AlinaRS grazu, tik tikejausi kazko didesnio
spalvos, durska, seseliai - man grazu
Zaviuosi jusu darbeliais As irgi tapau, tik vis da nedristu pasirodyti. Norejau jusu paklausti, ar esat kuri nors dirbusi su juodu silku? Man is dharmatrading atsiunte pavyzdziu medziagos, tik idomu kokiais dazais ant juodo reiktu tapyti? as taip isivaizduoju, kad su dazais skirtais baltam silkui, tikriausiai nieko nesigautu...
Čia ant juodo šifono, kontūrais
Na atai, Alina RS ir pabandei, smagu tiesa grazus mazas darbukas, lauksim didesniu.
Lasvegiete, rodykis, nesikuklink
Mielosios, Jus man paskaykite kaip Jus padarote, kad konturas butu lygus, nezinau kaip paaiskinti... Kai apvedzioju konturu, atrodo viskas gerai bus plonas, bet kai isdziusta jis isplateja ir jo krasteliai nelygus ir kai liejasi dazai nelabai graziai gaunasi, nes krastas gaunasi kaip karpytas???????
QUOTE(AlinaRS @ 2011 02 18, 16:21)
Mielosios, Jus man paskaykite kaip Jus padarote, kad konturas butu lygus, nezinau kaip paaiskinti... Kai apvedzioju konturu, atrodo viskas gerai bus plonas, bet kai isdziusta jis isplateja ir jo krasteliai nelygus ir kai liejasi dazai nelabai graziai gaunasi, nes krastas gaunasi kaip karpytas???????
skaiciau, skaiciau... gal silkas per silpnai itemptas geriausia nufotografuoti nenuimta nuo remelio, su silko ir konturo vaizdu, tada gal bus aisku nes nelabai suprantu kaip taip gali buti...
o kokios firmos kontura naudojai? Turbut bespalvi? Kai kurie bespalviai turi tokia tendencija, todel as ju nebemegstu
vat kaip... vadinasi as nesusiduriau
na man krasteliai nelygus pasidarydavo tik tada , jei slapiau tapydavau. Bet issklisti dziuvant tai man rodos visi mano turetieji bespalviai megdavo Taip stengdavausi plonai, bet...
Aš nusipirkau Guta sidabrinį, nes niekur neradau javanos, tai lupasi nesamonė, daugiau niekad nepirksiu
kas nors bandet Davidovo dazus???? idomu kaip jie
ir gal zinot kokie muitai siunciant is Rusijos?
ir gal zinot kokie muitai siunciant is Rusijos?