Ačiū panelės už pasiūlymus. Esmė tame, kad čia norėjau pavaizduot tokį apžėlusį skardį iš baisiai toli, kad ten va kur matosi juodas brūkšnys tai ten turėtų būti apleistas tiltas, o maži taškeliai tai žmonės tapiau iš nuotraukos tai vat fantazijos neįjungiau švyturiui, žuvėdrom, laivams ir t.t. Tikriausiai didžiausia klaida, kad nepasidariau eskizo, bučiau pamaliavojus ant popieriaus ir viskas būtų aišku
impsble man irgi gyvybes truksta... kazko kas uzkabintu, kad ir kokiu stipresniu spalvu/potepiu kai kur
TingiKace grazu
nacyt o man grazu
pabandziau su karstu vasku paemiau viena spalva, smarkiai atskiedziau, o veliau vis daugiau sodrinau, man labai patiko procesas.
TingiKace grazu
nacyt o man grazu
pabandziau su karstu vasku paemiau viena spalva, smarkiai atskiedziau, o veliau vis daugiau sodrinau, man labai patiko procesas.
Sveikos Kasdien įlendu pažiūrėt, bet parašyt neprisiruošiu
Nacyt - po tokių darbų, kaip tavo gervės, mane trumpam ištinka dvasinė krizė, nes suprantu, kad TAIP niekada nesugebėsiu... Paskui pamąstau, kad šalia profų reikia ir mėgėjų, ir vėl krengeliuoju Labai labai gražu
Yyy - rožės labai patiko - paprasta ir gražu.
ELlJA - , tik man dabar neberodo darbo Ir apie sendaikčius - ooooj, kiek galėtume šnekėtis turbūt...
daivaV - super O aš porą knygelių su keltiškais raštais nukaliau - spėju, bus tinkamų idėjų tavo kruopštumui
O aš piešiu moterį. Netgi gaunasi panaši į žmogų. Įsižiūrėjus...
Nacyt - po tokių darbų, kaip tavo gervės, mane trumpam ištinka dvasinė krizė, nes suprantu, kad TAIP niekada nesugebėsiu... Paskui pamąstau, kad šalia profų reikia ir mėgėjų, ir vėl krengeliuoju Labai labai gražu
Yyy - rožės labai patiko - paprasta ir gražu.
ELlJA - , tik man dabar neberodo darbo Ir apie sendaikčius - ooooj, kiek galėtume šnekėtis turbūt...
daivaV - super O aš porą knygelių su keltiškais raštais nukaliau - spėju, bus tinkamų idėjų tavo kruopštumui
O aš piešiu moterį. Netgi gaunasi panaši į žmogų. Įsižiūrėjus...
QUOTE(impsble @ 2011 02 08, 12:11)
Ačiū panelės už pasiūlymus. Esmė tame, kad čia norėjau pavaizduot tokį apžėlusį skardį iš baisiai toli, kad ten va kur matosi juodas brūkšnys tai ten turėtų būti apleistas tiltas, o maži taškeliai tai žmonės tapiau iš nuotraukos tai vat fantazijos neįjungiau švyturiui, žuvėdrom, laivams ir t.t. Tikriausiai didžiausia klaida, kad nepasidariau eskizo, bučiau pamaliavojus ant popieriaus ir viskas būtų aišku
Geriau atsiriboti nuo nuotrauku, geriau paziureti tapybos darbu
Kai zinai, kas tapyta, tai geriau ziurisi Bet vistiek truksta zaismingumo. Nuotraukos atkartoja, tai kaip yra, o tapyboje reikia dar kazko nuo saves
Daiva, as jo net naujam albume neberodau
Crazy Daisy, va butent as ne profe . Gal tik tuo galiu save ir raminti , kai kabinejuosi prie savo netobulu darbu . Sunku buti perfekcionistu
na vat... tempiu savo karsta vaska
susiradau sugadinta savo krepdesino salikeli ir darbavausi
vienas dalykas tai tiksliai nepatiko - susinaudojo begale popieriaus nuimant vaska
Crazy Daisy labai lauksiu tavo moteriskes!!!
susiradau sugadinta savo krepdesino salikeli ir darbavausi
vienas dalykas tai tiksliai nepatiko - susinaudojo begale popieriaus nuimant vaska
Crazy Daisy labai lauksiu tavo moteriskes!!!
Gražu Daiva.
