Ačiū, mergytės
Daivuk, greitai rodyk savo šedevrą
QUOTE(ELlJA @ 2010 12 30, 13:07)
kad jis is trikotazo ir vilnoniu/medvilniniu siulu silku net nekvepia
Bet aš vis tiek labai norėčiau pamatyti...
QUOTE(ELlJA @ 2010 12 30, 14:14)
Bet aš vis tiek labai norėčiau pamatyti...
ELIJUK tada po naujuju parodysiu, pas sese gavosi labai slapios kaledos deka kaimynu..... tai fotika turesiu tik po naujuju, nufotografuosiu ir cia ikelsiu - manysim, kad tai tapyba ant silko gerai
AlinaRS, siūlyčiau nueit į kokią pamoką, tada tiksliai žinosi ar tau to reik, nes susipirkt medžiagas ir paskui nedirbt labai jau brangiai gaunas. O tokių kuriom praėjo noras tikrai turėjau
QUOTE(daivaV @ 2010 12 30, 13:23)
ELIJUK tada po naujuju parodysiu, pas sese gavosi labai slapios kaledos deka kaimynu..... tai fotika turesiu tik po naujuju, nufotografuosiu ir cia ikelsiu - manysim, kad tai tapyba ant silko gerai
sutariam sutariam sutariam. Šiaip tokį klausimėlį noriu paklausti. Kaip Jūs kontūruojate šilkiuką? Ar užkabinusios ant rėmo? Nes aš pvz anksčiau kabindavau ir tada piešdavau "pakelta" ranka, bet nelabai dailiai gaudavosi linijos. Dabar įsigudrinau ir prisidaikstau šaliką ant lyginimo lentos ir kontūruoju kaip popieriaus lapą. kažin nieko?
QUOTE(ELlJA @ 2010 12 30, 18:58)
sutariam sutariam sutariam. Šiaip tokį klausimėlį noriu paklausti. Kaip Jūs kontūruojate šilkiuką? Ar užkabinusios ant rėmo? Nes aš pvz anksčiau kabindavau ir tada piešdavau "pakelta" ranka, bet nelabai dailiai gaudavosi linijos. Dabar įsigudrinau ir prisidaikstau šaliką ant lyginimo lentos ir kontūruoju kaip popieriaus lapą. kažin nieko?
ir kaip sekasi? konturas juk prasigeria, tai ir lenta turetu issikonturuoti as kiek bandziau pasilengvinti sau si darba, tai nieko nepavyko. Bandziau kloti po apacia toki slidu popieriu, bet nieko gero, isitikinau, kad medziaga turi buti itempta ir nesiliesti prie jokio pavirsiaus. Jei kas zinot koki metoda butinai pasidalinkit. Man remai didziausia problema, del ko nelabai galiu tapyti dabar, nes vaikas labai lenda, o ten astriom adatelem prisegta
Pas manę ant rėmo šilkas , rėmas padėtas ant stalo, tada kontūruoju .
butybe, nu vat kad neissikonturuoja lenta... Viskas labai normaliai. Tik paskui kai kabinu ant rėmo, tai jau toks nelygus tas konturas gaunasi, pasiraukšlėja..
QUOTE(tavi @ 2010 12 30, 14:47)
AlinaRS, siūlyčiau nueit į kokią pamoką, tada tiksliai žinosi ar tau to reik, nes susipirkt medžiagas ir paskui nedirbt labai jau brangiai gaunas. O tokių kuriom praėjo noras tikrai turėjau
Aciu uz patarima, bet i pamokas nueiti neturiu galybes....
Esu ivairiausiu rankdarbiu megeja, labai daug ko ismokau is interneto ir forumu, as nedarau darbu pardavimui, o tik sau ir dovanai nebent...
Dabar noriu save isbandyti sioje srityje, jau ilgai tam brendau, tik noriu pirmiau apziureti priemones, kaip jis atrodo, gal jau ka nors turiu, gal rema man pagamintu, bet turiu pirmiausia ji pamatyti... galu gale reik zinoti kainas, gal man dar pataupyt reiks
O del klausimelio kas prekiauja didmena, man labai aktualus, todel, kad mano seima turi el.parduotuve www.devyniosgalybes.eu, kurioje prekiaujama prekemis rankdarbiams... man aktualu idomesniu prekiu, pateikti jas Jums pigiau nei kitur (ypac jei perkate mazmena)
Ar kas nors turintis patirties sioje srityje pasidalins informacija?