Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

QUOTE(AlinaRS @ 2010 12 31, 19:44)
Aciu uz patarima, bet i pamokas nueiti neturiu galybes....

Esu ivairiausiu rankdarbiu megeja, labai daug ko ismokau is interneto ir forumu, as nedarau darbu pardavimui, o tik sau ir dovanai nebent...
Dabar noriu save isbandyti sioje srityje, jau ilgai tam brendau, tik noriu pirmiau apziureti priemones, kaip jis atrodo, gal jau ka nors turiu, gal rema man pagamintu, bet turiu pirmiausia ji pamatyti... galu gale reik zinoti kainas, gal man dar pataupyt reiks  unsure.gif

O del klausimelio kas prekiauja didmena, man labai aktualus, todel, kad mano seima turi el.parduotuve www.devyniosgalybes.eu, kurioje prekiaujama prekemis rankdarbiams... man aktualu idomesniu prekiu, pateikti jas Jums pigiau nei kitur (ypac jei perkate mazmena)

Ar kas nors turintis patirties sioje srityje pasidalins informacija?  ax.gif

Aš pirmą kartą nusipirkau vieną kontūrą, geltoną, raudoną, mėlyną ir rudą spalvas bei šilko ir sumokėjau apie 70 Lt . Pirmam darbui užteko smile.gif Na o vėliau dar prisidės pinigėlių kitiems šilkams, kontūrų ir dažų norėis daugiau, o ir papildomos priemonės labai traukia biggrin.gif Rėmą gali ir vyras padaryt, praeitoj temoj, kiek pamenu, merginos rodė kokių turi mirksiukas.gif . Dėl didmenos. Ant pakuočių dažnai būna parašyti importuotojai,platintojai, telefonų numeriai, adresai. Gali pasiskambinti ar nuvažiuoti ir pakalbėti dėl didmeninio pirkimo smile.gif Dabar prisiminiau kai būdavau maža ir tėtis veždavos prekių užsakinėt, tai aš visada galvodavau, kad didmena suaugusiems, o mažmena mažiems vaikams lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

Sveikinu visas su Naujaisiais Metais smile.gif Linkiu kurybingu ideju ir laiko jas igyvendinant smile.gif
Kadangi pagaliau mane ileido i SM, tai parodysiu keleta savo darbeliu
Egiptietiski motyvai
user posted image
Kaklaraistis
user posted image
Labirintai
user posted image
Atsakyti
defliune, man tai labaiusiai sraiginis patiko.
Su Naujaisiais Metais visas.
Atsakyti

Aciu merginos uz paaiskinimus... tik taip ir nepasaket kokioj parduotuvej priemones perkat ax.gif

Darbai nuostabus, o ypac kaklaraistis... thumbup.gif
Atsakyti
perkam Akropolyje Dekotexoj arba Domus galerijoje Art Inn
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 01 02, 16:46)
perkam Akropolyje Dekotexoj arba Domus galerijoje Art Inn

Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
prekiauja www.ornamentai.lt www.senasnaujas.lt www.vup.lt

ornamentuose silkas pigiausiai.
Atsakyti
Defliune man pats graziausias egiptietiskais motyvais wub.gif ax.gif

su naujaisiais metais visas ir visus!!!!!!!user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 02 sausio 2011 - 21:48
Įkeliu darbo pradžią skara, kuri vadinsis Šerkšnas. Foną galvoju daryt tamsiai mėlyną, sodrios spalvos. Bet dar galiu pakeist.
user posted image
Atsakyti
Labas gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū Enija
Atsakyti
Tavi, man taip labai grazu wub.gif. Nezinau, ar taip isliks ir su fonu g.gif Tas fonas galetu buti daugmaz toks, kaip svieciasi kazkas is apacios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 sausio 2011 - 17:36