QUOTE(daivaV @ 2011 02 09, 21:05)
darba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
del vasko salinimo... tai vat skaiciau apie kazkoki spec. skysti, kuriame palaikai keleta min. ir vaskas isnyksta... taciau lieka daug klausimu iki garinimo i joki skysti kisti negalima, tai iseitu reikia garinti su vasku, taciau garinant vaskas nuplauks ir sugadins piesini ar ne arba dalinai pasalinti su popieriais vaska pries garinant, o po garinimo dar ikisti i skysti???? taciau nelogiska!!!!!!!!!!!!!!! UZVIRE mano pilkosios smegenu lasteles
Simute prasau parasyk ka tu girdejai apie vasko salinima garinant
del vasko salinimo... tai vat skaiciau apie kazkoki spec. skysti, kuriame palaikai keleta min. ir vaskas isnyksta... taciau lieka daug klausimu iki garinimo i joki skysti kisti negalima, tai iseitu reikia garinti su vasku, taciau garinant vaskas nuplauks ir sugadins piesini ar ne arba dalinai pasalinti su popieriais vaska pries garinant, o po garinimo dar ikisti i skysti???? taciau nelogiska!!!!!!!!!!!!!!! UZVIRE mano pilkosios smegenu lasteles
Simute prasau parasyk ka tu girdejai apie vasko salinima garinant
Na gal aš kiek galėsiu padėti Esu su vašku dirbusi, ne labai daug bet vistik šį tą žinau. Pašalinimui reikalingos krūvos laikraščių kai kas dar naudoja benziną vaško likučiams pašalinti, bet aš tai jau neee, gal kaip nors ir be jo . Taigi jei dažai fiksuojami garais tai be abejonės vaškas šalinamas iki fiksavimo, o kitaip kaipgi jūs darbą suvyniosite su visu tuo vašku .
Sorry už senus savo darbelius jau kažkada rodžiau bet kaip pavyzdį gal vistik įdėsiu . Šitas šalikas darytas su vašku tapyta dažais fiksuojamais garuose.
o šitie du darbeliai su įprastais lygintuvu fiksuojamais dažais tik vaško naudojau labai daug ypač paveiksle su šaka, man reikėjo laužymą daryti todėl dengiau vašku visą darbą Oho kokia laikraščių krūva suėjo.
Su garuose fiksuojamais dažais rezultatas man labiau patiko, vaškas neturi jokios įtakos medžiagos minkštumui, nors tiesą sakant ir ta skarytė su uogom jau mano gerokai panešiota tapo tokia pat minkšta. Pradžioje tik padarius gal kiek kietesnė buvo.
Šaltu vašku nesinaudojau, manau kol kas su klasika dar turiu išmokti gerai dirbti