Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

~ella~ grazu wub.gif labai grazus spalvu zaismas!

Enija nors tik pradzia - atrodo nuostabiai, isivaizduoju kaip atrodys pabaigtas wub.gif ....is taves nieko paprastesnio ir nesitikejau biggrin.gif
Atsakyti
Enija, nerealu wub.gif taip tikroviškai šešėliukais sužaista
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 02 03, 15:48)
rodausi tas savo uzkankintas gerves doh.gif  na bet vistiek skrenda rolleyes.gif  Tik tokio didelio formato ner kaip nufotografuoti  unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image

NEREALU blink.gif
NA GROZIS NEISPASAKYTAS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 16 vasario 2011 - 12:52
Enija, labai grazi pradzia wub.gif
Ella, liuks salikelis!
Atsakyti
Enija, gražu
Atsakyti
Nuostabus kuriniai, kiekvienas savaip zavus... pradejau ir as tapyti ...
nutapiau pirmaji savo darbeli savarankiskai, tai net geda Jums parodyti...

Geriau sia temele stebesiu grozesiuosi Jusu darbais, o savo keverzones paliksiu sau smile.gif
Atsakyti
Enija, tai per grazu, per daug darbo saliui doh.gif

Butybe, man labai patinka tavo paslaptingi silkai wub.gif

Ella, as tokiu geometriniu abstrakciu niekada nemokesiu, bet man labai patinka i kitu pasiziureti thumbup.gif

Yyy, tos rozes tokios kaip gobeleno, ant kurio salis nufoografuotas thumbup.gif Labai puikus darbas wub.gif

Vikosiuks, aciu wub.gif

AlinaRS, be reikalo neparodai, visos mes kazkada pradejom mirksiukas.gif
Atsakyti
AlinaRS iš tikrųjų nacyte teisi biggrin.gif
stalčiuje dar šiek tiek turiu senų darbų, kitą dalį draugai atėmė mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks švelnumo antplūdis šitoj temoj, Daiva, tavo gėles jau tavo temoj nužiūrėjau, gražu, būtybės žuvytės tai mane pribloškė, panašus jausmas kaip žiūrint į kokią kinų tapybą, taip viskas harmoninga, neperkrauta bet kartu išbaigta bigsmile.gif alyvos Enijos kaip visada kruopštu ir iki detalių išieškota smile.gif Yyy, ella, šaunūs šalikėliai bigsmile.gif

O aš palikau namie iškontūruotą šalikėlį ir truputį atostogauju smile.gif nupiešiau tai, ko kažkada sakiau, niekada nepiešiu, ne pirmą kartą toks atvejis, gerai sakoma, kad niekada nesakyk niekada biggrin.gif bet nors ir rūpi negaliu pasisakyt, nes šalikėlis turi likti siurprizas iki kovo pabaigos.
Atsakyti
Enija jau vien to nediduko fragmento užtenka bandant įsivaizduoti koks bus grožis pabaigto darbo wub.gif Šiaip tai ta dalelė jau pakankamai savarankiškas kūrinys, nors rėmink thumbup.gif
Naca eik jau bigsmile.gif kur gi tu nemokėsi biggrin.gif nebent tai ne tavo (ne prie dūšios taip sakant). Aš šitą variau be jokio eskizo tiesiai ant šilko bigsmile.gif toks ten ir sunkumas.
AlinaRS nebijok, reikia rodytis nelabai įdomu dirbti, o po to viską "į stalčių" suslėpti. Be to gal mes galėsim dar ir patarimais padėti ax.gif
Atsakyti
As vis galvojau ir manau, kad Jus teisios... Kitaip netobulesiu, o ir patarimu labai labai reikia...

Taigi labai laukiu komentaru. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai žasimingas ir kruopštus darbelis. Aišku, aš nebūčiau pasirinkusi drugelio formos, bet šiaip man dailus darbelis 4u.gif wub.gif
Atsakyti