Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2011 01 07, 13:39)
žinoma gali nešti.......

tai liux tada smile.gif

------------------
radau namuose nenaudojamas formeles varpeli didesni ir sirdute mazesne. patiesinau jas ir gavosi 2 formeles geliu lapeliams-didesne ir mazesne.isbandziau ant batono biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 07, 12:39)
žinoma gali nešti.......

aš, genijus, per šalčius buvau snikersą išvilkusi doh.gif doh.gif paskui tamtamą drąsiai galėjau mušt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 15:38)
Sveikos,
Su Naujaisiais Metais visas!
Atnesu savo sventini torta:
Sokoladinis su karameliniu kremu, puostas sokoladu ir cukrinem gelem

nepaprastas... čia jau kažkas toooookio.... ko man niekad nepavyks padaryti biggrin.gif Žaviuosi agu0na... ko gero gražiausias tortas iš ties....
Atsakyti
kumpį von iš šaldytuvo, tortas šventas reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif balti ferrero roshe biskvitai, rafaelo kremas, plius riesutai, plius mandarinai. puostas gliukozes mase, su sokoladinio skonio milteliais. pastarieji labai dare trapia mase, greit luzinejo

user posted image
Atsakyti
mniam niam koks gerulis thumbup.gif norėčiau jo dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 07, 14:37)
kumpį von iš šaldytuvo, tortas šventas reikalas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Bossi @ 2011 01 07, 14:37)
4u.gif balti ferrero roshe biskvitai, rafaelo kremas, plius riesutai, plius mandarinai. puostas gliukozes mase, su sokoladinio skonio milteliais. pastarieji labai dare trapia mase, greit luzinejo

thumbup.gif
o toks tortas yra kazkiek formuojamas,ar paprastai apvalus ,visi vienodo diametro biskvitai sudeti ir viskas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 14:46)
lotuliukas.gif

thumbup.gif
o toks tortas yra kazkiek formuojamas,ar paprastai apvalus ,visi vienodo diametro biskvitai sudeti ir viskas?  ax.gif

dvieju dydziu biskvitai ir apipjausciau

Olesta, skanus ... buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kurios sveikos 4u.gif

smile.gif+2011 01 07, 00:50-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2011 01 07, 00:50)
visu antra pati geliu kompozicija  turetu priestarauti taisyklems, kurios sako, kad geles eina didesnes nuo apacios i virsu,

g.gif tai kad gal ne blush2.gif čia tik torto diametrai eina didesni nuo apačios į viršų.. o pati gražiausia didžiausia gėlė ar puokštė yra ant viršutinio aukšto.

QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 07, 02:10)
o as su klausimeliu: ar pastilaza dengimui brandinate pries dengiant torta ar dengiate is karto?  g.gif

čia kaip kuri rankeles atkalus. Nebrandintas pastilažas gali apgauti, paimti daugiau pudros negu reikia ir tada kočiojant pradės trupėti. Nes vis atrodys kad mažai ir mažai tos pudros.
O pabrandintas jis jau kitoks.

QUOTE(DONRA @ 2011 01 07, 12:31)
einu apsitvarkyt ir idesiu saviskius, baigiau tik paryciais doh.gif
tiesa del svorio, tai maniskis ir apie 6 kg gavosi, bet atrodo daug kudesnis g.gif
LABAS RYTAS mirksiukas.gif

nu nu lens.gif kur tas grožis?

QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 14:48)
radau namuose nenaudojamas formeles  varpeli didesni ir sirdute mazesne. patiesinau jas ir gavosi 2 formeles geliu lapeliams-didesne ir mazesne.isbandziau ant batono  biggrin.gif

auksarankė. Frangipani gėlės formelės jau ir yra. wub.gif

QUOTE(dangiuk @ 2011 01 07, 15:23)
aš, genijus, per šalčius buvau snikersą išvilkusi  doh.gif  doh.gif paskui tamtamą drąsiai galėjau mušt...  blush2.gif

o kas nutiko tortui? sušalo į kaulą? ar į tamtamą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 07, 14:48)
dvieju dydziu biskvitai ir apipjausciau

Olesta, skanus ... buvo  biggrin.gif

jau "buvo"?taip greitai sunaikinot? biggrin.gif

o gal gali pasakyti tada,kiek i toki torta dejai biskvitu?turetu buti aukstesnis nei iprasti tortukai.ar ne?
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 01 07, 15:10)
auksarankė. Frangipani gėlės formelės jau ir yra.  wub.gif

kas cia per keiksmazodis? lotuliukas.gif
man tos formeles sueis ir rozes lapams daryti -kolkas daugiau nieko nemoku biggrin.gif
Papildyta:
net pagooglinau del tos geles biggrin.gif
va kokia radau http://pazintys.drau....cfm?dovana=426 sita? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 07, 14:10)

o kas nutiko tortui? sušalo į kaulą? ar į tamtamą?  cool.gif

nus kaulo stadijos nespėjo pasiekt blush2.gif
Atsakyti
Tai ka, mergikes, mano pirmasis vestuvinis torciukas mirksiukas.gif
skonius dariau skirtingus , tai ju ir neminesiu.....dengta mmg, geliu mase su tralialia guma
keleta pastebejimu, gal kam pravers....nors ir kiek buvau apgalvojus visa torta , jo kompozicija, visgi praktikos trukumas, pagrindine klaida kad didziasias rozes nedariau ant vielutes ( negaliu paaiskint kodel galvojau , kad taip geriau...norejau kad puokste gautusi tokia putli ( kazkas panasaus kaip aguOnos), zodziu reikejo risti i viena doh.gif ir dar ziauriai nervijo stovas, jis neskirtas tortams, nors uzsakovai ji veze keist, bet nieko nepese.... doh.gif jis visas drebejo, pats stovas labai nekokybiskas ir kreivas, tai del jo daugiausia pergyvenau......
user posted image

na keleta is arciau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

svoris 6 kg
meldziu, kad stovas nesubiretu doh.gif
Atsakyti