Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Sveika, Kristinuska smile.gif mielas darbelis, tuo labiau kaip pirmas! Sėkmės toliau tapant mirksiukas.gif

smagu, kad Elija jau pasveikai, linksmai išnaudot tau atostogas! cool.gif lauksim rezultatų ir čia bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristinuska @ 2011 01 26, 18:09)
Va si to dalyko manes niekas nemoke  blush2.gif  gal tada ir spalvos ryskesnes atrodys? Ar cia tik todel, kad pas mane lygintuvu fiksuojasi tokios blukesnes spalvos bus?

garais fiksuojamais dazais tapant po garinimo isryskeja spalvos ir tai yra ne visada geris biggrin.gif kai reikia pasteliniu spalvu, o is puodo issoka siurprizas doh.gif biggrin.gif
maisant spalvas gaunamas geris - tik svarbu maisant neprisimaisyti iki purvo, o kad ryskesnes g.gif nemanau 4u.gif

musu temele tokia pomire ax.gif
ELIJA kur tavo darbas????? biggrin.gif
as jau kuris laikas istempus silka ant remo baigiu smegenine isverversti lauk rolleyes.gif doh.gif ideju daug turiu.... tik kitur lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 30 sausio 2011 - 19:19
As muciju viena sali, tiesiog nervai nelaiko doh.gif . Tapiau gerves, bet nepatinka tai, kas aplink jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 01 30, 19:26)
As muciju viena sali, tiesiog nervai nelaiko doh.gif . Tapiau gerves, bet nepatinka tai, kas aplink jas  doh.gif

o kas aplink jas? g.gif
kelis maliavojau su paukščiais, tai tiesiog smalsu blush2.gif
Atsakyti
Enija, as zinok prisimenu tavaji ax.gif . Gal todel ir istrigo tos gerves. Siaip tai reikejo baltam su pilkais apvelimui kazka pritaikyti, tai tos gerves ir apsigyveno. Na bet i tavaji tai nieko panasaus, isskyrus tema rolleyes.gif Aplink lyg debesys ar vanduo- na simboliski paraitymai. ir butent jie man nepatinka labiausiai doh.gif
Atsakyti
nacyte gal padek trumpam i soneli, kita diena gal kitaip atrodys, ar sumastysi kaip pataisyti taip, kad patiktu 4u.gif
Atsakyti
Zinau zinau- taip ir padariau doh.gif Nu bet vistiek nervina blink.gif Kad dar nebutu apveltas, tai sveisciau ir viskas. Bet kad ir kito zmogaus darbo tiek ideta unsure.gif
Atsakyti
nacyte, Tu nuostabi wub.gif : 4u.gif wub: wub.gif
Atsakyti
Pas manę ne darbadieniai. Nesidirba nors užmušk
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 01 30, 21:37)
Aplink lyg debesys ar vanduo- na simboliski paraitymai. ir butent jie man nepatinka labiausiai  doh.gif

ax.gif
tai tuos paraitymus patobulink, paversk nendrėmis ar medžiais be lapų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2011 01 31, 09:29)
ax.gif
tai tuos paraitymus patobulink, paversk nendrėmis ar medžiais be lapų. ax.gif

bandau kazka pakeisti. Bet uzkankintas toks gaunasi doh.gif . jei ne baltas apvelimas, tai visa fona nuspalvinciau , tada butu normaliai unsure.gif Gaila, kad piesinio ant silko nebegalima uzdazyt ar nuvalyt biggrin.gif .

Nors siandien jau akys nebe tokios priekabios tongue.gif

ELIJA, ir kur tas mano nuostabumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 01 31, 14:07)

Nors siandien jau akys nebe tokios priekabios tongue.gif

ai tai viskas tvarkoje, tiesiog tobulėji sparčiai ir tampi reiklesnė sau. Laukiam nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti