Defliune ačiū tau labai
DaivaV, nu tiesiog nuostabiai nuostabu
ELIJA, labai grazus salikelis, puikus sprendimas , as mielai toki nesiociau net nemegdama geometriniu rastu
Yyy, butu puikus vaizdas, jei butu islyginta. Salikeliai tikrai dailuciai, bet pateikimo estetikos truksta
ELIJA, labai grazus salikelis, puikus sprendimas , as mielai toki nesiociau net nemegdama geometriniu rastu
Yyy, butu puikus vaizdas, jei butu islyginta. Salikeliai tikrai dailuciai, bet pateikimo estetikos truksta
nacyte is taves girdeti -
labai labai noriu karstu vasku pabandyti... narsau nete ir moraliskai ruosiuosi
tik su tuo vasko tirpinimu tai sakyciau kolkas dar nesugalvojau kaip normaliai prisitaikyti....
tik su tuo vasko tirpinimu tai sakyciau kolkas dar nesugalvojau kaip normaliai prisitaikyti....
daiva, labai gražu
ačiū, mergytės naca, smagu iš tavęs girdėti
Daiva, jau gyriau, bet pagyrų nebus per daug... Superinis šis Tavo šalis.
Dėl vaško...kažkada bandžiau. Piešiau avį. Tai nebent avis ir galėtų tą šalį nešioti... Bet šiaip patiko pats procesas.
QUOTE(daivaV @ 2011 02 06, 19:33)
nacyte is taves girdeti -
Daiva, jau gyriau, bet pagyrų nebus per daug... Superinis šis Tavo šalis.
Dėl vaško...kažkada bandžiau. Piešiau avį. Tai nebent avis ir galėtų tą šalį nešioti... Bet šiaip patiko pats procesas.
o vau, Daiva, super kokie ornamentai ir kokie perėjimai dar, ir spalvų derinys gražus, gražu gražu
tavi, ELIJA, Simute - mergytes... nesitikejau tiek... taciau labai labai malonu aciu jums labai
ELIJA manau mano karsto vasko pirma darba taip pat gali istikti toks likimas
ELIJA manau mano karsto vasko pirma darba taip pat gali istikti toks likimas
Labas vakaras,
kokių šaunių šilkų prisižiūrėjau, fantastika...
Ir supratau, kad pati stoviu vietoj ir nelabai tobulėju. Tapau ant šilko jau treti meteliai ir kažkaip imu nenorom galvoti, kad tegu ant šilko tapo dailininkai, o paprastiems mirtingiesiems tai sunkiai įveikiama užduotis
Va gavau prieš mėnesį iš mamos užsakymą nutapyt tetai paveikslėlį, tai iki dabar jau sugadinau bent 3 šilkus ir dabar lygtai ir paveiksliukas baigtas, bet kažkaip balansuoju ties "visai neblogai/gal sueis" ribos
Tikiuosi čia gauti didelę dozę patarimų
Va keliu fotkytę ir noriu paprašyti atsakyti į klausymą: žmonės, ko jam trūksta??
Mano paveikslėlis
Ir supratau, kad pati stoviu vietoj ir nelabai tobulėju. Tapau ant šilko jau treti meteliai ir kažkaip imu nenorom galvoti, kad tegu ant šilko tapo dailininkai, o paprastiems mirtingiesiems tai sunkiai įveikiama užduotis
Va gavau prieš mėnesį iš mamos užsakymą nutapyt tetai paveikslėlį, tai iki dabar jau sugadinau bent 3 šilkus ir dabar lygtai ir paveiksliukas baigtas, bet kažkaip balansuoju ties "visai neblogai/gal sueis" ribos
Va keliu fotkytę ir noriu paprašyti atsakyti į klausymą: žmonės, ko jam trūksta??
Mano paveikslėlis
QUOTE(impsble @ 2011 02 07, 18:11)
Labas vakaras,
Mano paveikslėlis
Mano paveikslėlis
gal svyturio
impsble, kad ir dailininkai paprasti mirtingieji man šitame konkrečiai, spalvos gal truputį kliūva, vanduo toks mėlynas, gal net per daug, o žaluma ir dangus truputį jau užmurzintos spalvos, gal čia tiesiog nuotraukoje... ir taip, panašiai kaip Vix, manau, kad trūksta gyvybės, nes pats toks plikas peizažas, kažkaip kitaip gal jį reikėtų pateikti, gal paliejant kaip akvarelę, kad gyvesnis būtų piešinys, gal, kad kur nors saulė būtų, gal debesų, medžių, uolų kontūrai ar pan., vanduo ne toks lygus, o jeigu taip, tai man irgi gal kokių valtelių, o gal trobelių ar švyturio
Galima kvailą klausimą?
Iš kur jūs minčių semiatės? Man kaip užsiblokavo prieš kiek laiko taip ir liko... piešti noriu, ir rodos minčių yra, o kai tik reik jau sėst ir daryt nežinau ką... arba nesigauna
Kažkokia križė ir mūziaus nėr
va mano paskutinė banalybė:
http://public.fotki....e/img-2449.html
Iš kur jūs minčių semiatės? Man kaip užsiblokavo prieš kiek laiko taip ir liko... piešti noriu, ir rodos minčių yra, o kai tik reik jau sėst ir daryt nežinau ką... arba nesigauna
Kažkokia križė ir mūziaus nėr
va mano paskutinė banalybė:
http://public.fotki....e/img-2449.html
Impsble, tai labai panasu i mano kankyne pries trejeta metu Man atrodo, kad peizazus tapyti tikrai gana sudetinga. Tam reikia ne tik igudziu, bet ir ziniu. Karta tapiau drauges prasymu kalnus ir daugiau nebetapysiu Nebuvau patenkinta, nors draugei rodosi patiko . Va kas gavosi
http://s93.photobuck...rent=silk14.jpg
impsble, tavajame per mazai spalvu zaismo, seseliu, ryskesniu akcentu. Juk tas krantas nera toks vienodas, lygus, jame turetu butu idubu ir iskylumu, grioveliu ir t.t Jura paveiksle neturetu buti tokia vienspalve. Apie smeli galiu ta pati pasakyti . Manau dar gali taisyti sluoksniuodama dazus.
Papildyta:
TingiKace, labai puikus paveikslas