rugiagele, labai šaunus makvynas
mulatux, piratas
Donra, tavo tortas - lėlė koks gražus ir hamburgeris valgomas
julioske, paprastas ir kartu labai dailus tortas
agu0na, pakerėjo gėlės
agu0na,2011 01 06, 15:38]
Fantastiška puokštė ir tortas, o puoštas šokoladu tai pilnai dengtas šokoladu ar tik šokoladiniai raštai, o dengtas kokia nors mase
QUOTE(neli @ 2011 01 06, 15:53)
mulatux, piratas
piratas ne mano,jei ka as ji tik kaip pavyzdi ikeliau
aciu uz gerus zodzius,tortas glazuruotas sokoladu,o sonai dekoruoti sokoladiniu kremu.
aguona,neispasakytas torto grozis geliu kompozicija ,kaip taip graziai sokoladu sonus ispiest
Bossi,nesk savo torta
mulatux,grazus parsiukas
Bossi,nesk savo torta
mulatux,grazus parsiukas
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 16:10)
aciu uz gerus zodzius,tortas glazuruotas sokoladu,o sonai dekoruoti sokoladiniu kremu.
TOBULYBE!!!! ir taip valgomai!!!
o kaip taip lygiai sonai glazuruoti? pries tai aptepet gal sviestiniu?
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 15:38)
Sveikos,
Su Naujaisiais Metais visas!
Su Naujaisiais Metais visas!
gal mane ir išmes ir užblokuos ir užspamins , bet jus man pasakykit, kiek realiai kainuoja toks tortas negaliu net išsivaizduot vien gėlių kokia kaina ??????
QUOTE(wingaile @ 2011 01 06, 17:00)
gal mane ir išmes ir užblokuos ir užspamins , bet jus man pasakykit, kiek realiai kainuoja toks tortas negaliu net išsivaizduot vien gėlių kokia kaina ??????
su trimis nuliais
QUOTE(agu0na @ 2011 01 06, 15:38)
Atnesu savo sventini torta:
Sokoladinis su karameliniu kremu, puostas sokoladu ir cukrinem gelem
Sokoladinis su karameliniu kremu, puostas sokoladu ir cukrinem gelem
Issiziojus ir likau. Tos geles nerealios. Labai grazus.
QUOTE(wingaile @ 2011 01 06, 17:00)
bet jus man pasakykit, kiek realiai kainuoja toks tortas negaliu net išsivaizduot vien gėlių kokia kaina ??????
Tikrai labai idomu ir man
QUOTE(julioske @ 2011 01 06, 00:12)
ooooo vat dabar tookia kvaile pasijauciau.... studiju laiku men is skarbonkiu darydavom ivairiausias plunksnas kaligrafijai kaip man paciai i galva neatejo? as tik jau kuri laika ziurejau i tecio skardinimo irankius (buvo laikas stogdengiu-skardininku dirbo) ir skardu likucius, bet ten postore skarda
http://www.kuharka.r...s/6073.html?p=9
Va ir paprasta plona skarda
torto biskvitai su tirpintu sokoladu,grynai sokoladinis biskvitas labai dera kremas sokoladinis ganasa santykiu 1:1 ant virsaus dar sluoksnis virtos karameles ir t.t.,svoris gavosi 6kg. tortas brangus.