SOS Dariau sviestinį kremą (sviestas-kondensovkė) džibukams ir jis man pavandenijo? Nesuprantu kodėl, temperatūrų skirtumo nebuvo,. Ar galima jį dar atgaivinti ar čiau pakau šiukšlinėn
QUOTE(aize @ 2010 12 23, 16:55)
SOS Dariau sviestinį kremą (sviestas-kondensovkė) džibukams ir jis man pavandenijo? Nesuprantu kodėl, temperatūrų skirtumo nebuvo,. Ar galima jį dar atgaivinti ar čiau pakau šiukšlinėn
Trumpam i mikrobange ir vel isplak.
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 23, 16:14)
Reiktu kokia tema pradedanciojom susikurt, o tai kartais pasirodyt norim, o cia nedrasu, nes salia tokiu grazuoliu - vargsai tortukai tokie nuskure kaimietukai atrodo, salia diduomenes... o Nu bet ka darysi, kaip yra visokiu zmoniu, taip yra ir visokiu tortu... Tikiuosi, kad po metu kitu ir as jau galesiu nesigedydama tortus rodyt
nereikia jokiu atskiru temu kipa tik dekime (as irgi prie tu nauju) kuo daugiau bus ir nauju ir senu, tuo bus idomiau. O naujokems drasiau
QUOTE(Bossi @ 2010 12 23, 20:18)
nereikia jokiu atskiru temu kipa tik dekime (as irgi prie tu nauju) kuo daugiau bus ir nauju ir senu, tuo bus idomiau. O naujokems drasiau
kai įdeda profės tai pažiūri kaip į atviruką kokį,pasigroži ir pagalvoji kad nevalgytum nes gaila būtų
kai įdeda naujokė man žiūrisi kaip į valgomą tortą ir dar matosi kartais klaidytės kurių nebekartoji darydama pati
QUOTE(Bossi @ 2010 12 23, 19:18)
žinoma mergaites nereikia jokiu atskiru temu......visos šaunuoles,kad kepat,kad stengiates...juk nieks negime mokedamas...su laiku ateis ir patirtis ir tortai bus kaip atvirukai.....
kaledinis krikštynu tortas
medutis ir vaisinis...MMG
medutis,MMG
poledine žukle.....vaisinis tortas,beze
vaisinis,beze...
man tai idomu kokias priemones ir is kur naudoja Dianocka tiem visokiem įspaudimam?
ir labai idomu butu suzinoti ,jei ne paslaptis , visa eiga nuo -iki ,kaip buvo daroma ta kepure daugumai tai cia pasirode paprasta,o man vistiek reiketu detaliau
Papildyta:
visi tortukai grazus,bet kriksto baciuku koks dailumas..!
ir labai idomu butu suzinoti ,jei ne paslaptis , visa eiga nuo -iki ,kaip buvo daroma ta kepure daugumai tai cia pasirode paprasta,o man vistiek reiketu detaliau
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 12 23, 20:58)
...su laiku ateis ir patirtis ir tortai bus kaip atvirukai.....
visi tortukai grazus,bet kriksto baciuku koks dailumas..!
Mano tortas Kaledu proga sunenui Medutis, pastiliazas ir sokoladas Daug masiu sugadinta ir ismesta i siuksliu deze, na niekaip man nepavyksta pagaminti MMG Pastiliazas, kai dazus dejau dar neisminkius mases, nusidaze puikiai, bet kai gaminau pastiliaza figureliu lipdymui, dazus bandziau iminkyti na niekaip nepavyko mase atrode lyg marmurine, nenusidaze tolygiai, tad gavau dazyti ant virsaus kaip jus darote, kad nudazytumete lipdymo mase? gal galite patarti?
kazi o ateinanntys metai ne pingvinu bus?
idedu ir as savaja kompanija (cia mano antras tortas dengtas mase )
Tortas- turtingas kavos, dengimas ir figureles- pastilazas. Pirma karta dariau pastilaza dengimui- laabai patiko, ir panasu kad pakankamai plonai pasidenge
Papildyta:
nepaprastai valgomi ir saunus mulatux ir Jurgita25 tortukai. Saunuoles
o nuo kirbes groziu tai apsalau: o batukai batukai gal galima is arciau dar juos nufotkint?
