Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 01, 11:28)
kokie žaisliukai  wub.gif  or tas su aplikacija man superinis  thumbup.gif  wub.gif

o aš sutikinėjau naujus lipdydama gėles  lotuliukas.gif  pati kalta kad anksčiau nenusilipinau.... bet visai nieko  biggrin.gif

vestuvinė (nu kas gali sausio 1 ženytis  doh.gif ) orchidėja  rolleyes.gif turtingas kavos tortas, mmg, pastiliažas.

user posted image

man viskas idealu tik truksta saknu biggrin.gif ir zeme truputi kitokios noretusi biggrin.gif
O ziedi ir vazonas tai tikrai nera lygiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 01, 13:36)
Bossi , kiek pamenu tu Ferre Roche kepei g.gif kaip tau pats tortas?

sitas ik su ferrero roshe biskvitu, o kremai mano surnkti is kelliu tortu. Gavosi skanumelis. O kepus esu ir visa roshe, man patiko 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 01, 13:55)
žinau kad neauga irnesakyk.gif išvis nenorėjau tokiso formos vazono daryt... tik apvalius darydavau anksciau....  na bet vestuvėm didesnio nori... dabar tik sugalvojau kad galėjau kitaip padaryt.... o lapų prikraut nenorėjau... norėjosi daugiau baltos o ne žalios  biggrin.gif  o vazonas man pačiai labai  wub.gif  blush2.gif

vazonas tikrai nuostabus
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 01 01, 14:29)
man viskas idealu tik truksta saknu  biggrin.gif  ir zeme truputi kitokios noretusi  biggrin.gif
:

na tik nevarykit dievo y medy......deretu atsiminti ,kad visgii čia tortas,o ne vazonas su tikra gele......kartai man atrodo dauguma šita užmiršta ir ieško po š---ą smegenų......
sorry,aš čia ne piktai,bet kartais jau tokie komentarai truputy ......... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 01 01, 14:29)
man viskas idealu tik truksta saknu  biggrin.gif  ir zeme truputi kitokios noretusi  biggrin.gif

sitas darbas- nuostabus.. smile.gif Kalbant apie saknis ir zemes reiktu nepamirsti, kad cia - tortas.. ne meno kurinys, ne reali gele..

hahaha, kirbe, musu mintys visai sutampa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 01 sausio 2011 - 15:13
SU NAUJAISIAIS 4u.gif

QUOTE(Atize @ 2011 01 01, 16:29)

tipo pušies žievės gabalų ir lavos akmenukų?

QUOTE(kirbe @ 2011 01 01, 17:06)
na tik nevarykit dievo y medy......deretu atsiminti ,kad visgii čia tortas,o ne vazonas su tikra gele......kartai man atrodo dauguma šita užmiršta ir ieško po š---ą smegenų......
sorry,aš čia ne piktai,bet kartais jau tokie komentarai truputy ......... doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif aš dar griežčiau pasakyčiau

QUOTE(kice @ 2011 01 01, 17:13)
sitas darbas- nuostabus.. smile.gif Kalbant apie saknis ir zemes reiktu nepamirsti, kad cia - tortas.. ne meno kurinys, ne reali gele..

hahaha, kirbe, musu mintys visai sutampa biggrin.gif

Dievulis myli trejybę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokia graži orchidėja wub.gif tik va kas sausio 1 ženijasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai padėklo kitokio norėtųsi rolleyes.gif

viskas gerai smile.gif ir man trūksta šaknų, ir žemės stambesnės... ir kvapo.. ai bendrai jos nekvepia lotuliukas.gif

ačiū mergiukai už gerą žodį smile.gif aš pati mėgstu pasikabinėt, todėl visai nesinerviju kai prie mano torto kabinėjas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 01, 19:08)
man tai padėklo kitokio norėtųsi  rolleyes.gif

viskas gerai smile.gif  ir man trūksta šaknų, ir žemės stambesnės... ir kvapo.. ai bendrai jos nekvepia  lotuliukas.gif 

ačiū mergiukai už gerą žodį smile.gif aš pati mėgstu pasikabinėt, todėl visai nesinerviju kai prie mano torto kabinėjas  bigsmile.gif  4u.gif

žemės stambesnės? taigi čia tortas. tai kaip žmogui tą "žemę stambesnę" valgyt doh.gif žiaumot kokį apvoliotą šokolado gabalą?

kabinėjimasis yra tada, kai tiesiog išrėžia tas nepatinka, anas nepatinka ir nepasiūlo varianto kuo pakeisti tą "nepatinka, netinkama".. Galų gale, galima tiek nusigrybauti su detalėmis, kad laiko sąnaudos stipriai bus nelogiškos torto kainai.
Atsakyti
Nu jo..... as irgi pasakyciau griezciau del saknu ir lavos akmenuku bet patylesiu.... nesuprantu kaip galima kabinetis prie TOKIO grozio torto? Viespaciau ziedai kaip tikri,viskas tiesiog puiku,o kazkam dar saknu prisireike .... ai....

Akvilyte, o Tu paprastu tortu nedarai tik tokius meno kurinius? wub.gif super neturiu zodziu . pavydas bamba griauzia,tikiuos ateity turesiu galimybe pasimokint tokius meno kurinius padaryt wub.gif
Tiesa o kaip padarei toki lygu aisku vazono kanteli virsutini? susukai mase ar kaip,nu atrodo nepriekaistingai.

Kirbe nu jau tortuku grozis taippat wub.gif saunuole,kaip ir speji.... O kankorezius darai is sausu sok pusryciu ? lb tikroviski thumbup.gif
Atsakyti
Su Naujais metais!

O mano vyras siandien pasake: "Nesuprantu, kam issidirbinet su tais tortais... sako man svarbu skanu, o papuostas jis man labiausiai patinka paprastai... koks buvo per naujus metus-apvalus, kremu puostas, ir minimalus apipavidalinimas...". Is dalies as jam pilnai pritariu... o kabinetis, kad saknu truksta doh.gif cia gi TORTAS, moterys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 01, 17:15)
kad laiko sąnaudos stipriai bus nelogiškos torto kainai.

na prie šito torto (jis buvo suteptas ir apteptas pirmu sluoksniu šarlotės) prisėdau vakar 10 vakare, ir nuėjau miegot 6 ryte cool.gif tarpe 12val i6geriau šampės lotuliukas.gif su kuo sutiksi tu naujus metus, su kuo į žvaigždes palydėsi senus alc.gif: lotuliukas.gif

QUOTE(Agniuk@s @ 2011 01 01, 17:17)
Akvilyte, o Tu paprastu tortu nedarai tik tokius meno kurinius?

Tiesa o kaip padarei toki lygu aisku vazono kanteli virsutini? susukai mase ar kaip,nu atrodo nepriekaistingai.

biggrin.gif ačiū... tiesą sakant nedarau ax.gif man neįdomu... tai tik hobis, todėl noriu pasiišsidirbinėt blush2.gif jei paprašo paprasto apvalaus su minimaliais papuošimais tai dažniausiai atsakau kad nemoku ir nedarysiu cool.gif

na tai turbūt pirmas vazonas kurio kantelis ir man pabai patiko thumbup.gif aš visada užtiesiu atn viršaus popierių tada dengiu masę... viršų kur bus žemė apipjaunu ir nuimu.. dėl popieriaus ji nesusitepa todėl galima naudot toliau... čia apipjoviau su atsarga ir tiesiog užlenkiau į vidų truputį pastatydama kantuką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 01, 17:23)
. koks buvo per naujus metus-apvalus, kremu puostas,

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif pas mus ant stalo irgi buvo paprastas apvalus biskvitas su maskarpones kremu ir viršus gaaaaaaaaaaaausiai apipiltas kakavos milteliais lotuliukas.gif supucijom per 10 min ir tiek žinių biggrin.gif
Atsakyti
Stai koks buvo mano darytas ir nestasis pas draugus.

Kavos tortas pagal Olesta - beje nerealus... visiems labai patiko, tame tarpe ir man, nemegstanciai sokoladiniu tortu... bet sis.... thumbup.gif

Puosta grietinele, skaiciai - marcipanas, kiskis - pastilazas.

user posted image
Atsakyti