Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(IwonaBogd @ 2011 01 02, 18:44)

uj koks fainas bigsmile.gif kokis zuikis wub.gif

QUOTE(naitas @ 2011 01 02, 19:45)

ir aš noriu dovanėlės iš to maišo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 02, 21:06)
nu kad neveltui cia klausineju, idedu as savo keleta valgomu

kaaaaaaaip man pagtinka tokie valgomi wacko.gif jėga bigsmile.gif
Atsakyti
akvilyte, aš tai noriu paklausti, iš ko orchidėjų "kotai"? vielutę apsuki šokolado mase ir padžiovini, ar kaip? ax.gif

reiks dabar priprasti prie Tavo naujo avataro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 03 sausio 2011 - 09:49
Naitai, super maišas ir su pingvinukais labai gražus tortai.......retokai parodai čia mums tokiu grožybiu... rolleyes.gif
Auksiuke oi kokie fainuoliai skaniai atrodantys torčiukai....... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 03, 11:11)

ir aš noriu dovanėlės iš to maišo 

padlyza tease.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2011 01 03, 11:50)
Naitai, super maišas ir su pingvinukais labai gražus tortai.......retokai parodai čia mums tokiu grožybiu... rolleyes.gif

nu kur jau... man čia prie Tavo tortų tai slėptis.. aš vis dar nesuprantu, ar aš noriu tuos tortus kepti biggrin.gif tai kartas nuo karto pripuolu.. šiaip tai įnikau į pastilažo darbelius visokius.. mažiau vietos užima ir prisiderint su laiku geriau išeina irnesakyk.gif
Atsakyti
Auksiuke, tas su gėlytėmis mmmmm wub.gif goržis wub.gif

akvilyte, wow mega_shok.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Naitas, gražus kalėdinis maišiukas 4u.gif

Kirbe net per šventes nesiilsi biggrin.gif darbuojiesi iš peties thumbup.gif super torčiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 03 sausio 2011 - 10:29
IwonaBogd, nuotaikingas torčiukas bigsmile.gif

naitai, na tas maišas ir mane pakerėjo wub.gif labai graži spalvytė. O ir pingvinukų kiek daug thumbup.gif

Auksiuke, dailūs tortai biggrin.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyras mano valgomiems aciuks.gif kadangi tai pagyros is sio skyrelio asiu, tai rieciu nosi smile.gif
as vis noriu su masem pasiceckint ir ka nors grazaus sukonstruot, bet mano visi valgytojai purtosi "tu saldybiu" ir praso be to limoleumo daryt lotuliukas.gif
kai savo seimai gaminu, tai sakau, kad nevalgytu- jau protingi, klauso, tai galiu paeksperimentuot ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės gal kuriai reikia gėlyčių viduriukams kuokelių, per daug parsisiunčiau 4u.gif
Viename pundelyje apie 100 vnt, pundukas 10 lt
Vieną mamytė pasiūlė sumaišyti spalvas kad viename pundelyje būtu įvairiu spalvų, jei norite galime pamaišyti smile.gif
user posted image

ir rožių žiedlapių formelės , 20 lt

user posted image

Jei sudomins Į AŽ rašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mileta: 03 sausio 2011 - 11:25
įdedu ir aš kelis valgomus smile.gif
Turtingas kavos tortas
user posted image

Medaus tortas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 03 sausio 2011 - 12:18
Kaip dabar sukirščiau gabaliuką bigsmile.gif
Atsakyti
jei tortus kepu 24cm skersmens formoj,tai keliu cm skersmens formos man reiketu,kad galeciau kepti puses normos tortus? noriu daug ka isbandyti,bet del saves biski daugoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 03, 13:27)
jei tortus kepu 24cm skersmens formoj,tai keliu cm skersmens formos man reiketu,kad galeciau kepti puses normos tortus? noriu daug ka isbandyti,bet del saves biski daugoka  biggrin.gif

17-18 4u.gif
Atsakyti