DaivutV, aciu Neturiu, reikes diena pafotografuot, kai turiu tik mob, kuris fotografuoja, tai kiek sudetinga
QUOTE(Yyy @ 2011 02 13, 21:03)
DaivutV, aciu Neturiu, reikes diena pafotografuot, kai turiu tik mob, kuris fotografuoja, tai kiek sudetinga
su mobiliaku tikrai ne kas lauksiu nuotraukytes! labai noriu pamatyti ka paslepei taciau tai ka matau - man patinka
QUOTE(butybe @ 2011 02 12, 16:00)
pacitavau kad paskiau lengviau galėčiau vėl susirasti ir gėrėtis. Va čia tai aukštasis pilotažas. Ir vanduo jaučiasi ir žuvytės rodos tuos kažkur spruks, o laminarijos ar kokios ten žolės tai kelis kart atidžiai apžiūrėjau ar nelinguoja kartais. Neįtikėtina.
Neskubėdama grįžtu prie šilko. Šiandien pradėjau tapyti alyvas. Jaučiu pabaigsiu kai kieme jau bus pražydusios ir nužydėjusios. O kur skubėti. Juk taip malonu piešti.
Nu panos, super darbai. Tikrai gražūs
Yyy, aš noriu pamatyti išskleistą bet aš ir sakau - šifonas nerealiai gražiai atrodo.
butybe, nu negaliu atsižiūrėt. Pritariu Enijai, tikrai aukštas pilotažas.
butybe, nu negaliu atsižiūrėt. Pritariu Enijai, tikrai aukštas pilotažas.
Dekui
Na, pabandziau paskleist, bet fono tinkamo neturiu ir saulute labai sviecia, tai realiai skarele ryskesne, cia tokia blanki. Siaip tikrai, sifonas toks labai kitoniskas priklauso , manau, ka piesi, nes kai kas graziau ant sifono kai kas ant ponge atrodo
Na, pabandziau paskleist, bet fono tinkamo neturiu ir saulute labai sviecia, tai realiai skarele ryskesne, cia tokia blanki. Siaip tikrai, sifonas toks labai kitoniskas priklauso , manau, ka piesi, nes kai kas graziau ant sifono kai kas ant ponge atrodo
Labai gražu
Yyy, nu grožis
DaivaV, nuostabios geles! Labai subtiliai atrodo. Aciu tau ir kitoms uz gera zodi. Siaip per daug neslapinu. Cia priklauso ir nuo audinio ir nuo piesinio pobudzio. Daug kur tapau visai neslapinus, tiesiog daza praskiedziu vandeniu. Tada dazas teka ir suformuoja pats konturiuka. O jei noriu kad jo nebutu, tada dar vandeniu teplioju, nezinau ar pavyko paaiskinti
Enija, na tu ir sugebi pagirti
Tavi, linkiu sveikatos kuo stipriausios, rupinkis savim. O kavos biznis gerai, gal ir mus kada prie kavos pakviesi
Yyy, labai grazus svelnus sifoniukas
Enija, na tu ir sugebi pagirti
Tavi, linkiu sveikatos kuo stipriausios, rupinkis savim. O kavos biznis gerai, gal ir mus kada prie kavos pakviesi
Yyy, labai grazus svelnus sifoniukas
Sveikos merginos, kaip gražiai ir produktyviai darbuojatės
DaivaV kokios gražios gėlės, spalvos švelnios, gaivios
butybe švelnumo ir subtilumo viršūnė. Taip puikiai moki sustoti kai reikia ir neperkrauti darbo
Yyy tavo darbelis taip gražiai susišaukia su būtybės žuvelėm, toks pat švelnus ramus. Niostabus šifonas!
Na ir aš pagaliau pajudėjau Štai tokį šalikėlį nutapiau net nežinau kaip ir pavadinti, panašu į vitražą (gal būt )
O čia šiaip pasilinksminimui. Dukra man nuotraukas tvarko taigi pasistengė Visagalis fotošopas, nori mėlyno o gal raudono rinkis žmogeliuką (skareliuką). Du šilko žmogėnai bendrauja.....
DaivaV kokios gražios gėlės, spalvos švelnios, gaivios
butybe švelnumo ir subtilumo viršūnė. Taip puikiai moki sustoti kai reikia ir neperkrauti darbo
Yyy tavo darbelis taip gražiai susišaukia su būtybės žuvelėm, toks pat švelnus ramus. Niostabus šifonas!
Na ir aš pagaliau pajudėjau Štai tokį šalikėlį nutapiau net nežinau kaip ir pavadinti, panašu į vitražą (gal būt )
O čia šiaip pasilinksminimui. Dukra man nuotraukas tvarko taigi pasistengė Visagalis fotošopas, nori mėlyno o gal raudono rinkis žmogeliuką (skareliuką). Du šilko žmogėnai bendrauja.....
~ella~, labai dekoratyvūs. gražu
nuostabus vitražas. Nors neturiu kuo pasigirti šiuo metu, bet juk taip norisi. Tai atitempiau pradėto šaliko detalę.
Būsimos alyvos:
Net neįsivaizduoju kada bus pabaigtas mano šalis.
Būsimos alyvos:
Net neįsivaizduoju kada bus pabaigtas mano šalis.