Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Defliune ačiū tau labai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
DaivaV, nu tiesiog nuostabiai nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif

ELIJA, labai grazus salikelis, puikus sprendimas , as mielai toki nesiociau net nemegdama geometriniu rastu thumbup.gif

Yyy, butu puikus vaizdas, jei butu islyginta. Salikeliai tikrai dailuciai, bet pateikimo estetikos truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 06 vasario 2011 - 18:17
nacyte is taves girdeti - wub.gif biggrin.gif rolleyes.gif
labai labai noriu karstu vasku pabandyti... narsau nete ir moraliskai ruosiuosi biggrin.gif
tik su tuo vasko tirpinimu tai sakyciau kolkas dar nesugalvojau kaip normaliai prisitaikyti.... cool.gif
Atsakyti
daiva, labai gražu
Atsakyti
ačiū, mergytės wub.gif naca, smagu iš tavęs girdėti 4u.gif
QUOTE(daivaV @ 2011 02 06, 19:33)
nacyte is taves girdeti -  wub.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif
labai labai noriu karstu vasku pabandyti... narsau nete ir moraliskai ruosiuosi biggrin.gif
tik su tuo vasko tirpinimu tai sakyciau kolkas dar nesugalvojau kaip normaliai prisitaikyti.... cool.gif

Daiva, jau gyriau, bet pagyrų nebus per daug... Superinis šis Tavo šalis.
Dėl vaško...kažkada bandžiau. Piešiau avį. Tai nebent avis ir galėtų tą šalį nešioti... doh.gif lotuliukas.gif Bet šiaip patiko pats procesas.
Atsakyti
o vau, Daiva, super bigsmile.gif kokie ornamentai ir kokie perėjimai dar, ir spalvų derinys gražus, gražu gražu wub.gif

Atsakyti
tavi, ELIJA, Simute - mergytes... user posted image nesitikejau tiek... taciau labai labai malonu biggrin.gif aciu jums labai user posted image

ELIJA manau mano karsto vasko pirma darba taip pat gali istikti toks likimas lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 06 vasario 2011 - 19:15
Labas vakaras,
kokių šaunių šilkų prisižiūrėjau, fantastika...
Ir supratau, kad pati stoviu vietoj ir nelabai tobulėju. Tapau ant šilko jau treti meteliai ir kažkaip imu nenorom galvoti, kad tegu ant šilko tapo dailininkai, o paprastiems mirtingiesiems tai sunkiai įveikiama užduotis unsure.gif
Va gavau prieš mėnesį iš mamos užsakymą nutapyt tetai paveikslėlį, tai iki dabar jau sugadinau bent 3 šilkus doh.gif ir dabar lygtai ir paveiksliukas baigtas, bet kažkaip balansuoju ties "visai neblogai/gal sueis" ribos blink.gif
Tikiuosi čia gauti didelę dozę patarimų biggrin.gif
Va keliu fotkytę ir noriu paprašyti atsakyti į klausymą: žmonės, ko jam trūksta??
Mano paveikslėlis
Atsakyti
QUOTE(impsble @ 2011 02 07, 18:11)
Labas vakaras,
kokių šaunių šilkų prisižiūrėjau, fantastika...
Ir supratau, kad pati stoviu vietoj ir nelabai tobulėju. Tapau ant šilko jau treti meteliai ir kažkaip imu nenorom galvoti, kad tegu ant šilko tapo dailininkai, o paprastiems mirtingiesiems tai sunkiai įveikiama užduotis unsure.gif
Va gavau prieš mėnesį iš mamos užsakymą nutapyt tetai paveikslėlį, tai iki dabar jau sugadinau bent 3 šilkus  doh.gif ir dabar lygtai ir paveiksliukas baigtas, bet kažkaip balansuoju ties "visai neblogai/gal sueis" ribos  blink.gif 
Tikiuosi čia gauti didelę dozę patarimų biggrin.gif
Va keliu fotkytę ir noriu paprašyti atsakyti į klausymą: žmonės, ko jam trūksta??
Mano paveikslėlis

gal svyturio blush2.gif
Atsakyti
impsble, kad ir dailininkai paprasti mirtingieji biggrin.gif man šitame konkrečiai, spalvos gal truputį kliūva, vanduo toks mėlynas, gal net per daug, o žaluma ir dangus truputį jau užmurzintos spalvos, gal čia tiesiog nuotraukoje... ir taip, panašiai kaip Vix, manau, kad trūksta gyvybės, nes pats toks plikas peizažas, kažkaip kitaip gal jį reikėtų pateikti, gal paliejant kaip akvarelę, kad gyvesnis būtų piešinys, gal, kad kur nors saulė būtų, gal debesų, medžių, uolų kontūrai ar pan., vanduo ne toks lygus, o jeigu taip, tai man irgi gal kokių valtelių, o gal trobelių ar švyturio 4u.gif
Atsakyti
Galima kvailą klausimą? 4u.gif
Iš kur jūs minčių semiatės? Man kaip užsiblokavo prieš kiek laiko taip ir liko... piešti noriu, ir rodos minčių yra, o kai tik reik jau sėst ir daryt nežinau ką... arba nesigauna g.gif
Kažkokia križė ir mūziaus nėr doh.gif lotuliukas.gif
va mano paskutinė banalybė:
http://public.fotki....e/img-2449.html
Atsakyti

Impsble, tai labai panasu i mano kankyne pries trejeta metu doh.gif Man atrodo, kad peizazus tapyti tikrai gana sudetinga. Tam reikia ne tik igudziu, bet ir ziniu. Karta tapiau drauges prasymu kalnus ir daugiau nebetapysiu doh.gif Nebuvau patenkinta, nors draugei rodosi patiko unsure.gif . Va kas gavosi
http://s93.photobuck...rent=silk14.jpg

impsble, tavajame per mazai spalvu zaismo, seseliu, ryskesniu akcentu. Juk tas krantas nera toks vienodas, lygus, jame turetu butu idubu ir iskylumu, grioveliu ir t.t mirksiukas.gif Jura paveiksle neturetu buti tokia vienspalve. Apie smeli galiu ta pati pasakyti 4u.gif . Manau dar gali taisyti sluoksniuodama dazus.
Papildyta:

TingiKace, labai puikus paveikslas thumbup.gif
Atsakyti