Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

o konturas kaip suprantu neleidzia ardytis....

tiesiog fantastika... esu tavo darbu gerbeja aciuks.gif
Atsakyti
Kur jus perkat silkus? ant kokio audinio geriausiai dazyti?
Mano mana vis nori isbandyti , tiksliau bando (gavo kaledoms dovanu knyga) tai dabar vis man suka galva kad nupirkciau Lietuvoje jai medziagos ,nes jai padare remus , ji kaip ir bando ant silko pirktio audiniu parduotuveje , bet sako kad piesinys gaunasi matinis , o ji noretu kad jis turetu lyg ir blizgesio, koki silka geriausiai naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 12 vasario 2011 - 12:11
QUOTE(Daivulyte @ 2011 02 12, 13:11)
Kur jus perkat silkus? ant kokio audinio geriausiai dazyti?
Mano mana vis nori isbandyti , tiksliau bando (gavo kaledoms dovanu knyga) tai dabar vis man suka galva kad nupirkciau Lietuvoje jai medziagos ,nes jai padare remus , ji kaip ir bando ant silko pirktio audiniu parduotuveje , bet sako kad piesinys gaunasi matinis , o ji noretu kad jis turetu lyg ir blizgesio, koki silka geriausiai naudoti?

Aš šilką perku "Baltoj" M.Valančiaus g. arba Zamenhofo g. "Dailininkų reikmenyse".
Atsakyti
Sveikutes, nepasiveju jusu, vis uzmetu aki, kaip graziai darbuojates, bet nebeparasau komentaro, nes visai su laiku riesta. Labai smagu matyti cia nauju ar retai matomu veidu smile.gif TingiKace, tavo darbuku buvau uzmacius internete anksciau, jie nuostabus, tikrai nepanasu, kad stokotum ideju biggrin.gif o siaip kartais visiems kuriantiems uzplusta tas jausmas, nepergyvenk, praeis.
Impsible darbeli galeciau pakomentuoti, kad gyvybes truksta ne butinai objektuose, vertetu jos paieskoti vandenyje ir danguje. Niekada neatrodys gyvai daiktas nuspalvintas viena spalva. O slaitas man visai patiko, as siulyciau irgi dar pasluoksniuoti.
Labai grazios Nacos gerves ir tas paveiksliukas grazus yra labai neblogu momentu smile.gif
Yyy grazios skarutes 4u.gif
Shima ir DaivaV kaip visad darbuojates nepriekaistingai.
Kur Tavi prapuole, pasiilgau darbuku 4u.gif
Tikiuosi nepripainiojau nieko komentaruose, nes labai jau toli temele nukeliavo biggrin.gif
O cia mano naujas darbukas Zuveles 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
vau...... wub.gif butybe nuostabus darbas! wub.gif wub.gif wub.gif
sakyk, kai lieji spalvas slapini visa audini? ar tik siek tiek didesni plota nei bus uzlietas spalva ax.gif

Atsakyti
butybe,nuostabu wub.gif Koks lengvumas wub.gif
Atsakyti
Butybe, žavu.
Lina ,tiesiog streikuoja inkstai, beto dabar užsuku kavos verslą.
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras 4u.gif
Nelygintos ten kelios todel, kad is tikruju lygintos biggrin.gif ir buvo sulankstytos pries sventes, po to pagalvojau greit nufotkint doh.gif Nors mazas vistiek trukde ir traukiojo jas, na tai cia daugiau sau nusifotkinau, ne i reklama ax.gif

Siandien po triju men pertraukos vel nustapiau sifoniuka 90x90, net pagerejo biggrin.gif

Labai fainuolisku foto idejot bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
DaivaV bigsmile.gif kaip svelnu wub.gif
Atsakyti
Idedu foto, nelabai estetiskai nufotografuota, nu bet atsiprasau.

"Vilties sakele"

user posted image
Atsakyti
Yyy aciu 4u.gif
kas matosi - grazu! Gal turi daugiau isskleisto darbelio nuotrauka ax.gif
Atsakyti