Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

O as jau namie, po dvieju savaiciu ligoniniu, pagaliau visi keturi namie KARTU bigsmile.gif
apsikuopiau greit, vaika didesni nulauziau, maza nulauziau ir kuku mama, op op i virtuve, rema issitraukiu, skara issitempiau, issikonturavau iki kol mazas eme kniurkset, ramuma dabar.. ax.gif ze, gal ryt net pavyks paspalvinet ax.gif biggrin.gif

Kokius nerealius darbus dedat, noriu dar ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Yyy, sveika sugrįžus 4u.gif Laukiam darbų...tavi, daivaV kur Jūs?
Atsakyti
Gal pradėsiu, nelabai turiu dabar laiko
Atsakyti
Susidėliojusi mozaika gražios, ryškios užuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 02 22, 13:41)
Yyy, sveika sugrįžus  4u.gif  Laukiam darbų...tavi, daivaV kur Jūs?

pasiilgai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif LABAI malonu wub.gif
siek tiek darbais uzsivertus buvau ax.gif
o ant remo dabar pas mane keiciasi vasarines suknutes dalys, tik labai letai... nes nelabai turiu laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Pasiilgau tongue.gif Nagi nagi jau nekantrauju pamatyt kas ten per suknelė ax.gif
Atsakyti
ELIJA suknute ornamentais ir neilga (krepdesino), nes rema dideli jau 2 menesius daro doh.gif atrodo jau taip guta praskiedziau... o vis tiek vietomis siek tiek dazai pro kontura prasiskverbe cool.gif
Atsakyti
daivaV, vistiek įdomu pamatyti, kai pabaigsi 4u.gif
Dėl guta tai pirmą ir paskutinį kartą ją pirkau, ir man ir leido pro kraštus ir luposi, nu žodž doh.gif
Atsakyti
Elija, fantastiskai grazi uzuolaidele! Tik niekaip negaliu pakomentuoti, vis internetas nuluzta. Susideliojusi mozaika, taip pat nuostabus darbas, labai siltas langas wub.gif
Atsakyti
Elija, gražus šalikėlis, ir spalvos man patinka ir piešinys gražus labai thumbup.gif niekad nesu bandžiusi grunto, bet gal reikės kada išbandyt, dabar žinosiu, kad jeigu pirkt, geriau Marabu smile.gif

Susidėliojusi mozaika, labai linksma užuolaida, man patinka biggrin.gif ir geras, kaip iš tikro galima su medžiagom gerai išsisukti, nebūčiau pagalvojus, kad ant paklodės tapyta čia biggrin.gif

et, aš jau pavydžiu tau Daiva tos suknelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 02 24, 20:08)
Elija, fantastiskai grazi uzuolaidele! Tik niekaip negaliu pakomentuoti, vis internetas nuluzta. Susideliojusi mozaika, taip pat nuostabus darbas, labai siltas langas wub.gif

Enija, mergyt, ne mano ten užuolaidėlė ax.gif mano buvo šalikėlis su magnolijom blush2.gif

QUOTE(Shima @ 2011 02 24, 20:40)
Elija, gražus šalikėlis, ir spalvos man patinka ir piešinys gražus labai thumbup.gif niekad nesu bandžiusi grunto, bet gal reikės kada išbandyt, dabar žinosiu, kad jeigu pirkt, geriau Marabu smile.gif

Shimuk, o Tu būtinai pabandyk, nes kai Tu mėgsti įvairias smulkias detales tai Tau turėtų patikti cool.gif Beje, ačiū už komentarą, labai smagu iš Tavęs tokių pagyrų sulaukti wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus, nesitikėjau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti