Mano mažė pažiūrėjo į akvilytės šedevrą, sako kas čia, sakau tortas, o mažoji neeeee, čia gėlytė Vaiko lūpomis kalba tiesa
Rugiagėle, nuostabiai paprastas tortukas
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 01, 14:04)
fantastiškas darbas nuostabus - ir varo į neviltį
nu taip. vienas iš naujametinių mano pažadų buvo išmokt gražiai tortus puošt. atsidarau naujų metų dieną šį puslapį ir... sudūžta visos viltys. man labai gražūs tokie tortai. šventiški. dūšia džiaugias.
kaip supratau,jei jau lipdysiu ir kokį zuikį, tai tik su visais viduriais, kairės kojos plaukų verpetėliu. o jei kokį ežeriuką vaizduosiu, tai tik su visais dumbliais.
tokios čia taisyklės?
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 18:10)
kaip supratau,jei jau lipdysiu ir kokį zuikį, tai tik su visais viduriais, kairės kojos plaukų verpetėliu. o jei kokį ežeriuką vaizduosiu, tai tik su visais dumbliais.
tokios čia taisyklės?
tokios čia taisyklės?
žinoma.....o kaip kitaip.......
yra tokia graži taisyklė, atrodo, senoj knygoj dar paminėta... ,,kas iš jūsų nedaro klaidų, meskite pastiliažo gabalą į puošėją".
Su Naujais metais, merginos!!!
Ziuriu metai baigesi ir prasidejo ispudingai
Akvilyte - orchideja be zodziu
Kirbe - kaip visada gausiai ir sventiskai
Rugiagele - grazi mintis su laikrodziu
O cia mano darbeliai:
Naujametinis - tailandietiskas bananu, MMG ir marcipanas (senelis)
Lektuvas - medaus su zele gabaliukais ir MMG
Ziuriu metai baigesi ir prasidejo ispudingai
Akvilyte - orchideja be zodziu
Kirbe - kaip visada gausiai ir sventiskai
Rugiagele - grazi mintis su laikrodziu
O cia mano darbeliai:
Naujametinis - tailandietiskas bananu, MMG ir marcipanas (senelis)
Lektuvas - medaus su zele gabaliukais ir MMG
o kodel lektuvas ne ore kabo?nematyt žmoniu viduj?ir užesio negirdet?aaaaaaaa?
QUOTE(kirbe @ 2011 01 01, 20:18)
o kodel lektuvas ne ore kabo?nematyt žmoniu viduj?ir užesio negirdet?aaaaaaaa?
jis angare po techninės apžiūros. o ten nei žmonių, nei ūžesio nėr. juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja.
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 21:22)
jis angare po techninės apžiūros. o ten nei žmonių, nei ūžesio nėr. juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja.
oi merginos prajuokinot mane...juk Naujieji...kas skraido tokia diena, visi zmones isvirte
vienatveje - tiksliai apibudinai
Kirbe - o ko nepaminejai kad propeleriai nesisuka
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 01 01, 21:03)
dekui
nu taip. vienas iš naujametinių mano pažadų buvo išmokt gražiai tortus puošt. atsidarau naujų metų dieną šį puslapį ir... sudūžta visos viltys.
tokios čia taisyklės?
tokios čia taisyklės?
nieko, pamažu, pamažu, ir mes pamanomo ką nors sulipdysma
ir spirais pakrūmėj.
QUOTE(vienatvėje @ 2011 01 01, 20:22)
juo labiau, kad Naujųjų metų diena. pilotai atostogauja.
Geria pilotai, GERIA. Iš lėktuvo turėtų jaustis stiprus alkoholio beigi kitoks tvaikas.