Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

DaivutV, aciu ax.gif Neturiu, reikes diena pafotografuot, kai turiu tik mob, kuris fotografuoja, tai kiek sudetinga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 02 13, 21:03)
DaivutV, aciu ax.gif Neturiu, reikes diena pafotografuot, kai turiu tik mob, kuris fotografuoja, tai kiek sudetinga verysad.gif

su mobiliaku tikrai ne kas biggrin.gif lauksiu nuotraukytes! labai noriu pamatyti ka paslepei biggrin.gif taciau tai ka matau - man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 02 12, 16:00)

O cia mano naujas darbukas Zuveles 4u.gif

user posted image

pacitavau kad paskiau lengviau galėčiau vėl susirasti ir gėrėtis. wub.gif Va čia tai aukštasis pilotažas. thumbup.gif Ir vanduo jaučiasi ir žuvytės rodos tuos kažkur spruks, o laminarijos ar kokios ten žolės tai kelis kart atidžiai apžiūrėjau ar nelinguoja kartais. Neįtikėtina. wub.gif

Neskubėdama grįžtu prie šilko. Šiandien pradėjau tapyti alyvas. Jaučiu pabaigsiu kai kieme jau bus pražydusios ir nužydėjusios. O kur skubėti. Juk taip malonu piešti. ax.gif
Atsakyti
Nu panos, super darbai. Tikrai gražūs
Atsakyti
Yyy, aš noriu pamatyti išskleistą wub.gif bet aš ir sakau - šifonas nerealiai gražiai atrodo.
butybe, nu negaliu atsižiūrėt. wub.gif Pritariu Enijai, tikrai aukštas pilotažas. thumbup.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif
Na, pabandziau paskleist, bet fono tinkamo neturiu ir saulute labai sviecia, tai realiai skarele ryskesne, cia tokia blanki. Siaip tikrai, sifonas toks labai kitoniskas g.gif priklauso , manau, ka piesi, nes kai kas graziau ant sifono kai kas ant ponge atrodo g.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražu
Atsakyti
Yyy, nu grožis ax.gif
Atsakyti
DaivaV, nuostabios geles! Labai subtiliai atrodo. Aciu tau ir kitoms uz gera zodi. Siaip per daug neslapinu. Cia priklauso ir nuo audinio ir nuo piesinio pobudzio. Daug kur tapau visai neslapinus, tiesiog daza praskiedziu vandeniu. Tada dazas teka ir suformuoja pats konturiuka. O jei noriu kad jo nebutu, tada dar vandeniu teplioju, nezinau ar pavyko paaiskinti lotuliukas.gif
Enija, na tu ir sugebi pagirti blush2.gif
Tavi, linkiu sveikatos kuo stipriausios, rupinkis savim. O kavos biznis gerai, gal ir mus kada prie kavos pakviesi biggrin.gif
Yyy, labai grazus svelnus sifoniukas
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip gražiai ir produktyviai mirksiukas.gif darbuojatės thumbup.gif
DaivaV kokios gražios gėlės, spalvos švelnios, gaivios wub.gif
butybe švelnumo ir subtilumo viršūnė. Taip puikiai moki sustoti kai reikia ir neperkrauti darbo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Yyy tavo darbelis taip gražiai susišaukia su būtybės žuvelėm, toks pat švelnus ramus. Niostabus šifonas!

Na ir aš pagaliau pajudėjau ax.gif Štai tokį šalikėlį nutapiau net nežinau kaip ir pavadinti, panašu į vitražą (gal būt g.gif )
user posted image

user posted image

O čia šiaip pasilinksminimui. Dukra man nuotraukas tvarko taigi pasistengė bigsmile.gif Visagalis fotošopas, nori mėlyno o gal raudono bigsmile.gif rinkis žmogeliuką (skareliuką). Du šilko žmogėnai bendrauja.....
user posted image

Atsakyti
~ella~, labai dekoratyvūs. gražu
Atsakyti
nuostabus vitražas. Nors neturiu kuo pasigirti šiuo metu, bet juk taip norisi. Tai atitempiau pradėto šaliko detalę.
Būsimos alyvos:

user posted image

ax.gif blush2.gif Net neįsivaizduoju kada bus pabaigtas mano šalis.
Atsakyti