Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Sveikos 4u.gif Nu va, pas jus tyla, o mano temą uždarė, tai nebeturėdama kur pasidemonstruoti biggrin.gif , va ką atsinešiau:
user posted image
ir nors ir ne šilkas... ax.gif
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, labai gražu.
O jau koks modelis fainas:)
Atsakyti
Crazy Daisy grazu wub.gif shifona labai sunku nufotografuoti...
modeliuka su sia palaidine as jau maciau biggrin.gif - be zodziu wub.gif biggrin.gif
o kodel tavo tema uzdare? g.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, smagu, kad neužmiršta šilko tapyba smile.gif labai gražu thumbup.gif na, ir tas "ne šilkas" labai gražu, žinoma biggrin.gif

Atsakyti
Tavi, Daiva, Shima - ačiū 4u.gif
A velniai ten jį žino, kodėl uždarė... g.gif nesako kolkas schmoll.gif
Atsakyti
kokie grožiai wub.gif

o galima dar kelias nuotraukytes? ax.gif
Atsakyti
Kokį didelį darbą padariau šiandien, pasikabinau seniai pabaigtą bet nepabaigtą darbą, reikėjo apačioj svoriui karoliukus tik prisiūt, šiandien prisiuvau pagaliau.

Gal kas prisimins, tapiau vasaros vidury ir gyriausi, kad paveikslą pirmą tapau, dar prisimenu, Daiva labai prašė, kad parodyčiau, o aš nerodžiau nebaigto biggrin.gif
Štai mano kikiliai užsisėdėję stalčiuj, pagaliau į viešumą išlindo.

user posted image
Atsakyti
Shima - nu super wub.gif Ir užbaigimas karoliukais labai gražus. Kokio čia dydžio? Ir jis taip ir kabės, nerėminsi? Gera idėja - kaip pano thumbup.gif Bijau, kad vogsim kada nors, jeigu galima blush2.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, ačiū biggrin.gif

čia šalikėlis standartinis perlenktas per pusę, tai dydis gaunasi 40x75, ta antra pusė vienspalvė ir duoda truputį foną, kad taip siena nepersimatytų. Apačioj tuos abu kraštus susiuvau, ir apsiuvau karoliukus, kad truputį svertų. tai pagalio net niekaip tvirtint nereikia, įveri per vidurį ir viskas. Nieko išradingo čia, prašom skolinkitės, net ir ne mano idėja, pagaliukus daug kas veria biggrin.gif
Nors visgi kitą kartą daryčiau gal geriau storesnį šilką, bet vieną sluoksnį, ir palikus kraštus užlenkimui ir pagaliukų įvėrimui viršuj ir apačioj, nes paskui sudėjus, kai šilkas plonas, vis vien prasikeičia kai kur ir pan. tie du sluoksniai, o nukirpt nenorėjau, nes labai plonas šilkas ir piešinys prie sienos nublanksta kažkaip. Na, čia šiaip toks mano sprendimas kabinimo nelabai apgalvotas doh.gif tiesiog išsisukimas iš situacijos, kad prieš tai pakankamai gerai neapgalvojau, kaip kabinsiu lotuliukas.gif
Nerėminsiu, nes nelabai ir yra kaip, kraštų nepalikau, nesinori dar mažint viso ploto smile.gif kažkaip iš tikro man ir gražiau šilkui tokie kaip pano, kai galima ir patį šilkelį pačiupinėt panorėjus priėjus. smile.gif
Atsakyti
Simute is pradziu si grozi pamaciau tavo temoj, o tik dabar cia biggrin.gif
man labai labai grazu!!!!!!!!!!! wub.gif ir fonas ir spalvos - super!
fona taskavai kai jau buvai ji nudazius ir isdziovinus?
dar tokia ideja toptelejo biggrin.gif - galima buvo prisiuti is blogosios puses didesni audini, kad uztektu pagaliukams virsuje ir apacioje, tuo paciu ir nepersisviestu per silka siena ax.gif nezinau ar as cia aiskiai biggrin.gif vien zodziu... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 02 vasario 2011 - 11:26
Daiva, smagu taip per visas temas pagyras naujas skaityt biggrin.gif ačiū.
Gera idėja prisiūt prie kitos medžiagos, bet kažkaip šiam kartui taip palikau, jau tiek to, tiek atidėliojau, jeigu dar kažką sudėtingesnios sugalvočiau, iš vis užsitęstų biggrin.gif

Fonas nelabai gal matosi, čia šita nuotrauka tokia iš toli, jį nuspalvinau ir paskui su bespalviu kontūru išpaišiau ir dar kartą ištapiau, ir taip išėjo, toks ale pasluoksniavimas, nors gal būtų išėję ir sausesniu teptuku be kontūro, kadangi antras sluoksnis, bet su gutta kažkaip man paprasčiau atrodė.

Čia iš arčiau dar viena nuotraukėlė, kad matytųsi, apie ką kalbu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Shima, iš arčiau dar gražiau atrodo wub.gif aš tai jau labai seniai noriu su savo darbu pasirodyt, bet vis tingiu nueit nusifotkint blush2.gif galvoju gal jei čia parašysiu greičiau prisiversiu nueit lotuliukas.gif
Atsakyti