~ella~ grazu labai grazus spalvu zaismas!
Enija nors tik pradzia - atrodo nuostabiai, isivaizduoju kaip atrodys pabaigtas ....is taves nieko paprastesnio ir nesitikejau
Enija, nerealu taip tikroviškai šešėliukais sužaista
QUOTE(naca @ 2011 02 03, 15:48)
rodausi tas savo uzkankintas gerves na bet vistiek skrenda Tik tokio didelio formato ner kaip nufotografuoti
NEREALU
NA GROZIS NEISPASAKYTAS
Enija, labai grazi pradzia
Ella, liuks salikelis!
Ella, liuks salikelis!
Enija, gražu
Enija, tai per grazu, per daug darbo saliui
Butybe, man labai patinka tavo paslaptingi silkai
Ella, as tokiu geometriniu abstrakciu niekada nemokesiu, bet man labai patinka i kitu pasiziureti
Yyy, tos rozes tokios kaip gobeleno, ant kurio salis nufoografuotas Labai puikus darbas
Vikosiuks, aciu
AlinaRS, be reikalo neparodai, visos mes kazkada pradejom
Butybe, man labai patinka tavo paslaptingi silkai
Ella, as tokiu geometriniu abstrakciu niekada nemokesiu, bet man labai patinka i kitu pasiziureti
Yyy, tos rozes tokios kaip gobeleno, ant kurio salis nufoografuotas Labai puikus darbas
Vikosiuks, aciu
AlinaRS, be reikalo neparodai, visos mes kazkada pradejom
AlinaRS iš tikrųjų nacyte teisi
stalčiuje dar šiek tiek turiu senų darbų, kitą dalį draugai atėmė
stalčiuje dar šiek tiek turiu senų darbų, kitą dalį draugai atėmė
Koks švelnumo antplūdis šitoj temoj, Daiva, tavo gėles jau tavo temoj nužiūrėjau, gražu, būtybės žuvytės tai mane pribloškė, panašus jausmas kaip žiūrint į kokią kinų tapybą, taip viskas harmoninga, neperkrauta bet kartu išbaigta alyvos Enijos kaip visada kruopštu ir iki detalių išieškota Yyy, ella, šaunūs šalikėliai
O aš palikau namie iškontūruotą šalikėlį ir truputį atostogauju nupiešiau tai, ko kažkada sakiau, niekada nepiešiu, ne pirmą kartą toks atvejis, gerai sakoma, kad niekada nesakyk niekada bet nors ir rūpi negaliu pasisakyt, nes šalikėlis turi likti siurprizas iki kovo pabaigos.
O aš palikau namie iškontūruotą šalikėlį ir truputį atostogauju nupiešiau tai, ko kažkada sakiau, niekada nepiešiu, ne pirmą kartą toks atvejis, gerai sakoma, kad niekada nesakyk niekada bet nors ir rūpi negaliu pasisakyt, nes šalikėlis turi likti siurprizas iki kovo pabaigos.
Enija jau vien to nediduko fragmento užtenka bandant įsivaizduoti koks bus grožis pabaigto darbo Šiaip tai ta dalelė jau pakankamai savarankiškas kūrinys, nors rėmink
Naca eik jau kur gi tu nemokėsi nebent tai ne tavo (ne prie dūšios taip sakant). Aš šitą variau be jokio eskizo tiesiai ant šilko toks ten ir sunkumas.
AlinaRS nebijok, reikia rodytis nelabai įdomu dirbti, o po to viską "į stalčių" suslėpti. Be to gal mes galėsim dar ir patarimais padėti
Naca eik jau kur gi tu nemokėsi nebent tai ne tavo (ne prie dūšios taip sakant). Aš šitą variau be jokio eskizo tiesiai ant šilko toks ten ir sunkumas.
AlinaRS nebijok, reikia rodytis nelabai įdomu dirbti, o po to viską "į stalčių" suslėpti. Be to gal mes galėsim dar ir patarimais padėti
Labai žasimingas ir kruopštus darbelis. Aišku, aš nebūčiau pasirinkusi drugelio formos, bet šiaip man dailus darbelis