Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 15:38)
Sveikos,
Su Naujaisiais Metais visas!
Atnesu savo sventini torta:
Sokoladinis su karameliniu kremu, puostas sokoladu ir cukrinem gelem
user posted image
user posted image
user posted image

koks toortas blink.gif ohmy.gif karsta.gif ploja.gif
Atsakyti
Na dar vienas, cia mamos tortas i tas pacias vestuves smile.gif
Dengtas sokoladine saldainiu mase, geles tos pacios mases mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

va sitas man paciai visai patiko blush2.gif nes atitiko tai ka buvau sumascius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 16:05)
Tai ka, mergikes, mano pirmasis vestuvinis torciukas mirksiukas.gif

viskas labai grazu,tik man asmeniskai, kazkodel noretusi virsutiniam tortukui ar tai maziau gelyciu,ar tai,kad jos butu arciau viena kitos... nu bet cia mano kreiva akim ziurint biggrin.gif siaip saunuoles,kad subegat ir nebijot tokius sedevrus daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 16:33)

va sitas man paciai visai patiko blush2.gif  nes atitiko tai ka buvau sumascius thumbup.gif

thumbup.gif torciukai 4u.gif is kokios mases geriausia gaminti geles? nes cukriniu geliu mase,su manim nedraugauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 16:33)

sitas irgi thumbup.gif o geliu lapai tai isvis kaip tikri ,su visom gyslelem,"puslelem"
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2011 01 07, 12:10)
Sveiki, kitam savaitgaliui noresiu irgi torta glazuruot, tai labai aktualu. Kas yra sviestinis-sokoladinis kremas? Kondensuotas pienas+sviestas+tirpintas sokoladas? Antra karta lyginot su tuo paciu kremu ir is karto glazura pilet? Kaip padarytas rastas? Su ta pacia glazura? Spausta per konditerini maiseli ar su teptuku? Kuria mase naudojat gelytem? Surasiau kalna klausimu  doh.gif  Is anksto labai dekoju as atsakymu  drinks_cheers.gif  Beje, visi jusu tortai fantastiski  wub.gif

krema as darau sviestas,kondensuotas pienas ir kakavos milteliai.Kai dekoruoju torta,tai i si krema ipilu sokoladines glazuros(su kuria apipilu torta) tam,kad suvienodint spalva.Tortas lyginamas antra karta tuo paciu kremu,karstu peiliu ir tik paskui pilamas ant jo skystas sokoladas (glazura).patarciau is pradziu padaryti maza tortuka,nes lygiai paglazuruoti torta reikia igudziu,labai gaila jei sutrukines arba nubegs varvekliais.Sonai isspausti per konditerini maiseli ,kuri pasidarau is pergament. popieriaus,ju reikia nemazai,nes kremas tirpsta tarp ranku,o rastas turi buti vienodas,jokio teptuko nenaudoju.Smulkiom gelem mase uzsimaisau pati ankstesnese temose rasiau recepta,o siaip atsisiunciu is uk.aciu uz pagyrimus biggrin.gif
Atsakyti
AguOna, tooobulas tortas wub.gif wub.gif
Atsakyti
O galima, atnešiu tą šimtalapį, dėl kurio puošimo kilo diskusija blush2.gif tik nepykit, po plėvėle, nes buvau pamiršus ir skubėjau fotografuot prieš atiduodant.... blush2.gif Padorias gėlytes nulipdžiau pirmą sykį... smile.gif
Šimtalapis
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 16:16)
kas cia per keiksmazodis?  lotuliukas.gif 
man tos formeles sueis ir rozes lapams daryti -kolkas daugiau nieko nemoku  biggrin.gif
Papildyta:
net pagooglinau del tos geles  biggrin.gif
va kokia radau http://pazintys.drau....cfm?dovana=426  sita?  smile.gif

che che.. wat ir pagauta neatlikus namų darbų nono.gif:
viršutinėj papuošimų temoj yra parodyta ir kaip padaryt frangipani, ir kaip padažyt book.gif

QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 17:05)
Tai ka, mergikes, mano pirmasis vestuvinis torciukas mirksiukas.gif
skonius dariau skirtingus , tai ju ir neminesiu.....dengta mmg, geliu mase su tralialia guma

kaip pirmą vestuvinį, užskaitysim wub.gif Fainos gėlės wub.gif

aš tai iš viso nesuprantu, kaip tortams galima naudoti tokį stovą... jis gi visą tortą užgožia. Nu nebent tiem gerai, kurie tortą kaip rankinuką į savo vestuves atsineša.

QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 17:33)

aha rolleyes.gif šitas tortas man labai gražus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 07, 17:29)
O galima, atnešiu tą šimtalapį, dėl kurio puošimo kilo diskusija  blush2.gif tik nepykit, po plėvėle, nes buvau pamiršus ir skubėjau fotografuot prieš atiduodant....  blush2.gif Padorias gėlytes nulipdžiau pirmą sykį...  smile.gif
Šimtalapis

nu,klausyk,liux. tobulejam biggrin.gif
QUOTE(naitas @ 2011 01 07, 17:30)
che che.. wat ir pagauta neatlikus namų darbų nono.gif:
viršutinėj papuošimų temoj yra parodyta ir kaip padaryt frangipani, ir kaip padažyt book.gif

tai kai pamaciau apie kokia gele kalba eina,tai ir prisiminiau,kad esu macius,tik man tie pavadinimai doh.gif biggrin.gif as ta pirma puslapi skersai isilgai N kartu jau perziurejus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 07, 18:29)
O galima, atnešiu tą šimtalapį, dėl kurio puošimo kilo diskusija  blush2.gif tik nepykit, po plėvėle, nes buvau pamiršus ir skubėjau fotografuot prieš atiduodant....  blush2.gif Padorias gėlytes nulipdžiau pirmą sykį...  smile.gif
Šimtalapis

o kur beze? gelės? padžiovintas beze?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 07, 16:34)
o kur beze? gelės? padžiovintas beze?

Gėlės yra, tik ne ant bezė, o ant aisingo.
Papildyta:
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 16:33)
nu,klausyk,liux. tobulejam  biggrin.gif

vėžlio žingsniu doh.gif
Atsakyti