Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

SOS help.gif Dariau sviestinį kremą (sviestas-kondensovkė) džibukams ir jis man pavandenijo? Nesuprantu kodėl, temperatūrų skirtumo nebuvo,. Ar galima jį dar atgaivinti ar čiau pakau šiukšlinėn g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 12 23, 16:55)
SOS help.gif Dariau sviestinį kremą (sviestas-kondensovkė) džibukams ir jis man pavandenijo? Nesuprantu kodėl, temperatūrų skirtumo nebuvo,. Ar galima jį dar atgaivinti ar čiau pakau šiukšlinėn g.gif  unsure.gif

Trumpam i mikrobange ir vel isplak.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 23, 16:14)
Reiktu kokia tema pradedanciojom susikurt, o tai kartais pasirodyt norim, o cia nedrasu, nes salia tokiu grazuoliu - vargsai tortukai tokie nuskure kaimietukai atrodo, salia diduomenes... o Nu bet ka darysi, kaip yra visokiu zmoniu, taip yra ir visokiu tortu... Tikiuosi, kad po metu kitu ir as jau galesiu nesigedydama tortus rodyt  irnesakyk.gif

nereikia jokiu atskiru temu schmoll.gif kipa tik dekime (as irgi prie tu nauju) kuo daugiau bus ir nauju ir senu, tuo bus idomiau. O naujokems drasiau
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 23, 20:18)
nereikia jokiu atskiru temu schmoll.gif kipa tik dekime  (as irgi prie tu nauju) kuo daugiau bus ir nauju ir senu, tuo bus idomiau. O naujokems drasiau

drinks_cheers.gif
kai įdeda profės tai pažiūri kaip į atviruką kokį,pasigroži ir pagalvoji kad nevalgytum nes gaila būtų wub.gif lotuliukas.gif
kai įdeda naujokė man žiūrisi kaip į valgomą tortą ir dar matosi kartais klaidytės kurių nebekartoji darydama pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 23, 19:18)
nereikia jokiu atskiru temu schmoll.gif kipa tik dekime  (as irgi prie tu nauju) kuo daugiau bus ir nauju ir senu, tuo bus idomiau. O naujokems drasiau

žinoma mergaites nereikia jokiu atskiru temu......visos šaunuoles,kad kepat,kad stengiates...juk nieks negime mokedamas...su laiku ateis ir patirtis ir tortai bus kaip atvirukai..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaledinis krikštynu tortas
medutis ir vaisinis...MMG
user posted image

medutis,MMG
user posted image

poledine žukle.....vaisinis tortas,beze
user posted image

vaisinis,beze...

user posted image
Atsakyti
man tai idomu kokias priemones ir is kur naudoja Dianocka tiem visokiem įspaudimam?
ir labai idomu butu suzinoti ,jei ne paslaptis ax.gif , visa eiga nuo -iki ,kaip buvo daroma ta kepure ax.gif daugumai tai cia pasirode paprasta,o man vistiek reiketu detaliau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 12 23, 20:58)
...su laiku ateis ir patirtis ir tortai bus kaip atvirukai..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

visi tortukai grazus,bet kriksto baciuku koks dailumas..! wub.gif
Atsakyti
Mano tortas Kaledu proga sunenui 4u.gif Medutis, pastiliazas ir sokoladas blush2.gif Daug masiu sugadinta ir ismesta i siuksliu deze, na niekaip man nepavyksta pagaminti MMG doh.gif Pastiliazas, kai dazus dejau dar neisminkius mases, nusidaze puikiai, bet kai gaminau pastiliaza figureliu lipdymui, dazus bandziau iminkyti doh.gif na niekaip nepavyko doh.gif mase atrode lyg marmurine, nenusidaze tolygiai, tad gavau dazyti ant virsaus blush2.gif kaip jus darote, kad nudazytumete lipdymo mase? gal galite patarti? blush2.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypop: 23 gruodžio 2010 - 20:47
kazi o ateinanntys metai ne pingvinu bus? lotuliukas.gif
idedu ir as savaja kompanija (cia mano antras tortas dengtas mase ax.gif )
Tortas- turtingas kavos, dengimas ir figureles- pastilazas. Pirma karta dariau pastilaza dengimui- laabai patiko, ir panasu kad pakankamai plonai pasidenge ax.gif
user posted image
Papildyta:
nepaprastai valgomi ir saunus mulatux ir Jurgita25 tortukai. Saunuoles thumbup.gif
o nuo kirbes groziu tai apsalau: o batukai batukai wub.gif gal galima is arciau dar juos nufotkint? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 23 gruodžio 2010 - 21:57
ateinu ir aš. žodžiu dirbau be sveikatos, serganti labai, bet reikėjo dirbti. tai toks ir rezultatas...
snikersas ir pastiliažas
user posted image
snikersas ir pastiliažas, sniegą nuo pingvinukų nuvaliau bet nebefotkinau
user posted image
snikersas ir grietinėlė. ir pastiliažas. čia nešė berniukui sesė dovanų, kuris serga cerebliniu paralyčium. ji ten su kita sese divanų pirko, o aš jam ir tėvam tokią dovaną padariau
user posted image
cipciuko morenginis, pastiliažas, aisingas ir marcipanas
user posted image
snikersas ir medaus. namas svėrė 12kg. atrodo mažiukas smile.gif) kokybė kaip ir visų fotkių prasta labai.
user posted image
snikersas ir rafaelo, pastiliažas ir aisingas
user posted image
ryt dar vieną padarau ir fsio smile.gif

Atsakyti
oho,kaip jus cia dirbat pries sventes blink.gif saunuoles 4u.gif
o,klausykit,gal kas galit paaiskinti,kuo skiriasi mmg nuo pastilazo dengimui? pastilazas lipdymui nuo mmg lipdymui,nuo marcipanas lipdymui? kokiais atvejais ka geriau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 23, 18:35)
Trumpam i mikrobange ir vel isplak.

ačiū, bet jau kitam kartui bus žinios 4u.gif Nes nebuvo kada laukti, tai tokiu laiku jau buvau sulaksčius į parduotuvę ir grietinėlę išsiplakus biggrin.gif

Tiek grožių pridėta, kad kažkaip tik vėl tik žiūrėt, žiūrėt ir grožėtis norisi wub.gif wub.gif wub.gif Bet parodysiu ir aš savo vargelį, šiaip esu patenkinta, nors nesigavo taip kaip norėjau blush2.gif

Medutis, grietinėlė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 12 23, 11:21)
Noriu paklaust kaip del pastiliazo, ar ji galima laikyti plevelej kaip MMG, ar nesukietes? Ar galesiu po kokios sav. vel ji panaudot?
Papildyta:

tikrai nieko neatstiks,drąsiai 4u.gif

QUOTE(garbane @ 2010 12 23, 15:42)
sveikos merginos,vakar padariau snickers torta,siandien zadu istepti sarlot sviestiniu kremu ir po kokios valandos deti mmg,kaip sakot ar mmg geriau ryt deti?valgysim per kaledas.aciu

šiandien kaip tik aptepiau Šarlot ir uždengiau MMG,ne pirmą kartą,tad neabejoju,kad iki šeštadienio nieko neatitiks 4u.gif

zuliaska,kaip pavyko taip lygiai apdenti "lašus"? prasikankinau šiandien su jais doh.gif
Atsakyti