Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2011 01 03, 12:53)
kai viską turėsi ir ateisi su šedevrais, bus tau ir atsakymas, kokio galo čia ėjai  lotuliukas.gif  aš irgi užėjau kadaise moliūgų neturėdama kur dėt, ieškoti receptų, ir velnias mane nešė į šią galerą  lotuliukas.gif

nauja mano liga  doh.gif
user posted image

labai noreciau sitos duoneles recepto , net seile nutiso pamacius, kaip skanu mmmmmmmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 05, 01:14)
labai noreciau sitos duoneles recepto , net seile nutiso pamacius, kaip skanu mmmmmmmm blush2.gif

nespejus perskaityti parasiau, o poto pamaciau kad idejote receptele, atsiprasau doh.gif
Papildyta:

noriu dar karteli paklausti, kuris torciukas tvirtesnis ar medutis ar napaleonas? nes darysiu keliu aukstu ir nezinau kuris pirmas geriau butu? gal kas patartumet?
beto dar virs siu dvieju desis trecias mascarpones. bukit geros patarkit kokiu eiliskumu geriausia butu deti? medutis, napaleonas ir mascarpones, ar napaleonas, medutis ir mascarpones?
Atsakyti
Aciu mergytes uz ivertinima 4u.gif

o mergyte ispradziu net nesuprato, kad tai tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2011 01 05, 10:37)
o mergyte ispradziu net nesuprato, kad tai tortas lotuliukas.gif

Gražutis labai tortukas su mergyte- lėlyte. O hamburgerį kai pamačiau, taip ir pajutau burnoj hamburgerio skonį lotuliukas.gif Labai tikroviškai atrodo. wub.gif
Atsakyti
DONROS tortai labai tikroviski atrodo smile.gif tiesa sakant hamburgerio skoni ir as pajutau burnoj biggrin.gif
Atsakyti
reabilituojuosi kazkiek po naujametinio kosmaro

pavadinkime tai 'Baubas' biggrin.gif rafaelo, mmg ir kakavinis aisingas
user posted image
Atsakyti
Turtingas kavos tortas. Kopijavau Neli...
Detales pastilazas, marcipanas, aisingas. Dengta pastilazu dengimui. 2,5 kg.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rugiagele, SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Man sitas Neli tortas pats graziausiais is matytu su makvynu tortu

Pas tave jis irgi puikus.
Atsakyti
o tarp kitko Baubas labai lygus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 05, 01:36)
nespejus perskaityti parasiau, o poto pamaciau kad idejote receptele, atsiprasau doh.gif
Papildyta:
noriu dar karteli paklausti, kuris torciukas tvirtesnis ar medutis ar napaleonas? nes darysiu keliu aukstu ir nezinau kuris pirmas geriau butu? gal kas patartumet?
beto dar virs siu dvieju desis trecias mascarpones. bukit geros patarkit kokiu eiliskumu geriausia butu deti? medutis, napaleonas ir mascarpones, ar napaleonas, medutis ir mascarpones?

napoleonas be abejo tvirtesnis
Atsakyti
Kepėjėlės, mestelkit kokių įdėjų 3 metų vaikinukui, bet be mašinų tongue.gif
Atsakyti
O Baubas tai toks lygutelis thumbup.gif:

Makvynas labai grazus thumbup.gif: , itariu man ji reiks kada lipdyti, nes turbut prasys biggrin.gif
Atsakyti