Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 20:22)
jis angare po techninės apžiūros. o ten nei žmonių, nei ūžesio nėr. juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja.  rolleyes.gif

atleiskit nesusipratelei......galva po vakar nelabai dar dirba..... blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Dianocka @ 2011 01 01, 20:30)

Kirbe - o ko nepaminejai kad propeleriai nesisuka lotuliukas.gif

va teisingai...o kodel nesisuka.......?sugede? g.gif
Atsakyti
kazkodl man rodos geriau i sita tema nebesikisti, nes sie metai netaip prasidejo. Pikti visi kazkaip
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 01, 20:37)
nieko, pamažu, pamažu, ir mes pamanomo ką nors sulipdysma  drinks_cheers.gif

ir spirais pakrūmėj.  cool.gif
Geria pilotai, GERIA. Iš lėktuvo turėtų jaustis stiprus alkoholio beigi kitoks tvaikas.  rolleyes.gif

aš visą laiką piktinaus. nu nulipdo zuikį, katiną, ciuciką. o kur plastikinis maišelis susirinkt viskam? visiškai neekologiška tematika.
aik jau. pilotai negeria. jiems negalima gerti. tik laižyti. cool.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 01 01, 20:38)
atleiskit nesusipratelei......galva po vakar nelabai dar dirba..... blush2.gif  blush2.gif

mes tai su Dangiuku atleidžiam. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Bossi @ 2011 01 01, 20:41)
kazkodl man rodos geriau i sita tema nebesikisti, nes sie metai netaip prasidejo. Pikti visi kazkaip

Bossi, kaip tik ne pikti. atsipalaidavę (bent aš).

pastabų visada reikia. bet reikia prisiminti, kad ne realybę ant torto reikia kurti. tortas yra maisto produktas, kuris skirtas skrandžiui ir akims. kas bus, jei šalia zuikio tikrai spirų pabersim? neestetiška. taip ir su tom šaknim orchidėjos. svarbu, kad puošnu, o ne kiek atitinka realybę.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 01, 21:41)

nepikti biggrin.gif tik linksminasi taip pasikandziodamos tongue.gif dar naujametiniai % veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 01, 19:50)
O cia mano darbeliai:

wub.gif wub.gif wub.gif jau net MB supranta pagal mano žvilgsnį,kad į skanumyną žiūriu,pagyrimas ir nuo jo 4u.gif

akvilytės atrodo orchidėjos,tai net neįtikinau vaikų,kad gėlės netikros schmoll.gif sakė tada bent pagaliukai nevalgomi lotuliukas.gif thumbup.gif gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 20:48)

1mes tai su Dangiuku atleidžiam.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

2Bossi, kaip tik ne pikti. atsipalaidavę (bent aš).

3pastabų visada reikia. bet reikia prisiminti, kad ne realybę ant torto reikia kurti. tortas yra maisto produktas, kuris skirtas skrandžiui ir akims. kas bus, jei šalia zuikio tikrai spirų pabersim? neestetiška. taip ir su tom šaknim orchidėjos. svarbu, kad puošnu, o ne kiek atitinka realybę.

1 ačiu...net ant dušios lengviau pasidare.......user posted image
2 aš irgi.....Bossi suklydo.....user posted image
3labai teisingai pasakyta......user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 18:10)
kaip supratau,jei jau lipdysiu ir kokį zuikį, tai tik su visais viduriais, kairės kojos plaukų verpetėliu. o jei kokį ežeriuką vaizduosiu, tai tik su visais dumbliais.
tokios čia taisyklės?

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Dianocka @ 2011 01 01, 19:50)
Lektuvas - medaus su zele gabaliukais ir MMG

lėktuvas jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėga thumbup.gif
kokia proga? išlydi kažką ar kaip?

QUOTE(kirbe @ 2011 01 01, 20:18)
o kodel lektuvas ne ore kabo?nematyt žmoniu viduj?ir užesio negirdet?aaaaaaaa? g.gif

apsisisiosiu lotuliukas.gif

QUOTE(Bossi @ 2011 01 01, 20:41)

nu kur jau pikti alc.gif: relax bigsmile.gif

QUOTE(*Barakuda* @ 2011 01 01, 20:50)
sakė tada bent pagaliukai nevalgomi 

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

dėl tų šaknų tai man jos realybej klaikiai atrodo.. tai ri ant torto nesinori..

gyvenkim draugiškai bigsmile.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 01, 21:02)

lėktuvas jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėga  thumbup.gif

dėl tų šaknų tai man jos realybej klaikiai atrodo.. tai ri ant torto nesinori..

cia nauja orchideju rusis, ka tik isvesta, lotyniskai vadinasi " Phalaenopsis TORTUM" smile.gif
Atsakyti
rugiagele26, dailus torčiukas, kaip jo norėčiau gabaliuką dabar bigsmile.gif

Dianocka, lėktuvas koks nerealus thumbup.gif taip žvilgsnį ir prikausto.

Ale jūs, merginos, ir duodat, jau kelis psl. skaitau ir juokiuosi už pilvo susiėmus, na linksma čia po Naujųjų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 01 sausio 2011 - 21:11
o as su klausimu pas jus atlekiu, nes ryt reik tortuka viena valgoma (be masiu) sumeistraut.
Virsu planuoju pilt sokoladu, o sunus islyginus aptepsiu sviestiniu kremu (sviestas+kondensuotas pienas). Ar man ant sonu priliptu sokoladine tvorele? labai laukciau patarimo ir dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Na ką, nu jūs švelniai tariant nenormalios, Akvilytė ypač bigsmile.gif Įsivaizduoju, sėdi dabar vestuvių svečiai, žiūri į tą vazoną ir nežino, ką su juo daryti biggrin.gif
Man vis dar mistika, kaip galima taip tobulai lipdyti rolleyes.gif

Lėktuvas irgi labai fainas, toks masyvus thumbup.gif

Mano paprasta grietinėlės- šokolado fantazija:

user posted image

Viduje- Rafaelo savojnė (tiesiog tirpo burnoje thumbup.gif ), viršuje- grietinėlė ir šokoladas.

Gerų jums visoms metų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 20:48)

aik jau. pilotai negeria. jiems negalima gerti. tik laižyti.  cool.gif

mes tai su Dangiuku atleidžiam.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aik jau pati. Srebia anie pilna burna - angare gi veiksmas mirksiukas.gif

aga, eik, škias, palaiminta ir laiminga drinks_cheers.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 01 01, 20:55)
ačiu...net ant dušios lengviau pasidare.......user posted image

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kice @ 2011 01 01, 21:08)
cia nauja orchideju rusis, ka tik isvesta, lotyniskai vadinasi " Phalaenopsis TORTUM"  smile.gif

Nė velnio. Phalaenopsis bešaknorum. Realiai egzistuojanti rūšis, ypač kai mano kašakai paslapčia pro normalų falenopsį prasisuka. cool.gif
Atsakyti