QUOTE(airius @ 2010 12 22, 22:48)
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart
Vakar kepiau 3 biskvitus bet is pilnu normu, nes 3 torciukus daryt ruosiuos. Tai pirmas man ir sukrito, bet zioplius idejau per mazai miltu (50 gr.truko tikrai), nepasiziurejau mierkos
. Antras kepe normaliai nesukrito gal vos vos, o i trecia dejau kakavos, teslyte gavosi dar tirstesne, nors miltu del kakavos dejau ciut maziau. Biskvitas superinis lygus, nesukrites gavos. Pasidariau sau isvada, jog per mazai miltuku idedu, nes dideli naminiai kiausiniai . Bet tai tik mano isvados.
Noriu paklaust kaip del pastiliazo, ar ji galima laikyti plevelej kaip MMG, ar nesukietes? Ar galesiu po kokios sav. vel ji panaudot?
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2010 12 23, 11:15)
man buvo taip nutike, sukriyo nes sonai iskepe o vidurys nedakepes buvo, ilgiau pakepkit, nieko nenutiks, as visada kepu ilgiau nei kad recepte parasyta berods vos tik paraus ir traukti, ir orkaite maziau darinekit del temp.skirtumu
Man tai nepadejo, bijojau kad sukris tai jau sedejau ir ziurejau neatsitraukdama
. Sukrito akyse, nors neatidarinejau, galvojau kad per karstai kepiau, bet ir kitus kepiau tokioje pat temp. o nesukrito.