Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Super Shima
Atsakyti
Shimute, betgi tas šviesus snaiginis nuostabus blink.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū tavi, Brūšniuk 4u.gif
Atsakyti
Simute kaip visada - labai grazus tavo darbai wub.gif labiausia patiko nerniuotas wub.gif bigsmile.gif krapstalas esi nerealus - geraja prasme!, tiek ornamentu, taip smulkmeniskai wub.gif

impsble, AlinaRS, ELlJA 4u.gif biggrin.gif

Elija visiskai pritariu Simutei biggrin.gif tempk greiciau ir rodyk savo darba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
del vasko salinimo... tai vat skaiciau apie kazkoki spec. skysti, kuriame palaikai keleta min. ir vaskas isnyksta... taciau lieka daug klausimu g.gif iki garinimo i joki skysti kisti negalima, tai iseitu reikia garinti su vasku, taciau garinant vaskas nuplauks ir sugadins piesini ar ne g.gif arba dalinai pasalinti su popieriais vaska pries garinant, o po garinimo dar ikisti i skysti???? taciau nelogiska!!!!!!!!!!!!!!! UZVIRE mano pilkosios smegenu lasteles lotuliukas.gif
Simute prasau parasyk ka tu girdejai apie vasko salinima garinant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 vasario 2011 - 19:13
Daiva, ačiū biggrin.gif bet gal iš šono taip tau atrodo, nes, man rodos, tavo darbuose ne ką mažiau darbo ir laiko įdėta mirksiukas.gif gal net daugiau smile.gif

O apie vaško šalinimą tik tiek ir girdėjau deja, tada kažkaip detalių išsiklausinėt nerūpėjo dar. Kažkada, mokykloje besimokant dar, su tekstilės mokytoja buvom parodoj, net nepamenu autorių, ir buvo vienas šilko darbelis ten, papaišyta ir su kontūru ir su vašku karštu kartu, ir mokytoja tada pasakojo, kad autorės klausė apie vaško pašalinimą, ir ji pasakė, kad vaškas pasišalina visiškai garinant, bet taip detalių ir nežinau, tada nebuvo aktualu dar išsiklausinėti. Galbūt tikrai, jeigu iš pradžių palyginti per popierius kažkiek, ir tada garinti, jis išnyktų, bet vėl, kaip garint, ar į medžiagą, ar į popierių vyniot, šito nežinau, ir ar nenukentėtų neužfiksuotas piešinys lyginant vašką g.gif bet, kaip pastebėjau, kontūrai paprasti dingsta garinant, lyg išgaruoja kažkur nuo ponge šilko, tai gal ir vaškas taip pat pasišalintų g.gif bet čia, žinoma, tik pasvarstymai mano.
Atsakyti
Simute aciu uz atsakyma 4u.gif varysiu kuistis po neta biggrin.gif jei ka dar surasiu - parasysiu ax.gif labai noriu su storesniu silku susidraugaut, taciau kiek bandziau su konturais ar guta man neiseina - nepersigeria ir dazai prabega.... su vasku viskas gerai, taciau tas jo salinimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 vasario 2011 - 19:34
mergytės, dar nebaigiau ax.gif
Shima, Tavo paskutinis darbelis su tom plunksnelėms nerealus. Mane veža Tavo braižas wub.gif wub.gif wub.gif
P.s. MB pribėgęs pradėjo šaukt "va šitas tas ach***nas" biggrin.gif labai jau jam patiko.
Atsakyti
Daiva, nėr už ką, dabar pati gailiuosi, kad neišsiklausinėjau tada detaliau biggrin.gif

Elija, ačiū labai, jau jeigu vyrai įvertina tokius darbus, tai vadinasi tikrai gerai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man dar buvo kilęs klausymas per kiek laiko jūs nutapot tokią pailgą skarelę?
Atsakyti
oi kokie nuostabus darbai, na man irgi reikia pabandyti pakeverzoti.... bet dar ne viska susipirkau, gal ryt pavyks o tada savaitgali ir as bandysiu...
Tik kad as dar tik mokausi, kad Jums prilygti tai ne vienus metus dirbti reikia.

Shima, tavo geles ir drugeliai.... hmmm salsta sirdis kiekviena karta pamacius...
noreciau as mamai dovanu padaryti tokia, bet kaip tu jas darai, isduosi paslapti?
Atsakyti
shima, puikus darbai. stebiuosi ir geriuosi tavo kruopstumu.

as esu bandziusi su saltu vasku. silkas paliko zymiai kietesnis. netgi ,kaip salikas, tai per daug toks pasiputes, nepriglunda prie kuno. pats vasko isemimas irgi nuobodus procesas. sugerimui as naudojau popierinius ranksluoscius. daug reikia.
koki tu DAIVAV vaska naudojai???? tiesa, grazus salikelis gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Laimantas @ 2011 02 10, 14:21)
shima, puikus darbai. stebiuosi ir geriuosi tavo kruopstumu.

as esu bandziusi su saltu vasku. silkas paliko zymiai kietesnis. netgi ,kaip salikas, tai per daug toks pasiputes, nepriglunda prie kuno. pats vasko isemimas irgi nuobodus procesas. sugerimui as naudojau popierinius ranksluoscius. daug reikia.
koki tu DAIVAV vaska naudojai???? tiesa, grazus salikelis gavosi.

salta vaska ir as naudojau, man patiko ir neliko salis kietas g.gif taciau su saltu visai kitaip nei su karstu biggrin.gif
is pradziu galvojau tirpinti zvakes rolleyes.gif bet... nuvariau i SilverSity ir nusipirkau 1.5 kg pakuote su parafino granulem zvakiu gamybai lotuliukas.gif buvo nuolaidos ir gavosi tikrai nebrangiai, taciau nors uzmuskit dabar nebeatsimenu kiek tiksliai kainavo biggrin.gif
Atsakyti