Eina sau kokios gervės kokie paukštukai, kiti darbeliai
naca, jūsų darbas idealus
dekoju
Laimantai, nenieko neiprasto nenaudoju. Cia fotoaparatas matyt suzaidzia . Daznai net klientes ispeju del to blizgumo
Laimantai, nenieko neiprasto nenaudoju. Cia fotoaparatas matyt suzaidzia . Daznai net klientes ispeju del to blizgumo
Laba diena
Tai graziu darbeliu cia su tais pauksciukais visais irgi kaip grazu
As nepamenu ar dejau, galiu idet kelis, mamai, draugei Kaledom ant smugio roziu prikervezojau. Is tikruju tai be minciu atsisedau, emiau banguot ir pagalvojau, kad geles gali gautis
Dabar nelabai yr kada piest,vaikai ..vaikai.. o ir remo gumytes sutruko nuo radiatoriu ir salto vejo nuo lango
Idedu Kaledines skaras
Tai graziu darbeliu cia su tais pauksciukais visais irgi kaip grazu
As nepamenu ar dejau, galiu idet kelis, mamai, draugei Kaledom ant smugio roziu prikervezojau. Is tikruju tai be minciu atsisedau, emiau banguot ir pagalvojau, kad geles gali gautis
Dabar nelabai yr kada piest,vaikai ..vaikai.. o ir remo gumytes sutruko nuo radiatoriu ir salto vejo nuo lango
Idedu Kaledines skaras
Labai dailūs šalikai gavos Yyy, ypač paskutinis
Crazy, Shima, Yyy, šaunuolės mergaitės, groooožis Tik ilgėliau neateik iškart atgaiva akims.
Čia aš savo paprastuką atnešu (buvo gamintas swapui), kadangi mergaitė kiek žinau gavo, tai galiu pasirodyti
Čia aš savo paprastuką atnešu (buvo gamintas swapui), kadangi mergaitė kiek žinau gavo, tai galiu pasirodyti
Yyy, ELlJA grazu lengvuciai, grazus sprendimai, spalvos
ELIJA kas ten pas tave ant grindu negi senoviskas lygintuvas butaforija, ar dar naudoji
ELIJA kas ten pas tave ant grindu negi senoviskas lygintuvas butaforija, ar dar naudoji
daivaV, ačiū ne ne ten mano MB sendaikčių gerbėjas, Tu dar pamatytum ko mes tik namie neturim... Žodž čia dekoras jo
Yyy, smagiai ir gražiai padirbėjai šventėms
Elija, koks natiurmortas gražus šalikėlis, visai ne paprastukas, spalvos ypač gražios ir tie paliejimai
Elija, koks natiurmortas gražus šalikėlis, visai ne paprastukas, spalvos ypač gražios ir tie paliejimai
na... nesu ir as savo parodyti
paskutiniu metu cia tiek darbu uzderejo labai labai smagu!
ir ELIJA - super dekoras! man ir tokie dalykai patinka
paskutiniu metu cia tiek darbu uzderejo labai labai smagu!
ir ELIJA - super dekoras! man ir tokie dalykai patinka
DAIVA, as eilini karta suzaveta