idedu ir as savaja kompanija (cia mano antras tortas dengtas mase )
Tortas- turtingas kavos, dengimas ir figureles- pastilazas. Pirma karta dariau pastilaza dengimui- laabai patiko, ir panasu kad pakankamai plonai pasidenge
Papildyta:
nepaprastai valgomi ir saunus mulatux ir Jurgita25 tortukai. Saunuoles
o nuo kirbes groziu tai apsalau: o batukai batukai gal galima is arciau dar juos nufotkint?
ateinu ir aš. žodžiu dirbau be sveikatos, serganti labai, bet reikėjo dirbti. tai toks ir rezultatas...
snikersas ir pastiliažas
snikersas ir pastiliažas, sniegą nuo pingvinukų nuvaliau bet nebefotkinau
snikersas ir grietinėlė. ir pastiliažas. čia nešė berniukui sesė dovanų, kuris serga cerebliniu paralyčium. ji ten su kita sese divanų pirko, o aš jam ir tėvam tokią dovaną padariau
cipciuko morenginis, pastiliažas, aisingas ir marcipanas
snikersas ir medaus. namas svėrė 12kg. atrodo mažiukas ) kokybė kaip ir visų fotkių prasta labai.
snikersas ir rafaelo, pastiliažas ir aisingas
ryt dar vieną padarau ir fsio
snikersas ir pastiliažas
snikersas ir pastiliažas, sniegą nuo pingvinukų nuvaliau bet nebefotkinau
snikersas ir grietinėlė. ir pastiliažas. čia nešė berniukui sesė dovanų, kuris serga cerebliniu paralyčium. ji ten su kita sese divanų pirko, o aš jam ir tėvam tokią dovaną padariau
cipciuko morenginis, pastiliažas, aisingas ir marcipanas
snikersas ir medaus. namas svėrė 12kg. atrodo mažiukas ) kokybė kaip ir visų fotkių prasta labai.
snikersas ir rafaelo, pastiliažas ir aisingas
ryt dar vieną padarau ir fsio
oho,kaip jus cia dirbat pries sventes saunuoles
o,klausykit,gal kas galit paaiskinti,kuo skiriasi mmg nuo pastilazo dengimui? pastilazas lipdymui nuo mmg lipdymui,nuo marcipanas lipdymui? kokiais atvejais ka geriau rinktis?
o,klausykit,gal kas galit paaiskinti,kuo skiriasi mmg nuo pastilazo dengimui? pastilazas lipdymui nuo mmg lipdymui,nuo marcipanas lipdymui? kokiais atvejais ka geriau rinktis?
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 23, 18:35)
Trumpam i mikrobange ir vel isplak.
ačiū, bet jau kitam kartui bus žinios Nes nebuvo kada laukti, tai tokiu laiku jau buvau sulaksčius į parduotuvę ir grietinėlę išsiplakus
Tiek grožių pridėta, kad kažkaip tik vėl tik žiūrėt, žiūrėt ir grožėtis norisi Bet parodysiu ir aš savo vargelį, šiaip esu patenkinta, nors nesigavo taip kaip norėjau
Medutis, grietinėlė.
QUOTE(rivera @ 2010 12 23, 11:21)
Noriu paklaust kaip del pastiliazo, ar ji galima laikyti plevelej kaip MMG, ar nesukietes? Ar galesiu po kokios sav. vel ji panaudot?
Papildyta:
Papildyta:
tikrai nieko neatstiks,drąsiai
QUOTE(garbane @ 2010 12 23, 15:42)
sveikos merginos,vakar padariau snickers torta,siandien zadu istepti sarlot sviestiniu kremu ir po kokios valandos deti mmg,kaip sakot ar mmg geriau ryt deti?valgysim per kaledas.aciu
šiandien kaip tik aptepiau Šarlot ir uždengiau MMG,ne pirmą kartą,tad neabejoju,kad iki šeštadienio nieko neatitiks
zuliaska,kaip pavyko taip lygiai apdenti "lašus"? prasikankinau šiandien su jais