Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Simute bet tai tiek darbo blink.gif galvojau, kad be jokiu konturu darei.

Atsakyti
Crazy Daisy, nu labai jau grazu, kruopstu wub.gif
O tas tavo sunelis koks didziaakis, labai israiskingo veidelio bigsmile.gif

Shima, nuostabus darbelis. Labai lprofesionaliai iskonturuotas thumbup.gif .

rodausi tas savo uzkankintas gerves doh.gif na bet vistiek skrenda rolleyes.gif Tik tokio didelio formato ner kaip nufotografuoti unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gerves nuostabios...
Atsakyti
Naca, gervės puikios ir kaip tinka tas paveltas kraštas
Atsakyti
nacyte..... LABAI LABAI LABAI GRAZU! wub.gif wub.gif

idomu kaip blansyte krasta daro.... biggrin.gif ax.gif prasiau poros mergyciu apvelti - nesutiko, reikia paciai pabandyti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 03 vasario 2011 - 15:28
Aciu. Tikrai tie apvelimai ispudingai atrodo, tik sunkiau su jais tapyti, nes dazai kazko sunkiau sklinda, kad ir kiek isskalaujam doh.gif . Mat tapau apvelta, kad spalvos neapsitrintu. Ir man blansyte nebenori velti, nes neapsimoka- jai tas pats nuvelti dideli sali ir daugiau pinigeliu iseina ax.gif . o be to ji nesijaucia dideli indeli idejus, jai nera cia kur kurybiskai pasireiksti.
Atsakyti
Susidėliojusi mozaika, ačiū, taip kartais gerai ką nors viešai prisižadėti biggrin.gif

Daiva, ai, kad dariau daug darbų, kur to darbo žymiau daugiau, čia dar kai plotas nedidelis, tai nieko labai neužtruko smile.gif

naca, ačiū smile.gif o tavo gervės tikrai labai labai gražu wub.gif man jis neatrodo užkankintas nė per kur, kaip tik toks lengvas, grakštus, ir tas fonas taip gražiai išryškina jas ir tinka, ir spalvos man labai gražios, žodžiu, viskas tik gerai apie šitą darbą thumbup.gif
Atsakyti
gervės fantastiškos
ir tie parangymai tai man ypatingai patinka, nes suteikia judesio jausmą, tarsi šuorai sparnų sukelti wub.gif
Atsakyti
Labai aciu, mergaites wub.gif Taip, man beveik butinas judesys mano tapyboje , tai stengiuosi visokiais budais ji suteikti rolleyes.gif

Taip, man irgi visai nieko uzsidejus ar kazkaip graziai sudeliojus, bet parodoje teks demonstruoti iskleista visu ugiu, nes ten nera kaip kitaip pateikti doh.gif arba mes daugiau nieko nesumastom doh.gif Tai tada jau galima kabinetis, kad tai vienos gerves kaklas per trumpas, tai uodega per ilga ir t.t. unsure.gif

O gal jus ka patarsit del demonstravimo parodoje. Saleje yra tik kabliai ant skersiniu per visas sienas palei lubas ir nuo ju nuvestos virveles zemyn . Daugiau nieko. Reikia prie ju kazkaip pritaisyti salius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 03 vasario 2011 - 20:39
naca, gal kokias pakabas drabužiams gražias didesnes ant virvelių pakabinti, ar pagaliukus prie tų virvelių ir ant jų šalius užmesti, nors tada nelabai daug jų matysis. Arba juos įstrižai kaip nors laisviau prie tų virvelių prisegti kraštelius su kuo nors, jeigu nesinori, kad būtų tiesiai tiesiai, nežinau, ar aiškūs čia mano vaizdiniai ir ar įgyvendinami biggrin.gif
Atsakyti
Su lazdelem tai mes nuo pat pradziu ir mastem, bet mus kazkaip bande itikinti, kad nesiziures taip doh.gif Bet kazkaip manau, kad teks prie to grizti g.gif Reiktu namie pasibandyti padeliot ant lazdeles rolleyes.gif
o kaip nors laisvai istrizai prisegti neiseina , nes virveles ne lazdos , tai jos tiesiog prisitrauks viena prie kitos ir salis sukris. Nebent kazka sunkaus galuose kabinti arba lazdeles priristi, bet reikia kad ir tai ziuretusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 03 vasario 2011 - 22:58
naca, dieviškas darbelis su gervėm. Super, net seilės drimba, kaip gražu ir elegantiška thumbup.gif
Atsakyti