Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 21:58)
auksiuke torta aptepiau sviestiniu-sokoladiniu kremu, idejau i saldytuva porai valandu..o tada dar karta islyginau..ir tada glazuravau su sokoladine glazura smile.gif
Torto pavirsiaus temperatura turi atitikti glazuros temperatura, mazdaug kambario temperaturos.. Tada lygiai pasiglazuruoja.
Jei tortas per saltas, tai glazura sustingsta per greitai ir suskilineja.

labai aciu uz paaiskinima, nes karta liejau ant sonu, apteptu sviestiniu, palaikiau saldytuve pora valandu ir glazuravau. Kaip ir saket-stingo moment, trukinejo, zodz, rezultate buvo nelygu...
beje, Zuliaskos tortuko sonai l.patiko thumbup.gif ir paprasta ir grazu.... ir dar gal nelygumus kazkiek maskuoja (cia as sau bandau jau prisitaikyt blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 06 sausio 2011 - 22:51
man aguonos tortas tobulas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , visu pirma cia aukstas pilotazas, del tvarkingumo, visu antra pati geliu kompozicija turetu priestarauti taisyklems, kurios sako, kad geles eina didesnes nuo apacios i virsu, o sitame torte net neisivaizduojama kitaip, puikiai suderintos spalvos, pati torto "nuotaika"... as apsalus, jis meno kurinis, bet kartu toks "valgomas".. pasaka.. nuostabus.. lenkiu galva pries aguonos talenta, kurti tokius nuostabius valgomus meno kurinius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms, tikrai nesitikejau tokio auksto ivertinimo blush2.gif
Atsakyti
Tikrai agu0nos tortas pasakiskas wub.gif
o as su klausimeliu: ar pastilaza dengimui brandinate pries dengiant torta ar dengiate is karto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 23:18)
Labai aciu visoms, tikrai nesitikejau tokio auksto ivertinimo blush2.gif

blink.gif niu nieko sau, nesitikėjau, o tai ko čia daugiau tikėtis, aš tik dabar žadą atgavau blink.gif kalbos dovaną trims dienoms atėmė tavo tortas, gal 15-ą kartą atsiverčiu pasižiūrėti wub.gif sužavėta iki kaulų smegenų wub.gif jis man tikrai atrodo bent 7-8 kg wub.gif nu labai turtingas ir prabangus thumbup.gif
Atsakyti
pritariu Olestai, tortas tikrai labai prabangiai atrodo, net vyras paziurejes pasake vo cia tai klase, toki net pjaut gaila, labai labai grazu Agu0na wub.gif
Atsakyti
O Dieve 4u.gif ikisau nosi po dideliu darbu ir........nesinori savo rodyt 4u.gif
dariau pirmaji vestuvini su gelem, jei dabar galima tai pasakyti doh.gif

aguona labai labai nuostabus darbelis, tobula, neapsakomai grazu ir subtilu...lenkiu galva wub.gif

einu apsitvarkyt ir idesiu saviskius, baigiau tik paryciais doh.gif
tiesa del svorio, tai maniskis ir apie 6 kg gavosi, bet atrodo daug kudesnis g.gif



LABAS RYTAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 07, 09:26)
nu labai turtingas ir prabangus thumbup.gif

Labai tinkamas įvertinimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 20:58)
Aciu dar karta visoms uz komplimentus.

zuliaska tortas labai mielas, grazios geles.. matosi ideta daug darbo smile.gif
auksiuke torta aptepiau sviestiniu-sokoladiniu kremu, idejau i saldytuva porai valandu..o tada dar karta islyginau..ir tada glazuravau su sokoladine glazura smile.gif
Torto pavirsiaus temperatura turi atitikti glazuros temperatura, mazdaug kambario temperaturos.. Tada lygiai pasiglazuruoja.
Jei tortas per saltas, tai glazura sustingsta per greitai ir suskilineja.


Sveiki, kitam savaitgaliui noresiu irgi torta glazuruot, tai labai aktualu. Kas yra sviestinis-sokoladinis kremas? Kondensuotas pienas+sviestas+tirpintas sokoladas? Antra karta lyginot su tuo paciu kremu ir is karto glazura pilet? Kaip padarytas rastas? Su ta pacia glazura? Spausta per konditerini maiseli ar su teptuku? Kuria mase naudojat gelytem? Surasiau kalna klausimu doh.gif Is anksto labai dekoju as atsakymu drinks_cheers.gif Beje, visi jusu tortai fantastiski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 21:58)
Aciu dar karta visoms uz komplimentus.

zuliaska tortas labai mielas, grazios geles.. matosi ideta daug darbo smile.gif


ačiū, aš taip nekenčiu tų gėlių kompozijų, nemoku visiškai, ir kantrybės neturiu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 06, 23:50)
labai aciu uz paaiskinima, nes karta liejau ant sonu, apteptu sviestiniu, palaikiau saldytuve pora valandu ir glazuravau. Kaip ir saket-stingo moment, trukinejo, zodz, rezultate buvo nelygu...
beje, Zuliaskos tortuko sonai l.patiko  thumbup.gif  ir paprasta ir grazu.... ir dar gal nelygumus kazkiek maskuoja (cia as sau bandau jau prisitaikyt  blush2.gif )


nu pas mane lygus buvo. čia padėklas nenormalus, bet tingėjau daryti, tai dėl to ir atrodo nelygus, bet jis tikrai lygus buvo smile.gif
Atsakyti
kokia temperatura buna saldytuve? g.gif susilipinau mini torciuka,bet nenoriu jo ten kisti,nes "prasmirs" rukytu kumpiu smile.gif lauke,ziuriu 0 laipsniu rodo,tai gal i balkona nesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 07, 12:27)
kokia temperatura buna saldytuve?  g.gif  susilipinau mini torciuka,bet nenoriu jo ten kisti,nes "prasmirs" rukytu kumpiu  smile.gif  lauke,ziuriu 0 laipsniu rodo,tai gal i balkona nesti  g.gif


žinoma gali nešti.......
Atsakyti