Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

QUOTE(ELlJA @ 2011 03 03, 17:18)
Enija, wow, tada ačiū tau už komentarą mano adresu  wub.gif  4u.gif  labai smagu, kai tokie profam patinka tokie "žali" darbai kaip mano  ax.gif
Neringučia777, o kokį kontūrą naudojai? Man GUTA irgi taip nusivyniojo nuo šilko  lotuliukas.gif

QUOTE(daivaV @ 2011 03 03, 17:20)
Neringučia 777 neparasei ant kokio audinio piesei g.gif kokiu konturu piesei g.gif

Ant silko ..nepamenu tiksliai su kokiu ,bet GUTA irgi turiu...,o jis ka prastas g.gif
prie to pacio ikeliu kelis salikelius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 03 kovo 2011 - 19:29
Pirmasis mano darbas, kurį dariau "ant prakalimo" tskant biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 03 04, 00:44)
Pirmasis mano darbas, kurį dariau "ant prakalimo" tskant  biggrin.gif
user posted image

oho..kokios gyvos akys ...labai grazu

o cia mano keletas bandymu
http://www.facebook....0...3&aid=53029
Atsakyti
Elija, super.

Neringučia 777, man ypač patiko nekonkretaus pie6inio , tokie margi linksmi
Atsakyti
ELIJA akys superines wub.gif wub.gif
gal jau turi savo tema? bigsmile.gif

Neringučia 777 grazus darbai thumbup.gif gali padaryti nuotraukas viesas, tada ne tik draugai gales jas ziureti, komentuoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 04 kovo 2011 - 09:56
Oo, ELIJA, labai ciotkos akys bigsmile.gif

Ir Neringucios777 labai idomus stilius, kai kas primena mano braiza bigsmile.gif labai grazu smile.gif

As cia prabegom papiesiau irgi, nu foto, kaip visada is mob doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
nu atsiprasau, kad vel sulankstytos buvo, ir neislygintos, nespeju as, ai zodziu, liudna tema verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Daivuk, nemanau, kad verta kurti atskirą temą sau ax.gif nedaug kažkaip tų šalių turiu blush2.gif
Yyy, ogo kiek darbelių "prikepei" smagu matyti wub.gif paskutinysis tai ypač patiko. 4u.gif Nesinervuok, viskas ok, tik kitą kartą fotkink ant balto pagrindo, tada viskas matysis daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 04 kovo 2011 - 10:06
Elija, aciu ax.gif nu va sifonas man isnyksta ant baldo pagrindo g.gif visi piesiniai kazkaip blankus atrodo g.gif nu gal su normaliu fotoaparatu ri neatrodytu.. prikepiau ir daugiau, bet visai nevykusios foto, tai nekeliu hihihi.gif
Atsakyti
Yyy, gražu
Nevisai mano stilius bet tokio norėjo užsakovė. Kaip paprastai foto nekokiso, vis gi apsiniaukia. Spalvos realiai šviesesnės ir ryškesnės
http://s001.radikal....cee6b9bc6d6.jpg[/IMG]
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pagaliau, tavi !!!! Jau seniai ką berodei. Labai mielos spalvytės 4u.gif Manau užsakovė tikrai liks patenkinta. O ir fotiko data nustatyta biggrin.gif nu tikra šaunuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 03 04, 10:03)
Elija, super.

Neringučia 777, man ypač patiko nekonkretaus pie6inio , tokie margi linksmi

as tik tokius nekonkrecius ir temoku lotuliukas.gif
dekui 4u.gif
Nu bet groziu cia pridejot thumbup.gif
ps: labai tingiu visas temas vartyt blush2.gif ,gal pasakysit kurie dazai ir korektoriai yra kokybiskiausi ?
Atsakyti
elija, tai data diedas nustatė lotuliukas.gif aš nemoku. Žiūriu į nuotraukas nu ką reiškia apsiniaukia, pilkos spalvos atsirado, neryšku
Atsakyti