labai grazu, o kai pamaciau isdziuvusi... doh.gif krastai nubege, nubluke ir atrodo kad jau nebedangus cia...
reik viena karta ir visiems laikams issiaiskinti ka daryt, kad taip nebutu.. g.gif

sugadinau du salikelius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(orfi @ 2011 03 18, 15:00)
sugadinau du salikelius  verysad.gif

Dėl nubėgusių kraštų tai vienintelis patarimas iš mano pusės - tapydama ties kraštais nepadaugink dažų, arba jei drėkini šilką, tai kraštai neturi būti šlapi. Aš per daug sudrėkinus šaliką tuos kraštus tiesiog pavalau sausu švariu skudurėliu. Žodžiu jei apsiūtas šalikėlis yra, tai tie apsiuvimai (pats kraštelis/kantelis) įgavęs daug drėgmės ją džiūdamas "išskiria" ant šaliko ir gaunas tie nubėgimai. Nžn, ar aiškiai paaiškinau.
Atsakyti
Dažai nuo krašų nubėgo? Jei taip - reiškia prie krašto per šlapiai dažiai. Deja tai pastovi klaida beveik pas visas ir pas manę doh.gif Kai dažas išdžiūsdta jis lyg papblinka po fiksavimo išryškėja.
čia nefiksuotas
user posted image
čia fiksuotas
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, kam reik šilkų (nebrangiai) ir priemonių kreipkitės
v.vidis@gmail.com
tikrai nebrangu
Atsakyti
Aciu Elija ir tavi uz patarimus. Tikrai stengiausi kuo riebiau ir slapiau dazyt krasta...
cia pavizdys kas gavosi, tik pas mane kur kas daugiau ploto apieme toks nubegimas.
user posted image

Tavo o kaip fiksuoji, kad poto isryskeja? As vis dar ligintuvu... o jus jau gal atsisaket sitokio budo?
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 03 18, 15:07)
Mergaitės, kam reik šilkų (nebrangiai) ir priemonių kreipkitės
v.vidis@gmail.com
tikrai nebrangu

Lelijos super, pasikartojant bigsmile.gif
O geras, o cia Vilniuj tas kontaktas? o priemonem, tai javanos ar kokiom, ar visokiom prekiauja? g.gif pigiau nei decotexai ir pan? g.gif
Atsakyti
orfi daryk remeli aplink krasta - bus tvarkingas ir grazus krastas, kad ir dregniau piesi. ax.gif
o sausiau piesian krasta pats krastas pilnai ir graziai nepasidengia dazais 4u.gif
Atsakyti