Simute suknele ne man -batsiuvys be batu... na... jei nepatiks, tada bus mano
suknutes dalys, tik ne visos... trys detales nuo mikroskopines skylutes folgoj super pasigrazino sedziu ir tingiu .....nenoriu vel is naujo silka traukti....
Ajajai kaip pasakiska
Nu bet kaip gaila, apmaudu del tos nesekmes Isivaizduoju koki nusiminima ir upo sugadinima ivare Na bet greitai bus linksmiau
Nu bet kaip gaila, apmaudu del tos nesekmes Isivaizduoju koki nusiminima ir upo sugadinima ivare Na bet greitai bus linksmiau
nacyte aciu
aha....nusiminiau... labai ai, nieko ne pasaulio pabaiga ir tikrai ne pirmas ir itariu ne paskutinis toks nutikimas
aha....nusiminiau... labai ai, nieko ne pasaulio pabaiga ir tikrai ne pirmas ir itariu ne paskutinis toks nutikimas
Daivuk Ir aš noriu !!!! Suknytės Ech....
Užjaučiu labai dėl sugadinto darbelio, jaučiu būčiau apsiverkus pamačius tokį vaizdą
Užjaučiu labai dėl sugadinto darbelio, jaučiu būčiau apsiverkus pamačius tokį vaizdą
ELIJA, mergyte, aciu
cia dar bus raudono minksto tinklelio triju ketvirciu rankoves, prie pamusalo apacioje siusis tas pat raudonas tinklelis, apacia silko apsimetys zaliais siulais, o peltakiai tikriausia bus raudoni - jei procese nieks nepasikeis
bet kiek darbo padaryti lekalus, isplauti ir islyginti silka, nes traukiasi, isdelioti lekalus ant silko ir lekalus apdygsniuoti, kad butu aisku kur delioti piesini, i puoda deti dalimis, nes netelpa viskas, vel plauti lyginti ir delioti lekalus jau tiksliai, kirpti..... toliau jau paciu detaliu daigstymo procesas, matavimas ir galiausiai siuvimas nors remas ar puodas butu didelis .......
cia dar bus raudono minksto tinklelio triju ketvirciu rankoves, prie pamusalo apacioje siusis tas pat raudonas tinklelis, apacia silko apsimetys zaliais siulais, o peltakiai tikriausia bus raudoni - jei procese nieks nepasikeis
bet kiek darbo padaryti lekalus, isplauti ir islyginti silka, nes traukiasi, isdelioti lekalus ant silko ir lekalus apdygsniuoti, kad butu aisku kur delioti piesini, i puoda deti dalimis, nes netelpa viskas, vel plauti lyginti ir delioti lekalus jau tiksliai, kirpti..... toliau jau paciu detaliu daigstymo procesas, matavimas ir galiausiai siuvimas nors remas ar puodas butu didelis .......
Daiva, kantrybės Tau mergyt Jei darai kam nors svetimam, tai bent jau nulupk kaip už tėvynę
savam sesutei
Daiva, ryšku ir gražu smagi bus suknytė, bet kiek darbo gaunasi taip garinant aš kažkaip kol kas užmetus garinamus dažus, su jais man patinka ant šifono daryt, o ant ponge kažkaip gal kad spalvos nematau tikros iš kart, tai vis nusprendžiu daryt su lygintuvu fiksuojamais tinginė gal aš biškį
QUOTE(ELlJA @ 2011 02 25, 09:35)
Enija, mergyt, ne mano ten užuolaidėlė mano buvo šalikėlis su magnolijom
Shimuk, o Tu būtinai pabandyk, nes kai Tu mėgsti įvairias smulkias detales tai Tau turėtų patikti Beje, ačiū už komentarą, labai smagu iš Tavęs tokių pagyrų sulaukti
Shimuk, o Tu būtinai pabandyk, nes kai Tu mėgsti įvairias smulkias detales tai Tau turėtų patikti Beje, ačiū už komentarą, labai smagu iš Tavęs tokių pagyrų sulaukti
Elija, painiava gavosi cia as komentavau, ir komentaras buvo skirtas tau, tiesiog nuotraukoj taip sudeliotas salikutis buvo, kad man pasirode, kad tai uzuolaidele, sorry Nesugebejau isiziureti, nes vis luzta mano kompas, retai del to cia ir uzsuku. O ir tapyba vel kuriam laikui tenka atideti, sunelis greit sves pirmaji gimtadieni ir visiskai neduoda mamytei dirbti
Daivutes labai linksma suknute, linkiu sekmingai uzbaigti, gaila kad truputi pasigadino
Sveikos dailininkes ..atejau pasitart ka netaip darau .Nutapiau skarele ,uzfiksavau su lygintuvu kaip ir priklauso tada bandziau isplaut ir nusiplove visi konturai ..taip nusitase tarsi guma ...ka netaip padariau?
dekinga uz konsultacija is anksto
dekinga uz konsultacija is anksto
Enija, wow, tada ačiū tau už komentarą mano adresu labai smagu, kai tokie profam patinka tokie "žali" darbai kaip mano
Neringučia777, o kokį kontūrą naudojai? Man GUTA irgi taip nusivyniojo nuo šilko
Neringučia777, o kokį kontūrą naudojai? Man GUTA irgi taip nusivyniojo nuo šilko
Neringučia 777 neparasei ant kokio audinio piesei kokiu konturu piesei