Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Nuostabi hortenzija. wub.gif
Atsakyti
butybe, Vijapinavija, Enija didelis aciu mergytes! 4u.gif labai labai gera is jusu gauti toki ivertinima ax.gif
Atsakyti
daivaV, wacko.gif wacko.gif ploja.gif karsta.gif be žodžių. Mano komentarą jau žinai, tai nesikartosiu...
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 01 17, 13:24)
daivaV,  wacko.gif  wacko.gif  ploja.gif  karsta.gif  be žodžių. Mano komentarą jau žinai, tai nesikartosiu...

user posted image
Atsakyti
Tavi, Daiva V, labai gražūs darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
DaivaV, nuostabu, nepakartojama ir labai realistiska.
Atsakyti
Mole, Laimantas aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
Mole, ačiū
Atsakyti
Uzbegau pasidalinti bigsmile.gif .
kanceliarinese prekese nusipirkau savaime isnykstanciu flomasteriu vietoje to specialaus . Principas panasus- isnyksta per para arba suslapinus. 7 spalvos uz 10.50. Man per brangu pasirode pirkti ta specialu, nes greit isdziuna, pasibaigia.

pirkau sidabriniame medyje (nezinau, gal jis tik Siauliuose). vadinasi magiznie markery zmywalne , firma schemat, lenkija. Kainave 14 lt, bet dabar nuolaida 25%.
Atsakyti
O geras, reiks ir čia pažiūrėt parduotuvėse
Sidabrinis medis
Šiauliai, Vairo g. 8b.

Tel. 8 41 596161, tel./faks. 8 41 596162.
Darbo laikas: I-IV 08-17, V 08-16:45.

Vilnius, Kareivių g. 11.

Tel. 8 5 2101350, faks. 8 5 2101349.
Darbo laikas: I-V 08-17.

Panevėžys, Respublikos g. 21.

Tel./faks. 8 45 468444.
Darbo laikas: I-V 08-18.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 18 sausio 2011 - 16:35
aciu nacyte uz info 4u.gif
o as nepagalvojau .... blush2.gif maniau, kad visi zino... 4u.gif beveik kiekvienoj siuvimo reikmenu parduotuvej yra nykstanciu flomasteriu, jie skiriasi isnykimo laiku, kaina - tik nors uzmuskit nebeatsimenu kiek kainuoja ax.gif tik zinau, kad tikrai maziau nei Janavos ir ju naudojimo laikas ilgesnis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu aš irgi vilksiuosi su galiorka. Vakar buvau ligoninėj, nes visą savaitę nesvietiškai skauda galvą, silpna, svaigina. Žodžiu pamatavo, jog labai aukštas spaudimas, man kaip jauniklei sakė nenormalu. Liepė negerti kavos, jokio alkoholio, dar raminamųjų prirašė doh.gif jaučiuos kaip kokia beprotė.
Atsakyti