QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 21:58)
auksiuke torta aptepiau sviestiniu-sokoladiniu kremu, idejau i saldytuva porai valandu..o tada dar karta islyginau..ir tada glazuravau su sokoladine glazura
Torto pavirsiaus temperatura turi atitikti glazuros temperatura, mazdaug kambario temperaturos.. Tada lygiai pasiglazuruoja.
Jei tortas per saltas, tai glazura sustingsta per greitai ir suskilineja.
Torto pavirsiaus temperatura turi atitikti glazuros temperatura, mazdaug kambario temperaturos.. Tada lygiai pasiglazuruoja.
Jei tortas per saltas, tai glazura sustingsta per greitai ir suskilineja.
labai aciu uz paaiskinima, nes karta liejau ant sonu, apteptu sviestiniu, palaikiau saldytuve pora valandu ir glazuravau. Kaip ir saket-stingo moment, trukinejo, zodz, rezultate buvo nelygu...
beje, Zuliaskos tortuko sonai l.patiko ir paprasta ir grazu.... ir dar gal nelygumus kazkiek maskuoja (cia as sau bandau jau prisitaikyt )