Sveika, Kristinuska mielas darbelis, tuo labiau kaip pirmas! Sėkmės toliau tapant
smagu, kad Elija jau pasveikai, linksmai išnaudot tau atostogas! lauksim rezultatų ir čia
QUOTE(Kristinuska @ 2011 01 26, 18:09)
Va si to dalyko manes niekas nemoke gal tada ir spalvos ryskesnes atrodys? Ar cia tik todel, kad pas mane lygintuvu fiksuojasi tokios blukesnes spalvos bus?
garais fiksuojamais dazais tapant po garinimo isryskeja spalvos ir tai yra ne visada geris kai reikia pasteliniu spalvu, o is puodo issoka siurprizas
maisant spalvas gaunamas geris - tik svarbu maisant neprisimaisyti iki purvo, o kad ryskesnes nemanau
musu temele tokia pomire
ELIJA kur tavo darbas?????
as jau kuris laikas istempus silka ant remo baigiu smegenine isverversti lauk ideju daug turiu.... tik kitur
As muciju viena sali, tiesiog nervai nelaiko . Tapiau gerves, bet nepatinka tai, kas aplink jas
QUOTE(naca @ 2011 01 30, 19:26)
As muciju viena sali, tiesiog nervai nelaiko . Tapiau gerves, bet nepatinka tai, kas aplink jas
o kas aplink jas?
kelis maliavojau su paukščiais, tai tiesiog smalsu
Enija, as zinok prisimenu tavaji . Gal todel ir istrigo tos gerves. Siaip tai reikejo baltam su pilkais apvelimui kazka pritaikyti, tai tos gerves ir apsigyveno. Na bet i tavaji tai nieko panasaus, isskyrus tema Aplink lyg debesys ar vanduo- na simboliski paraitymai. ir butent jie man nepatinka labiausiai
nacyte gal padek trumpam i soneli, kita diena gal kitaip atrodys, ar sumastysi kaip pataisyti taip, kad patiktu
Zinau zinau- taip ir padariau Nu bet vistiek nervina Kad dar nebutu apveltas, tai sveisciau ir viskas. Bet kad ir kito zmogaus darbo tiek ideta
nacyte, Tu nuostabi : wub:
Pas manę ne darbadieniai. Nesidirba nors užmušk
QUOTE(naca @ 2011 01 30, 21:37)
Aplink lyg debesys ar vanduo- na simboliski paraitymai. ir butent jie man nepatinka labiausiai
tai tuos paraitymus patobulink, paversk nendrėmis ar medžiais be lapų.
QUOTE(Enija @ 2011 01 31, 09:29)
bandau kazka pakeisti. Bet uzkankintas toks gaunasi . jei ne baltas apvelimas, tai visa fona nuspalvinciau , tada butu normaliai Gaila, kad piesinio ant silko nebegalima uzdazyt ar nuvalyt .
Nors siandien jau akys nebe tokios priekabios
ELIJA, ir kur tas mano nuostabumas
QUOTE(naca @ 2011 01 31, 14:07)
ai tai viskas tvarkoje, tiesiog tobulėji sparčiai ir tampi reiklesnė sau. Laukiam nuotraukų