Sveikos Nu va, pas jus tyla, o mano temą uždarė, tai nebeturėdama kur pasidemonstruoti , va ką atsinešiau:
ir nors ir ne šilkas...
Crazy Daisy, labai gražu.
O jau koks modelis fainas:)
O jau koks modelis fainas:)
Crazy Daisy grazu shifona labai sunku nufotografuoti...
modeliuka su sia palaidine as jau maciau - be zodziu
o kodel tavo tema uzdare?
modeliuka su sia palaidine as jau maciau - be zodziu
o kodel tavo tema uzdare?
Crazy Daisy, smagu, kad neužmiršta šilko tapyba labai gražu na, ir tas "ne šilkas" labai gražu, žinoma
Tavi, Daiva, Shima - ačiū
A velniai ten jį žino, kodėl uždarė... nesako kolkas
A velniai ten jį žino, kodėl uždarė... nesako kolkas
kokie grožiai
o galima dar kelias nuotraukytes?
o galima dar kelias nuotraukytes?
Kokį didelį darbą padariau šiandien, pasikabinau seniai pabaigtą bet nepabaigtą darbą, reikėjo apačioj svoriui karoliukus tik prisiūt, šiandien prisiuvau pagaliau.
Gal kas prisimins, tapiau vasaros vidury ir gyriausi, kad paveikslą pirmą tapau, dar prisimenu, Daiva labai prašė, kad parodyčiau, o aš nerodžiau nebaigto
Štai mano kikiliai užsisėdėję stalčiuj, pagaliau į viešumą išlindo.
Gal kas prisimins, tapiau vasaros vidury ir gyriausi, kad paveikslą pirmą tapau, dar prisimenu, Daiva labai prašė, kad parodyčiau, o aš nerodžiau nebaigto
Štai mano kikiliai užsisėdėję stalčiuj, pagaliau į viešumą išlindo.
Shima - nu super Ir užbaigimas karoliukais labai gražus. Kokio čia dydžio? Ir jis taip ir kabės, nerėminsi? Gera idėja - kaip pano Bijau, kad vogsim kada nors, jeigu galima
Crazy Daisy, ačiū
čia šalikėlis standartinis perlenktas per pusę, tai dydis gaunasi 40x75, ta antra pusė vienspalvė ir duoda truputį foną, kad taip siena nepersimatytų. Apačioj tuos abu kraštus susiuvau, ir apsiuvau karoliukus, kad truputį svertų. tai pagalio net niekaip tvirtint nereikia, įveri per vidurį ir viskas. Nieko išradingo čia, prašom skolinkitės, net ir ne mano idėja, pagaliukus daug kas veria
Nors visgi kitą kartą daryčiau gal geriau storesnį šilką, bet vieną sluoksnį, ir palikus kraštus užlenkimui ir pagaliukų įvėrimui viršuj ir apačioj, nes paskui sudėjus, kai šilkas plonas, vis vien prasikeičia kai kur ir pan. tie du sluoksniai, o nukirpt nenorėjau, nes labai plonas šilkas ir piešinys prie sienos nublanksta kažkaip. Na, čia šiaip toks mano sprendimas kabinimo nelabai apgalvotas tiesiog išsisukimas iš situacijos, kad prieš tai pakankamai gerai neapgalvojau, kaip kabinsiu
Nerėminsiu, nes nelabai ir yra kaip, kraštų nepalikau, nesinori dar mažint viso ploto kažkaip iš tikro man ir gražiau šilkui tokie kaip pano, kai galima ir patį šilkelį pačiupinėt panorėjus priėjus.
čia šalikėlis standartinis perlenktas per pusę, tai dydis gaunasi 40x75, ta antra pusė vienspalvė ir duoda truputį foną, kad taip siena nepersimatytų. Apačioj tuos abu kraštus susiuvau, ir apsiuvau karoliukus, kad truputį svertų. tai pagalio net niekaip tvirtint nereikia, įveri per vidurį ir viskas. Nieko išradingo čia, prašom skolinkitės, net ir ne mano idėja, pagaliukus daug kas veria
Nors visgi kitą kartą daryčiau gal geriau storesnį šilką, bet vieną sluoksnį, ir palikus kraštus užlenkimui ir pagaliukų įvėrimui viršuj ir apačioj, nes paskui sudėjus, kai šilkas plonas, vis vien prasikeičia kai kur ir pan. tie du sluoksniai, o nukirpt nenorėjau, nes labai plonas šilkas ir piešinys prie sienos nublanksta kažkaip. Na, čia šiaip toks mano sprendimas kabinimo nelabai apgalvotas tiesiog išsisukimas iš situacijos, kad prieš tai pakankamai gerai neapgalvojau, kaip kabinsiu
Nerėminsiu, nes nelabai ir yra kaip, kraštų nepalikau, nesinori dar mažint viso ploto kažkaip iš tikro man ir gražiau šilkui tokie kaip pano, kai galima ir patį šilkelį pačiupinėt panorėjus priėjus.
Simute is pradziu si grozi pamaciau tavo temoj, o tik dabar cia
man labai labai grazu!!!!!!!!!!! ir fonas ir spalvos - super!
fona taskavai kai jau buvai ji nudazius ir isdziovinus?
dar tokia ideja toptelejo - galima buvo prisiuti is blogosios puses didesni audini, kad uztektu pagaliukams virsuje ir apacioje, tuo paciu ir nepersisviestu per silka siena nezinau ar as cia aiskiai vien zodziu...
man labai labai grazu!!!!!!!!!!! ir fonas ir spalvos - super!
fona taskavai kai jau buvai ji nudazius ir isdziovinus?
dar tokia ideja toptelejo - galima buvo prisiuti is blogosios puses didesni audini, kad uztektu pagaliukams virsuje ir apacioje, tuo paciu ir nepersisviestu per silka siena nezinau ar as cia aiskiai vien zodziu...
Daiva, smagu taip per visas temas pagyras naujas skaityt ačiū.
Gera idėja prisiūt prie kitos medžiagos, bet kažkaip šiam kartui taip palikau, jau tiek to, tiek atidėliojau, jeigu dar kažką sudėtingesnios sugalvočiau, iš vis užsitęstų
Fonas nelabai gal matosi, čia šita nuotrauka tokia iš toli, jį nuspalvinau ir paskui su bespalviu kontūru išpaišiau ir dar kartą ištapiau, ir taip išėjo, toks ale pasluoksniavimas, nors gal būtų išėję ir sausesniu teptuku be kontūro, kadangi antras sluoksnis, bet su gutta kažkaip man paprasčiau atrodė.
Čia iš arčiau dar viena nuotraukėlė, kad matytųsi, apie ką kalbu
Gera idėja prisiūt prie kitos medžiagos, bet kažkaip šiam kartui taip palikau, jau tiek to, tiek atidėliojau, jeigu dar kažką sudėtingesnios sugalvočiau, iš vis užsitęstų
Fonas nelabai gal matosi, čia šita nuotrauka tokia iš toli, jį nuspalvinau ir paskui su bespalviu kontūru išpaišiau ir dar kartą ištapiau, ir taip išėjo, toks ale pasluoksniavimas, nors gal būtų išėję ir sausesniu teptuku be kontūro, kadangi antras sluoksnis, bet su gutta kažkaip man paprasčiau atrodė.
Čia iš arčiau dar viena nuotraukėlė, kad matytųsi, apie ką kalbu
Shima, iš arčiau dar gražiau atrodo aš tai jau labai seniai noriu su savo darbu pasirodyt, bet vis tingiu nueit nusifotkint galvoju gal jei čia parašysiu greičiau prisiversiu nueit