Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

aha ir as taip dariau thumbup.gif dar nepyliau sokolado reik pribrest
Atsakyti
4u.gif bijau buti ikyri, bet ar tinka tas rafaelo kremas (Kremui:

1 indelis kondensuoto
200 gr.sviesto gero
450 gr.grietineles
2 pakeliai tirstiklio
50 kokoso drozliu)

islyginimui ir aptepimui pries dengiant MMG? ar reikia atskirai be grietineles darytis?
Atsakyti
mano pirmas blynas mažiuko pusės metukų proga blush2.gif labai neturėjau laiko bet kaip pirmą kartą tai esu patenkinta savimi blush2.gif rafaelo MMG
user posted image
Atsakyti

stebukliuk, tikrai gerai papuosiai
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 22, 22:58)
mano pirmas blynas mažiuko pusės metukų proga  blush2.gif  labai neturėjau laiko bet kaip pirmą kartą tai esu patenkinta savimi  blush2.gif rafaelo MMG

saunuole.as tai dar nesiriztu MMG ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart g.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 22, 23:48)
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart g.gif

man buvo tas pats doh.gif nebekepu to biskvito,kepu kuršėnų vyniotinio biskvitą ir skonis thumbup.gif

ačiū už komplimentus 4u.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu kepu tik Rafaelo torto biskvitus, bet kepu 3 ar 4, jie puikiai perkepa, iskyla, bet jie labai purus, gal todel ir sukrenta vidurys, nes visa biskvita iskart kepate.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 12 22, 22:48)

Šiaip neįsivaizduoju unsure.gif Aš kepu visada visą iškart, tai man niekas nesukrenta, kaip tik "kepurę" nupjaunu ax.gif
Atsakyti
Na va ir as nezinau kas nutiko, bandysiu ryt ka nors galvot, kad ir savam naudojimui, bet visgi norisi kad butu grazu, kaip nors issisuksiu g.gif
Na o pirmas blynas stebukliukas13 labai grazus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 22, 14:16)
mergaites, o i pastilaza tiek dengimui tiek lipdymui koki krakmola reik det: bulviu ar kukuruzu?
atsakykit, kas galit, please  bigsmile.gif

as visada dedu kukuruzu, nes nera pirkti pas mane bulviu smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif norejau pasiklausti jei siandien sutepciau torta ir padengciau mase, o valgytume tik sestadieni ar nieko nenutiktu, ar geriau ryt dengti mase ir puosti g.gif unsure.gif
Atsakyti