Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Eina sau kokios gervės blink.gif wub.gif kokie paukštukai, kiti darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
naca, labai saunus salikelis. visada geriuosi pacios darbais. pastebejau, kad pacios darbuose buna labai toks blizgus silkas, kaip aksomas. gal kitus kokius dazus naudoji, ar cia silkas storesnis ir taip gaunasi???
Atsakyti
naca, jūsų darbas idealus 4u.gif
Atsakyti
dekoju 4u.gif

Laimantai, nenieko neiprasto nenaudoju. Cia fotoaparatas matyt suzaidzia doh.gif . Daznai net klientes ispeju del to blizgumo blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Tai graziu darbeliu cia wub.gif su tais pauksciukais visais irgi kaip grazu thumbup.gif

As nepamenu ar dejau, galiu idet kelis, mamai, draugei Kaledom ant smugio roziu prikervezojau. Is tikruju tai be minciu atsisedau, emiau banguot ir pagalvojau, kad geles gali gautis g.gif
Dabar nelabai yr kada piest,vaikai ..vaikai.. biggrin.gif o ir remo gumytes sutruko nuo radiatoriu ir salto vejo nuo lango doh.gif
Idedu Kaledines skaras

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Labai dailūs šalikai gavos Yyy, ypač paskutinis
Atsakyti
Crazy, Shima, Yyy, šaunuolės mergaitės, groooožis wub.gif Tik ilgėliau neateik iškart atgaiva akims.
Čia aš savo paprastuką atnešu (buvo gamintas swapui), kadangi mergaitė kiek žinau gavo, tai galiu pasirodyti
user posted image
Atsakyti
Yyy, ELlJA grazu wub.gif lengvuciai, grazus sprendimai, spalvos thumbup.gif
ELIJA kas ten pas tave ant grindu g.gif negi senoviskas lygintuvas biggrin.gif butaforija, ar dar naudoji biggrin.gif
Atsakyti
daivaV, ačiū 4u.gif ne ne ten mano MB sendaikčių gerbėjas, Tu dar pamatytum ko mes tik namie neturim... Žodž čia dekoras jo biggrin.gif
Atsakyti
Yyy, smagiai ir gražiai padirbėjai šventėms smile.gif

Elija, koks natiurmortas biggrin.gif gražus šalikėlis, visai ne paprastukas, spalvos ypač gražios ir tie paliejimai thumbup.gif
Atsakyti
na... nesu ir as savo parodyti ax.gif
paskutiniu metu cia tiek darbu uzderejo wub.gif labai labai smagu!

user posted image

user posted image

ir ELIJA - super dekoras! man ir tokie dalykai patinka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 06 vasario 2011 - 15:18
DAIVA, as eilini karta suzaveta 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti