nesuprantu, kaip jum iseina taip vadinami valgomi tortai
mase apdengt - prasom, net va laiva sumeistravau.... naujiems iskepiau torta, nebuvo kondensovkes, sakau paprastai glajum alia sokoladiniu apliesiu (mano mama visad toki daro is kakavos, be kruopytes sokolado) nu ir prasidejo tragedija apsiliejo kraupiai, sakau virsu maskuosiu tuo alia voratinkliu, ir vek nesigavo, sonams tvorele bandziau daryt, suds gavos tai sonus primarginau visaip (net perdaug sakyciau, o is sokolado pasidariau sokoladiniu geliu mase ir ant greicio nes neber kada zaist prisukau rozyciu, nu bet kosmaras koks.... va, baisekites
kirbe nuotabūs tortukai tikrai
Va, Kirbe vėl pamėtėjo gražių torčiukų
Merginos, su artėjančiais Naujais metais jus
Merginos, su artėjančiais Naujais metais jus
Julioske, nera jis baisuoklis uztat labai skanus, juk sokoladas, o ne cukrus grynas.
Kirbe, be zodziu... grazu...
Nu einu fotkinti saviski, nes prapjaus ir nebeliks ka fotkinti
Kirbe, be zodziu... grazu...
Nu einu fotkinti saviski, nes prapjaus ir nebeliks ka fotkinti
SU NAUJAIS METAIS VISAS, GERU KEPINIU, AKCIJINES PUDROS, NESUKRITUSIU BISKVITU, LYGAUS UZDENGIMO, STOVINCIO BEZO IR TT
neturiu ko pridet, nes nekepiau torto......bet labai jo truko man , kita karta tokios klaidos nedarysiu.... su baltu pavydu ziuriu i jusu sventinius tortukus
neturiu ko pridet, nes nekepiau torto......bet labai jo truko man , kita karta tokios klaidos nedarysiu.... su baltu pavydu ziuriu i jusu sventinius tortukus
QUOTE(kirbe @ 2010 12 31, 19:06)
kokie žaisliukai or tas su aplikacija man superinis
o aš sutikinėjau naujus lipdydama gėles pati kalta kad anksčiau nenusilipinau.... bet visai nieko
vestuvinė (nu kas gali sausio 1 ženytis ) orchidėja turtingas kavos tortas, mmg, pastiliažas.
akvilyte, labai graziai viska islipdei (tik neteisingai susodinai, phalenopsiai taip is zemes neauga )
o vazonas kaip tikras
Papildyta:
O mes naujus pasitikom su situom, tik fotkeje kazkaip netaip isejo. kreivai skaiciai atrodo
o vazonas kaip tikras
Papildyta:
O mes naujus pasitikom su situom, tik fotkeje kazkaip netaip isejo. kreivai skaiciai atrodo
Su Naujaisiais visas kepejeles!!!!!!!
O tortu grazumas
Bossi , kiek pamenu tu Ferre Roche kepei kaip tau pats tortas?
O tortu grazumas
Bossi , kiek pamenu tu Ferre Roche kepei kaip tau pats tortas?
QUOTE(Bossi @ 2011 01 01, 12:10)
phalenopsiai taip is zemes neauga )
žinau kad neauga išvis nenorėjau tokiso formos vazono daryt... tik apvalius darydavau anksciau.... na bet vestuvėm didesnio nori... dabar tik sugalvojau kad galėjau kitaip padaryt.... o lapų prikraut nenorėjau... norėjosi daugiau baltos o ne žalios o vazonas man pačiai labai
Kaip jum ir iseina tokius tortus padaryti, grazumelis
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 01, 11:28)
vestuvinė (nu kas gali sausio 1 ženytis ) orchidėja turtingas kavos tortas, mmg, pastiliažas.
fantastiškas darbas nuostabus - ir varo į neviltį