Yyy graziu darbeliu pridarei
Neringučia 777 sunku pasakyti kurie geriausi.... mergytes ivairiais piesia lygintuvu fiksuojami Javana man patiko, dabar piesiu AvantGarde garais fiksuojamais
tavi, pagaliau ir tavo darbo sulaukem grazus!
Daiva, tamstytei nesimiega naktimis matau, tai gal jau naują grožį mums greitu metu parodysi?
QUOTE(daivaV @ 2011 03 05, 03:35)
Yyy graziu darbeliu pridarei
Neringučia 777 sunku pasakyti kurie geriausi.... mergytes ivairiais piesia lygintuvu fiksuojami Javana man patiko, dabar piesiu AvantGarde garais fiksuojamais
o kaip fiksuojami garais?
dekui uz konsultacijas
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 05, 14:16)
Daiva, tamstytei nesimiega naktimis matau, tai gal jau naują grožį mums greitu metu parodysi?
aha nesimiega, kai nezyzia nieks ir nereikalauja demesio - lafa nesvietiska labai labai myliu savo mazuliukes, taciau taip gera kartais pabuti VIENAI
suknute siunu, taip parinkau fasona.... kad dabar turiu galvos skausmo su istrizai kirptais audiniais SUNKU
dar ismeciau savo pukine striuke, nes nesekmingai isskalbiau dabar prisiminiau senus laikus, susigalvojau fasona, nusipirkau medziagos, pasidariau lekalus ir siusiu pati, nes parduotuvese neradau tokios kokios noriu
labai labai noriu piesti, taciau jau kazkai baisiai striuka su laiku.... galetu buti paroj daugiau valandu
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 03 05, 14:24)
tai reiskia, kad dazai uzfiksuojami ne lygintuvu, o garais (vieni dazai fiksuojami lygintuvu, o kiti turi buti fiksuojami garais) vynioju darba i audini, i folga ir greitpuodyje garuose verdu 90 min, tada skalbiu, lyginu. Gaunasi ryskesnes spalvos, minkstutelis silkas, nors ir kiek dazu buvo prikrauta taciau kartais is puodo issoka super ryskus, visai neplanuotas produktas, kartais mazulyte skylute sugadina visa darba... vien zodziu visur savi niuansai
Idedu nuotraukyciu is parodos. Ta klaikioji su profesionaliu fotoaparatu (tik kad gero fotoaparato neuztenka ) , kitos su mano muilinycia
Iskabinimas baisus, kaip uzuolaidu, bet kad neleido mums pasireiksti
Iskabinimas baisus, kaip uzuolaidu, bet kad neleido mums pasireiksti
Naca, kaip faina. Gražu
Nacyt, nu grožis, ką??? Ir kokia Tu graži
aciukas. Na kokia ten grazi , ypac po 6 val atidirbtu valdiskame darbe ir 5 cia kabinimo Visi akiu tusai apibege, plaukai nesukuoti
Ačiū visom už gražius žodžius mano šalikui. Sunkiai grįštų, laiko trūksta , sveikatos, bet po truputi išsijudinsiu manau.
nuostabu. Naca, kur vyko paroda? Smalsu labai.
Beje, kad įsivaizduotumėt: mačiau savaitgalį iš Baltarusijos profesionalią dailininkę kuri apvėlusi pirktinį audinį( ne rankom tapytą šilką) prašė 360lt už savo darbus, kurie sakyčiau dar turėtų vytis ir vytis nacos darbus, ar tokius kokius mačiau pas TAVI.
Ta proga galiu pasakyti kad mano viena pažįstama svajoja apvelto šilko, tik tam už 360lt ji neturėjo pinigų. Gal kas turit, tai įmeskit čia nuotrauką, nukopijuosiu ir kai sutiksiu parekomenduosiu. ir aišku kainas būt gerai žinoti.
Na man toks patriotizmas sudygo. Sakau pirks pas užsienietes tokį vidutinišką kai mūsų merginos padaro toooookius darbus kad...
Beje, kad įsivaizduotumėt: mačiau savaitgalį iš Baltarusijos profesionalią dailininkę kuri apvėlusi pirktinį audinį( ne rankom tapytą šilką) prašė 360lt už savo darbus, kurie sakyčiau dar turėtų vytis ir vytis nacos darbus, ar tokius kokius mačiau pas TAVI.
Ta proga galiu pasakyti kad mano viena pažįstama svajoja apvelto šilko, tik tam už 360lt ji neturėjo pinigų. Gal kas turit, tai įmeskit čia nuotrauką, nukopijuosiu ir kai sutiksiu parekomenduosiu. ir aišku kainas būt gerai žinoti.
Na man toks patriotizmas sudygo. Sakau pirks pas užsienietes tokį vidutinišką kai mūsų merginos padaro toooookius darbus kad...
Nacyte jau rasiau, bet ir cia parasysiu - labai grazus darbai! labai grazi paroda! ir labai labai grazi nacyte
o del darbu kaziuko mugej.................
siaip niekada nieko blogo nekomentuoju ir nelendu....taciau per muge neistveriau ir priejau prie vienos moteriskes... pro konturus prabeges dazas, issiteplioje, darbai lyg lyginti, taciau is to nieko gero nesigavo....ir etc. - paklausiau kodel, o ji man - uz tai matosi, kad ranku darbas, o ne made in chaina - 100 lt.
mugej buvo ir graziu, ir labai graziu darbu, taciau ir niekiniu buvo nemazai....
siaip niekada nieko blogo nekomentuoju ir nelendu....taciau per muge neistveriau ir priejau prie vienos moteriskes... pro konturus prabeges dazas, issiteplioje, darbai lyg lyginti, taciau is to nieko gero nesigavo....ir etc. - paklausiau kodel, o ji man - uz tai matosi, kad ranku darbas, o ne made in chaina - 100 lt.
mugej buvo ir graziu, ir labai graziu darbu, taciau ir niekiniu buvo nemazai....
QUOTE(daivaV @ 2011 03 07, 10:39)
juokas pro ašaras.
bet geroji pusė tame yra ta kad pamatę tokį "meną" žmonės galės lyginti su čia rodomais kūriniais ir...
Nors...
teko kartą išgirsti: pirksiu už 40lt, užtai tavo darbą visi mano pažįstami labai girs tau bus didelė garbė. Ir tikisi kad man reikia jų garbės. Žodžiu kiekvienam supratimui savas pirkinys.