aha ir as taip dariau dar nepyliau sokolado reik pribrest
bijau buti ikyri, bet ar tinka tas rafaelo kremas (Kremui:
1 indelis kondensuoto
200 gr.sviesto gero
450 gr.grietineles
2 pakeliai tirstiklio
50 kokoso drozliu)
islyginimui ir aptepimui pries dengiant MMG? ar reikia atskirai be grietineles darytis?
1 indelis kondensuoto
200 gr.sviesto gero
450 gr.grietineles
2 pakeliai tirstiklio
50 kokoso drozliu)
islyginimui ir aptepimui pries dengiant MMG? ar reikia atskirai be grietineles darytis?
mano pirmas blynas mažiuko pusės metukų proga labai neturėjau laiko bet kaip pirmą kartą tai esu patenkinta savimi rafaelo MMG
stebukliuk, tikrai gerai papuosiai
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 22, 22:58)
mano pirmas blynas mažiuko pusės metukų proga labai neturėjau laiko bet kaip pirmą kartą tai esu patenkinta savimi rafaelo MMG
saunuole.as tai dar nesiriztu MMG
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart
QUOTE(airius @ 2010 12 22, 23:48)
Sveikos merginos, pasakykit kokia klaida padariau- issikepiau Rafaelo svajones torto biskvita, viska sveriau, pradzioj kepe graziai, o i gala sukrito vidurys dar kepant, kur suo pakastas, kepiau visa biskvita iskart
man buvo tas pats nebekepu to biskvito,kepu kuršėnų vyniotinio biskvitą ir skonis
ačiū už komplimentus
Pastaruoju metu kepu tik Rafaelo torto biskvitus, bet kepu 3 ar 4, jie puikiai perkepa, iskyla, bet jie labai purus, gal todel ir sukrenta vidurys, nes visa biskvita iskart kepate.
QUOTE(airius @ 2010 12 22, 22:48)
Šiaip neįsivaizduoju Aš kepu visada visą iškart, tai man niekas nesukrenta, kaip tik "kepurę" nupjaunu
Na va ir as nezinau kas nutiko, bandysiu ryt ka nors galvot, kad ir savam naudojimui, bet visgi norisi kad butu grazu, kaip nors issisuksiu
Na o pirmas blynas stebukliukas13 labai grazus
Na o pirmas blynas stebukliukas13 labai grazus
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 22, 14:16)
mergaites, o i pastilaza tiek dengimui tiek lipdymui koki krakmola reik det: bulviu ar kukuruzu?
atsakykit, kas galit, please
atsakykit, kas galit, please
as visada dedu kukuruzu, nes nera pirkti pas mane bulviu
Sveikos kepejeles norejau pasiklausti jei siandien sutepciau torta ir padengciau mase, o valgytume tik sestadieni ar nieko nenutiktu, ar geriau ryt dengti mase ir puosti