Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(cloudlet @ 2010 12 23, 10:10)
Sveikos kepejeles  4u.gif  norejau pasiklausti jei siandien sutepciau torta ir padengciau mase, o valgytume tik sestadieni ar nieko nenutiktu, ar geriau ryt dengti mase ir puosti  g.gif  unsure.gif

dar priklauso koki torta
vat as tepsiuosi siandien napaleona ir snickers,o valgysim sestadieni,tai jis dar ir skenesnis bus thumbup.gif
Atsakyti
labi atsiprasau uz klausima, bet gal galit man issifruot ta MMG. blush2.gif Kas tai ir kur rast kaip ji gaminti. ax.gif Skaiciau ta tema apie papuosimus, bet nesupratau doh.gif Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 23, 11:38)
labi atsiprasau uz klausima, bet gal galit man issifruot ta MMG. blush2.gif  Kas tai ir kur rast kaip ji gaminti. ax.gif  Skaiciau ta tema apie papuosimus, bet nesupratau doh.gif  Aciu labai. 4u.gif

meian mase su gliukoze, ten virsutinej temoj 6 psl ieskok
Atsakyti
Sveikos,

pries kelias dienas rasiau kad lipdau sokoladines rozes, siandien noriu parodyti, kas is viso to gavosi - viduje Juodasis miskas (p.s. antrasis mano gyvenime tortas:) pirmasis taip puostas, pirmas buvo tiesiog apibarstytas trupiniais)

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 23, 00:48)
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart g.gif

man buvo taip nutike, sukriyo nes sonai iskepe o vidurys nedakepes buvo, ilgiau pakepkit, nieko nenutiks, as visada kepu ilgiau nei kad recepte parasyta berods vos tik paraus ir traukti, ir orkaite maziau darinekit del temp.skirtumu
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 22, 22:48)
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart g.gif

Vakar kepiau 3 biskvitus bet is pilnu normu, nes 3 torciukus daryt ruosiuos. Tai pirmas man ir sukrito, bet zioplius idejau per mazai miltu (50 gr.truko tikrai), nepasiziurejau mierkos doh.gif . Antras kepe normaliai nesukrito gal vos vos, o i trecia dejau kakavos, teslyte gavosi dar tirstesne, nors miltu del kakavos dejau ciut maziau. Biskvitas superinis lygus, nesukrites gavos. Pasidariau sau isvada, jog per mazai miltuku idedu, nes dideli naminiai kiausiniai . Bet tai tik mano isvados.

Noriu paklaust kaip del pastiliazo, ar ji galima laikyti plevelej kaip MMG, ar nesukietes? Ar galesiu po kokios sav. vel ji panaudot?
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2010 12 23, 11:15)
man buvo taip nutike, sukriyo nes sonai iskepe o vidurys nedakepes buvo, ilgiau pakepkit, nieko nenutiks, as visada kepu ilgiau nei kad recepte parasyta berods vos tik paraus ir traukti, ir orkaite maziau darinekit del temp.skirtumu

Man tai nepadejo, bijojau kad sukris tai jau sedejau ir ziurejau neatsitraukdama smile.gif. Sukrito akyse, nors neatidarinejau, galvojau kad per karstai kepiau, bet ir kitus kepiau tokioje pat temp. o nesukrito.
Atsakyti
Mergaitės, atsakykit, ar galima ant grietinėle aptepto torto pilti šokoladą??? help.gif help.gif help.gif Ar nesusimaišys grietinėlė su juo, bijau kad nesigautų sumaišyto šokolado ir grietinėlės "pliurzė".. unsure.gif
Atsakyti
as kai pyliau sokolada ant torto, tai maniskio virsus sausas buvo, bet siek tiek grietineles buvo sonuose istryske, tai na laaaaaaaaaabai jau atsargiai reikejo tuos sonus daryt, nes ant grietineles ir sunkiau laikesi ir pajudintas slydo... Manau virsu apdengti butu dar sunkiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 12 23, 11:13)

wow wub.gif nu kaip norėčiau mokėt tokį padaryt wub.gif reiks kada pribręst pamėgint...
Atsakyti
atejau parodyt savo jubiliejines - 10 lepioskos.

pertepiau karamele ir sokoladu. praeita karta viskas buvo ok, o dabar karamele tepiau pirma, o po to sokolada ir karamele visa susigere i biskvita, net varvet pradejo.... doh.gif gal per daug sulaistyti biskvitai buvo?, matosi foto slapiuojantis tarpas doh.gif venzo norejau kaip geriau, o gavosi...
user posted image
user posted image
http://sphotos.ak.fb...0_3545785_n.jpg
Atsakyti
Nu jus merginos ir saunuoles. Tokius grozius kepat, kad net sunku isivaizduot, kad apskritai tai imanoma wub.gif

O dabar parodysiu kaip puosia tortus tie, pas kuriuos abi rankos kaires biggrin.gif

jei rimciau, tai pirmas mano keptas tortas, kurio ruosiausi visai nepuost, bet atlikus medziagu tam tikru negalejau susilaikyt lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 12 23, 12:15)

As ir neatidarinejau, o viska sveriau su svarstyklem ir sukrito dar orkaiteje budamas pries gala, pries istraukiant g.gif , na bet nieko, supjausciau i tris dalis ir apacia virto virsum lotuliukas.gif
Atsakyti