Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Mano mažė pažiūrėjo į akvilytės šedevrą, sako kas čia, sakau tortas, o mažoji neeeee, čia gėlytė biggrin.gif Vaiko lūpomis kalba tiesa wub.gif biggrin.gif

Rugiagėle
, nuostabiai paprastas tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 01, 14:04)
swoon.gif swoon.gif fantastiškas darbas  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  nuostabus - ir varo į neviltį  blush2.gif

nu taip. vienas iš naujametinių mano pažadų buvo išmokt gražiai tortus puošt. atsidarau naujų metų dieną šį puslapį ir... sudūžta visos viltys. doh.gif man labai gražūs tokie tortai. šventiški. dūšia džiaugias.

kaip supratau,jei jau lipdysiu ir kokį zuikį, tai tik su visais viduriais, kairės kojos plaukų verpetėliu. o jei kokį ežeriuką vaizduosiu, tai tik su visais dumbliais.
tokios čia taisyklės?
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 18:10)

kaip supratau,jei jau lipdysiu ir kokį zuikį, tai tik su visais viduriais, kairės kojos plaukų verpetėliu. o jei kokį ežeriuką vaizduosiu, tai tik su visais dumbliais.
tokios čia taisyklės?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

tokios čia taisyklės?

žinoma.....o kaip kitaip....... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
yra tokia graži taisyklė, atrodo, senoj knygoj dar paminėta... ,,kas iš jūsų nedaro klaidų, meskite pastiliažo gabalą į puošėją".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienatvėje: 01 sausio 2011 - 19:38
user posted image
Atsakyti
Su Naujais metais, merginos!!!
Ziuriu metai baigesi ir prasidejo ispudingai thumbup.gif

Akvilyte - orchideja be zodziu thumbup.gif
Kirbe - kaip visada gausiai ir sventiskai thumbup.gif
Rugiagele - grazi mintis su laikrodziu thumbup.gif

O cia mano darbeliai:

Naujametinis - tailandietiskas bananu, MMG ir marcipanas (senelis)
user posted image

Lektuvas - medaus su zele gabaliukais ir MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 01, 20:50)

notworthy.gif thumb_yello.gif
as tavo fane nr 1
Atsakyti
o kodel lektuvas ne ore kabo?nematyt žmoniu viduj?ir užesio negirdet?aaaaaaaa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 01, 20:18)
o kodel lektuvas ne ore kabo?nematyt žmoniu viduj?ir užesio negirdet?aaaaaaaa? g.gif

jis angare po techninės apžiūros. o ten nei žmonių, nei ūžesio nėr. juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 21:22)
jis angare po techninės apžiūros. o ten nei žmonių, nei ūžesio nėr. juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja.  rolleyes.gif

oi merginos prajuokinot mane...juk Naujieji...kas skraido tokia diena, visi zmones isvirte lotuliukas.gif
vienatveje - tiksliai apibudinai thumbup.gif
Kirbe - o ko nepaminejai kad propeleriai nesisuka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 01 01, 21:03)
notworthy.gif  thumb_yello.gif
as tavo fane nr 1

dekui 4u.gif
Atsakyti
nu taip. vienas iš naujametinių mano pažadų buvo išmokt gražiai tortus puošt. atsidarau naujų metų dieną šį puslapį ir... sudūžta visos viltys. 

tokios čia taisyklės?

nieko, pamažu, pamažu, ir mes pamanomo ką nors sulipdysma drinks_cheers.gif

ir spirais pakrūmėj. cool.gif

QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 20:22)
juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja.  rolleyes.gif

Geria pilotai, GERIA. Iš lėktuvo turėtų jaustis stiprus alkoholio beigi kitoks tvaikas. rolleyes.gif
Atsakyti