QUOTE(tavi @ 2011 02 08, 23:05)
Gražu Daiva.
tavi cia siaip... patepliojimai - buvo smagu ir idomu maciau TOKIUS darbus dirba mergytes su karstu vasku..................... o as cia tik pabandziau nusprendziau, kad man dzin ant kreivu liniju, kad bus toks kreivokokas
Daiva, aš jau įsivaizduoju kokio grožio skarelių prikursi su karštu vašku ateityje...
nors man ir dabar jau labai gražu, lyg ne pirmą kartą bandytum tą vašką
nors man ir dabar jau labai gražu, lyg ne pirmą kartą bandytum tą vašką
Daiva, su vašku smagu dirbti, tik niekaip neprisiruošiu ir baisiai jau nūdna paskui šūnis popieriaus sunaudot kol nelieka ant medžiagos
Šitiek rašiau ir klaidą išmetė
Rašiau, kad Daivai puikiai pavyko pažaidimas su vašku + mėlyna spalva, na ir ko daugiau reikia. Daivut, ar bandysi kažką rimtesnio su vašku padirbėt?
P.s. dėl popieriaus pritariu 100 proc. Nors netgi ir sugėrus vašką audinys man lieka kietesnis nei įprastai...
Aš vakar bandžiau su šifonu žaist sunku su juo, bet nuėmus nuo rėmo ir pažiūrėjus į "krentantį" audinį labai gražiai atrodo, nors ir nesigavo motyvas..
Rašiau, kad Daivai puikiai pavyko pažaidimas su vašku + mėlyna spalva, na ir ko daugiau reikia. Daivut, ar bandysi kažką rimtesnio su vašku padirbėt?
P.s. dėl popieriaus pritariu 100 proc. Nors netgi ir sugėrus vašką audinys man lieka kietesnis nei įprastai...
Aš vakar bandžiau su šifonu žaist sunku su juo, bet nuėmus nuo rėmo ir pažiūrėjus į "krentantį" audinį labai gražiai atrodo, nors ir nesigavo motyvas..
kažko lūžinėja forumas šiandien, man irgi ilgai neveikė visai
Daiva, pavydžiu kantrybės prisiruošti, o tiksliau išlyginti paskui gražus išėjo šalikėlis, toks žiemiškas bet aš tai nuo mokyklos laikų prisimenu, kai darėm batiką, pripiešt tai pripiešt, bet paskui lyginti kiek laiko užėmė, kažkaip iki šiol dėl to mane atbaido truputį nors man gražu, man ypač patinka tas efektas, kai vašką suglamžai ir į tarpus dažų prisigeria.
Kažkada girdėjau, kad vaško likučius po lyginimo iš šilko galima pašalint pagarinus, kaip kad fiksuojant dažus garinamus. Tik pati to niekad nebandžiau
Elija, pasirodyk gi ką jau ten viena grožiesi
Et, o pas mane vėl susikaupė trys šalikai nerodyti dabar jau sukėliau pagaliau nuotraukas į savo foto albumą, tai ir čia galiu truputį įkelt
propeleriai kaip sakė visi pamatę arba vėjo malūnėliai, ką įžvelgė truputį poetiškesnė siela. Pantone, kompanija skelbianti spalvų madas, paskelbė, kad rožinė ir ruda tarp madingiausių ateinantį sezoną, tai vat, bus mano mama madinga
tada dar viena mada, nėriniai, ir labai sunku buvo šitą šalikėlį fotografuoti
ir paskutinis, pagal užsakymą darytas, dar nežinau, ar pataikytas,
gana daug prifotografavau, čia visų nuotraukų nekelsiu, jos yra mano albume
http://www.flickr.co...os/simona_silk/
Daiva, pavydžiu kantrybės prisiruošti, o tiksliau išlyginti paskui gražus išėjo šalikėlis, toks žiemiškas bet aš tai nuo mokyklos laikų prisimenu, kai darėm batiką, pripiešt tai pripiešt, bet paskui lyginti kiek laiko užėmė, kažkaip iki šiol dėl to mane atbaido truputį nors man gražu, man ypač patinka tas efektas, kai vašką suglamžai ir į tarpus dažų prisigeria.
Kažkada girdėjau, kad vaško likučius po lyginimo iš šilko galima pašalint pagarinus, kaip kad fiksuojant dažus garinamus. Tik pati to niekad nebandžiau
Elija, pasirodyk gi ką jau ten viena grožiesi
Et, o pas mane vėl susikaupė trys šalikai nerodyti dabar jau sukėliau pagaliau nuotraukas į savo foto albumą, tai ir čia galiu truputį įkelt
propeleriai kaip sakė visi pamatę arba vėjo malūnėliai, ką įžvelgė truputį poetiškesnė siela. Pantone, kompanija skelbianti spalvų madas, paskelbė, kad rožinė ir ruda tarp madingiausių ateinantį sezoną, tai vat, bus mano mama madinga
tada dar viena mada, nėriniai, ir labai sunku buvo šitą šalikėlį fotografuoti
ir paskutinis, pagal užsakymą darytas, dar nežinau, ar pataikytas,
gana daug prifotografavau, čia visų nuotraukų nekelsiu, jos yra mano albume
http://www.flickr.co...os/simona_silk/