Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Ačiū panelės už pasiūlymus. Esmė tame, kad čia norėjau pavaizduot tokį apžėlusį skardį iš baisiai toli, kad ten va kur matosi juodas brūkšnys tai ten turėtų būti apleistas tiltas, o maži taškeliai tai žmonės biggrin.gif tapiau iš nuotraukos tai vat fantazijos neįjungiau švyturiui, žuvėdrom, laivams ir t.t. Tikriausiai didžiausia klaida, kad nepasidariau eskizo, bučiau pamaliavojus ant popieriaus ir viskas būtų aišku doh.gif
Atsakyti
impsble man irgi gyvybes truksta... kazko kas uzkabintu, kad ir kokiu stipresniu spalvu/potepiu kai kur ax.gif

TingiKace grazu thumbup.gif

nacyt o man grazu wub.gif biggrin.gif

pabandziau su karstu vasku biggrin.gif paemiau viena spalva, smarkiai atskiedziau, o veliau vis daugiau sodrinau, man labai patiko biggrin.gif biggrin.gif procesas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 vasario 2011 - 12:54
Sveikos 4u.gif Kasdien įlendu pažiūrėt, bet parašyt neprisiruošiu blush2.gif
Nacyt - po tokių darbų, kaip tavo gervės, mane trumpam ištinka dvasinė krizė, nes suprantu, kad TAIP niekada nesugebėsiu... doh.gif tongue.gif Paskui pamąstau, kad šalia profų reikia ir mėgėjų, ir vėl krengeliuoju biggrin.gif Labai labai gražu wub.gif
Yyy - rožės labai patiko - paprasta ir gražu.
ELlJA - thumbup.gif , tik man dabar neberodo darbo g.gif Ir apie sendaikčius - ooooj, kiek galėtume šnekėtis turbūt... biggrin.gif
daivaV - super 4u.gif O aš porą knygelių su keltiškais raštais nukaliau - spėju, bus tinkamų idėjų tavo kruopštumui mirksiukas.gif
O aš piešiu moterį. Netgi gaunasi panaši į žmogų. Įsižiūrėjus... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 08 vasario 2011 - 14:27
QUOTE(impsble @ 2011 02 08, 12:11)
Ačiū panelės už pasiūlymus. Esmė tame, kad čia norėjau pavaizduot tokį apžėlusį skardį iš baisiai toli, kad ten va kur matosi juodas brūkšnys tai ten turėtų būti apleistas tiltas, o maži taškeliai tai žmonės biggrin.gif tapiau iš nuotraukos tai vat fantazijos neįjungiau švyturiui, žuvėdrom, laivams ir t.t. Tikriausiai didžiausia  klaida, kad nepasidariau eskizo, bučiau pamaliavojus ant popieriaus ir viskas būtų aišku  doh.gif

Geriau atsiriboti nuo nuotrauku, geriau paziureti tapybos darbu mirksiukas.gif
Kai zinai, kas tapyta, tai geriau ziurisi mirksiukas.gif Bet vistiek truksta zaismingumo. Nuotraukos atkartoja, tai kaip yra, o tapyboje reikia dar kazko nuo saves mirksiukas.gif

Daiva, as jo net naujam albume neberodau blush2.gif

Crazy Daisy, va butent as ne profe schmoll.gif . Gal tik tuo galiu save ir raminti , kai kabinejuosi prie savo netobulu darbu doh.gif . Sunku buti perfekcionistu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 08 vasario 2011 - 15:16
na vat... tempiu savo karsta vaska biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
susiradau sugadinta savo krepdesino salikeli ir darbavausi rolleyes.gif
user posted image
vienas dalykas tai tiksliai nepatiko - susinaudojo begale popieriaus nuimant vaska doh.gif biggrin.gif

Crazy Daisy labai lauksiu tavo moteriskes!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 vasario 2011 - 21:02
Gražu Daiva.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 02 08, 23:05)
Gražu Daiva.

tavi biggrin.gif cia siaip... patepliojimai - buvo smagu ir idomu ax.gif maciau TOKIUS darbus dirba mergytes su karstu vasku..................... o as cia tik pabandziau rolleyes.gif nusprendziau, kad man dzin ant kreivu liniju, kad bus toks kreivokokas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 vasario 2011 - 21:21
Daiva, aš jau įsivaizduoju kokio grožio skarelių prikursi su karštu vašku ateityje...
happy.gif nors man ir dabar jau labai gražu, lyg ne pirmą kartą bandytum tą vašką
Atsakyti
salikelis fantastika
Atsakyti
Daiva, su vašku smagu dirbti, tik niekaip neprisiruošiu ir baisiai jau nūdna paskui šūnis popieriaus sunaudot kol nelieka ant medžiagos
Atsakyti
Šitiek rašiau ir klaidą išmetė doh.gif
Rašiau, kad Daivai puikiai pavyko pažaidimas su vašku + mėlyna spalva, na ir ko daugiau reikia. Daivut, ar bandysi kažką rimtesnio su vašku padirbėt?
P.s. dėl popieriaus pritariu 100 proc. Nors netgi ir sugėrus vašką audinys man lieka kietesnis nei įprastai... sad.gif
Aš vakar bandžiau su šifonu žaist doh.gif sunku su juo, bet nuėmus nuo rėmo ir pažiūrėjus į "krentantį" audinį labai gražiai atrodo, nors ir nesigavo motyvas..
Atsakyti
kažko lūžinėja forumas šiandien, man irgi ilgai neveikė visai

Daiva, pavydžiu kantrybės prisiruošti, o tiksliau išlyginti paskui biggrin.gif gražus išėjo šalikėlis, toks žiemiškas smile.gif bet aš tai nuo mokyklos laikų prisimenu, kai darėm batiką, pripiešt tai pripiešt, bet paskui lyginti kiek laiko užėmė, kažkaip iki šiol dėl to mane atbaido truputį biggrin.gif nors man gražu, man ypač patinka tas efektas, kai vašką suglamžai ir į tarpus dažų prisigeria.

Kažkada girdėjau, kad vaško likučius po lyginimo iš šilko galima pašalint pagarinus, kaip kad fiksuojant dažus garinamus. Tik pati to niekad nebandžiau g.gif

Elija, pasirodyk gi biggrin.gif ką jau ten viena grožiesi smile.gif

Et, o pas mane vėl susikaupė trys šalikai nerodyti lotuliukas.gif dabar jau sukėliau pagaliau nuotraukas į savo foto albumą, tai ir čia galiu truputį įkelt

propeleriai kaip sakė visi pamatę arba vėjo malūnėliai, ką įžvelgė truputį poetiškesnė siela. Pantone, kompanija skelbianti spalvų madas, paskelbė, kad rožinė ir ruda tarp madingiausių ateinantį sezoną, tai vat, bus mano mama madinga cool.gif
user posted image

tada dar viena mada, nėriniai, ir labai sunku buvo šitą šalikėlį fotografuoti doh.gif

user posted image

ir paskutinis, pagal užsakymą darytas, dar nežinau, ar pataikytas,

user posted image

gana daug prifotografavau, čia visų nuotraukų nekelsiu, jos yra mano albume
http://www.flickr.co...os/simona_silk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shima: 09 vasario 2011 - 16:09