Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

nesuprantu, kaip jum iseina taip vadinami valgomi tortai
mase apdengt - prasom, net va laiva sumeistravau.... naujiems iskepiau torta, nebuvo kondensovkes, sakau paprastai glajum alia sokoladiniu apliesiu (mano mama visad toki daro is kakavos, be kruopytes sokolado) nu ir prasidejo tragedija doh.gif apsiliejo kraupiai, sakau virsu maskuosiu tuo alia voratinkliu, ir vek nesigavo, sonams tvorele bandziau daryt, suds gavos tongue.gif tai sonus primarginau visaip (net perdaug sakyciau, o is sokolado pasidariau sokoladiniu geliu mase ir ant greicio nes neber kada zaist prisukau rozyciu, nu bet kosmaras koks.... va, baisekites
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras kepejeles......

NORIU PASVEIKINTI VISAS SU ARTEJANČIAIS NAUJAIS METAIS.....LINKIU ,KAD VISI NORAI IR SVAJONES IŠSIPILDYTU....

keletas mano Naujametiniu torčiuku.....

medutis ir MMG
user posted image
vaisinis ir MMG
user posted image
medutis
user posted image

snikersas
user posted image

medutis
user posted image

rafaelo ir vaisinis
user posted image
Atsakyti
kirbe nuotabūs tortukai tikrai
Atsakyti
Va, Kirbe vėl pamėtėjo gražių torčiukų thumbup.gif

Merginos, su artėjančiais Naujais metais jus bigsmile.gif
Atsakyti
Julioske, nera jis baisuoklis wink.gif uztat labai skanus, juk sokoladas, o ne cukrus grynas.

Kirbe, be zodziu... grazu...

Nu einu fotkinti saviski, nes prapjaus ir nebeliks ka fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS VISAS, GERU KEPINIU, AKCIJINES PUDROS, NESUKRITUSIU BISKVITU, LYGAUS UZDENGIMO, STOVINCIO BEZO IR TT

neturiu ko pridet, nes nekepiau torto......bet labai jo truko man , kita karta tokios klaidos nedarysiu.... su baltu pavydu ziuriu i jusu sventinius tortukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 31, 19:06)

kokie žaisliukai wub.gif or tas su aplikacija man superinis thumbup.gif wub.gif

o aš sutikinėjau naujus lipdydama gėles lotuliukas.gif pati kalta kad anksčiau nenusilipinau.... bet visai nieko biggrin.gif

vestuvinė (nu kas gali sausio 1 ženytis doh.gif ) orchidėja rolleyes.gif turtingas kavos tortas, mmg, pastiliažas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 sausio 2011 - 11:30
akvilyte, labai graziai viska islipdei thumbup.gif (tik neteisingai susodinai, phalenopsiai taip is zemes neauga smile.gif )

o vazonas kaip tikras thumbup.gif
Papildyta:
O mes naujus pasitikom su situom, tik fotkeje kazkaip netaip isejo. kreivai skaiciai atrodo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 01 sausio 2011 - 12:01
Su Naujaisiais visas kepejeles!!!!!!!
O tortu grazumas wub.gif
Bossi , kiek pamenu tu Ferre Roche kepei g.gif kaip tau pats tortas?
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 01, 12:10)
phalenopsiai taip is zemes neauga smile.gif )

žinau kad neauga irnesakyk.gif išvis nenorėjau tokiso formos vazono daryt... tik apvalius darydavau anksciau.... na bet vestuvėm didesnio nori... dabar tik sugalvojau kad galėjau kitaip padaryt.... o lapų prikraut nenorėjau... norėjosi daugiau baltos o ne žalios biggrin.gif o vazonas man pačiai labai wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip jum ir iseina tokius tortus padaryti, grazumelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 01, 11:28)

vestuvinė (nu kas gali sausio 1 ženytis  doh.gif ) orchidėja  rolleyes.gif turtingas kavos tortas, mmg, pastiliažas.

user posted image

swoon.gif swoon.gif fantastiškas darbas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif nuostabus - ir varo į neviltį blush2.gif
Atsakyti