Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Simute suknele ne man biggrin.gif -batsiuvys be batu... na... jei nepatiks, tada bus mano tongue.gif
suknutes dalys, tik ne visos... trys detales nuo mikroskopines skylutes folgoj super pasigrazino doh.gif sedziu ir tingiu .....nenoriu vel is naujo silka traukti.... cool.gif verysad.gif doh.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ajajai kaip pasakiska wub.gif wub.gif wub.gif

Nu bet kaip gaila, apmaudu del tos nesekmes verysad.gif Isivaizduoju koki nusiminima ir upo sugadinima ivare doh.gif doh.gif doh.gif Na bet greitai bus linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 25 vasario 2011 - 23:53
nacyte aciu 4u.gif
aha....nusiminiau... labai ax.gif ai, nieko biggrin.gif ne pasaulio pabaiga ir tikrai ne pirmas ir itariu ne paskutinis toks nutikimas rolleyes.gif
Atsakyti
Daivuk wub.gif wub.gif wub.gif Ir aš noriu !!!! Suknytės ax.gif Ech....
Užjaučiu labai dėl sugadinto darbelio, jaučiu būčiau apsiverkus pamačius tokį vaizdą doh.gif
Atsakyti
ELIJA, mergyte, aciu 4u.gif biggrin.gif
cia dar bus raudono minksto tinklelio triju ketvirciu rankoves, prie pamusalo apacioje siusis tas pat raudonas tinklelis, apacia silko apsimetys zaliais siulais, o peltakiai tikriausia bus raudoni - jei procese nieks nepasikeis biggrin.gif ax.gif
bet kiek darbo doh.gif padaryti lekalus, isplauti ir islyginti silka, nes traukiasi, isdelioti lekalus ant silko ir lekalus apdygsniuoti, kad butu aisku kur delioti piesini, i puoda deti dalimis, nes netelpa viskas, vel plauti lyginti ir delioti lekalus jau tiksliai, kirpti..... toliau jau paciu detaliu daigstymo procesas, matavimas ir galiausiai siuvimas cool.gif nors remas ar puodas butu didelis .......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 26 vasario 2011 - 10:29
Daiva, doh.gif doh.gif kantrybės Tau mergyt 4u.gif Jei darai kam nors svetimam, tai bent jau nulupk kaip už tėvynę lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif savam biggrin.gif sesutei
Atsakyti
Daiva, ryšku ir gražu smile.gif smagi bus suknytė, bet kiek darbo gaunasi taip garinant unsure.gif aš kažkaip kol kas užmetus garinamus dažus, su jais man patinka ant šifono daryt, o ant ponge kažkaip gal kad spalvos nematau tikros iš kart, tai vis nusprendžiu daryt su lygintuvu fiksuojamais ax.gif tinginė gal aš biškį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 02 25, 09:35)
Enija, mergyt, ne mano ten užuolaidėlė  ax.gif  mano buvo šalikėlis su magnolijom  blush2.gif
Shimuk, o Tu būtinai pabandyk, nes kai Tu mėgsti įvairias smulkias detales tai Tau turėtų patikti  cool.gif  Beje, ačiū už komentarą, labai smagu iš Tavęs tokių pagyrų sulaukti  wub.gif

Elija, painiava gavosi lotuliukas.gif cia as komentavau, ir komentaras buvo skirtas tau, tiesiog nuotraukoj taip sudeliotas salikutis buvo, kad man pasirode, kad tai uzuolaidele, sorry blush2.gif Nesugebejau isiziureti, nes vis luzta mano kompas, retai del to cia ir uzsuku. O ir tapyba vel kuriam laikui tenka atideti, sunelis greit sves pirmaji gimtadieni ir visiskai neduoda mamytei dirbti smile.gif
Daivutes labai linksma suknute, linkiu sekmingai uzbaigti, gaila kad truputi pasigadino verysad.gif
Atsakyti
Sveikos dailininkes biggrin.gif ..atejau pasitart ka netaip darau g.gif .Nutapiau skarele ,uzfiksavau su lygintuvu kaip ir priklauso tada bandziau isplaut ir nusiplove visi konturai doh.gif ..taip nusitase tarsi guma ...ka netaip padariau?
dekinga uz konsultacija is anksto rolleyes.gif
Atsakyti
Enija, wow, tada ačiū tau už komentarą mano adresu wub.gif 4u.gif labai smagu, kai tokie profam patinka tokie "žali" darbai kaip mano ax.gif
Neringučia777, o kokį kontūrą naudojai? Man GUTA irgi taip nusivyniojo nuo šilko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 03 kovo 2011 - 15:19
Neringučia 777 neparasei ant kokio audinio piesei g.gif kokiu konturu piesei g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 03 kovo 2011 - 15:22