Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

QUOTE(ELlJA @ 2011 02 18, 18:04)
Aš nusipirkau Guta sidabrinį, nes niekur neradau javanos, tai lupasi  doh.gif  nesamonė, daugiau niekad nepirksiu  schmoll.gif

tikrai jis nepatvarus doh.gif
Bet marabu nenusileidzia javanai mirksiukas.gif Tik storokai tepa be antgalio
Atsakyti
Elija, reikėjo bandyt Marabu sidabrinį kontūrą. O nepastebėjau kad Naca apie juos parašėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 19 vasario 2011 - 08:53
naudojau bespalvi guta kontura ta drugeli tapant, kadangi jis jau su remeliu tai silko labiau itempti nera kaip... vadinasi konturo kokybe prasta sad.gif
Atsakyti
Bet kad ten neatrodo bespalvis g.gif Ir linijos storokos, bet visai grazios. Matyt paskui dar kazka darei.

Jooo, guta niekam tike schmoll.gif
Atsakyti
dariau
koreagavau su tekstiliniais piestukais
Atsakyti
aciu mergaites smile.gif
as tai su mazuoju va ligoninej guliu, o didesnis su tete namie ggydos verysad.gif silkas atidetas..
Atsakyti
nesmagu kai ligos puola, sveikite greiciau 4u.gif
Atsakyti
Visos sakys kad "spalvos ne mano" taip spalvos ir ne mano, bet taip norėjo draugė, kad būtų rožinė ir pilka doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu, Elija
Atsakyti
gražu. Labai dekoratyvu tie maži pabarstyti kvadratėliai. O žiedai tai nuostabūs. thumbup.gif
Atsakyti
kaip tik cia mano spalvos, labai megstu tokias, o salikelis tieiog harmonija... super thumbup.gif
Atsakyti
Na ne mano spalvos tongue.gif . Bet man labai pmalonus akiai toks spalvu derinys mirksiukas.gif Ir paveiksliukas, ir atlikimas labai vykes, grazus ir elegantiskas wub.gif
Atsakyti