Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Laba vakareli, as irgi noreciau prisijungti prie jusu kompanijos. Megstu karts nuo karto papaisalioti ant silko blush2.gif tik kad mano darbeliai nera tokie fantastiniai kaip jusu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinuska: 24 sausio 2011 - 23:50
Kristinuska, sveika, būtinai rodyk savo darbus. Negi tu manai mūsų visų pirmi darbai buvo labai labai? Reik laiko ir daug darbo, taigi dąsiai rodyk, o mes tau padėsim jei tik norėsi
Atsakyti
sakykit, o dazai nesensta? siaip juk viskas sensta rolleyes.gif susipirkau po kursu ...atsirado vaiku vienas po kito ir tapyba stovi. Vis pasiziuriu...pateliuskuoju buteliukus. NA, jiems gal 2-3m kaip nenaudoju. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 25 sausio 2011 - 09:29
Pabandyk ant mažo medžiagos gabaliuko, jei gerai užsifiksuos, viskas gerai. Jei atsirado tokių lyg snarglių (atsiprašau už išsireiškimą), per trigubą merlę perkošk ir pabandyk
Atsakyti
mano dazai gal irgi kokius 2 metus ramiai sedejo, bet ju kokybe tikrai nesiskundziu thumbup.gif

o Kaip cia tas nuotraukas ikelti? jauciu kol 100 zinuciu nebus, tai ir nuotrauku negalesiu kelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuska @ 2011 01 25, 20:32)
mano dazai gal irgi kokius 2 metus ramiai sedejo, bet ju kokybe tikrai nesiskundziu  thumbup.gif

o Kaip cia tas nuotraukas ikelti? jauciu kol 100 zinuciu nebus, tai ir nuotrauku negalesiu kelti  ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif biggrin.gif
dedi nete savo nuotraukyte - nukopijuoji pilną paveikslėlio nuorodą - idedi i IMG - spaudi ok - atsakai i zinute - ir mes matom nuotrauka biggrin.gif tikiuosi vykusiai paaiskinau g.gif ax.gif
Atsakyti
[img]http://picasaweb.google.com/kristina.zekaite/Silk#5566433360178102210[img]
Papildyta:
Bandom ar rodo
http://picasaweb.goo...433360178102210

Neleidzia man per IMG ideti verysad.gif neatitinka formato.
Gal taip paziurekit
Atsakyti
Graži skarutė, tik tau reik pasimokyti dažus sloksniuoti. Taip išgausi erdvinį vaizdą.
Atsakyti
Kristinuska darbelis 4u.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 26 sausio 2011 - 12:43
labai grazus darbukas Kristinushka thumbup.gif

Atsakyti
4u.gif aciu mergaites
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 01 26, 13:20)
Graži skarutė, tik tau reik pasimokyti dažus sloksniuoti. Taip išgausi erdvinį vaizdą.

Va si to dalyko manes niekas nemoke blush2.gif gal tada ir spalvos ryskesnes atrodys? Ar cia tik todel, kad pas mane lygintuvu fiksuojasi tokios blukesnes spalvos bus?
Atsakyti