IKI perkant cukraus pudra dan suger,nuo 3,99 Lt jums i kortele gryzta 1,30 Lt
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 31, 06:05)
koks nuoširdus tortas o gniūžtės ant makaronų
Ačiū visom pagyrusiom Aga ant makaronų, nes nieko kito neturėjau
KOks nuostabus tortukas su koralais ir kriauklytėm
QUOTE(Bossi @ 2010 12 31, 10:25)
labai grzus as jurine tema dar kaupiuosi. O koralus paiset ant popieriaus ir stingdet? maciau youtube panasiai daro
Aisingu ispiesiau ant kepimo popieriaus ir sustingdziau... paskui perlo dazais uzpiesiau.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 31, 12:55)
Aisingu ispiesiau ant kepimo popieriaus ir sustingdziau... paskui perlo dazais uzpiesiau.
tokia as pamoka ir maciau. Nu labai grazu
QUOTE(mmergyte @ 2010 12 31, 11:04)
IKI perkant cukraus pudra dan suger,nuo 3,99 Lt jums i kortele gryzta 1,30 Lt
O prizmoje Vilniuje ir Kaune pudra 2.99
ko cia ties supermarketai vien po kito ja pigiau paleido, ar nebus, kad pakesi da suker pakuote ir paleis brangiau
QUOTE(Kistina @ 2010 12 31, 11:17)
Man vakar gavosi tas pats - įtariu, kad šokoldas prastas, o gal grietinėlė per karšta
na viena dejau butent konditerijai skirta, kitas buvo siaip valgomas bet Pergales tai nemanau kad jau visai prastas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 31, 11:23)
Perplaket... arba neatsaldet gerai.
nu saldziau daugiau nei pora valandu gal, nes per nakti neturejau tiek laiko
QUOTE(tute28 @ 2010 12 30, 20:01)
Kad jau padirbom su dukryte, tai pasirodom ir mes. Tik prie šedevrų aišku nėr ką lygintis Įdėja ne mano, kopijuota
Maciau pas Cipciuka toki, man jis nerealus!!!
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 31, 08:05)
juodas miškas, šokoladinė saldainių masė
dariau pirmą kartą... tiesą sakant tikėjaus kad bus lengviau na gavos kas gavos.... o saldainių masė-jėga klausimukas profėm: ar jum mmg gaunas kažkas panašaus į tą saldainių masė ar ne???
dariau pirmą kartą... tiesą sakant tikėjaus kad bus lengviau na gavos kas gavos.... o saldainių masė-jėga klausimukas profėm: ar jum mmg gaunas kažkas panašaus į tą saldainių masė ar ne???
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 09:30)
Kiskiu sidabrines vestuves
Dailus labai...
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2010 12 28, 14:30)
Grazuma...
man poinigų maišas ir rugiageles su koralais pasakiški tortai, nuostabūs.
mergaitės gerų jums ateinančių naujų metų
mergaitės gerų jums ateinančių naujų metų
rugiagele nu tikrai idealus tortukas labai labai
Laba diena labai graziu tortuku padaret labiausiai istrigo baibokas tai kad jis visai nebaisus va pas mus kepykla tai 100kart baisesnius baibokus lipdo turgui buvau sakau pasidairysiu kaip puosia issigandau ten tai baisus tikrai nu firmos neminesiu
meskis su rogutemis istrigo labai mielas
atnesu ir as savo paskutinius siais metais pabandziau su sokoladine tvorele antra kart pavyko kai dariau vasara tai nestingo tvorele dabar ir laikiau kambario temp 20 min ir ziuriu kad nestingsta tada isnesiau i balkona tai per 2 min sustingo vos spejau uzdengti
o antras veziau i kaima giminem snikersas puostas beze
meskis su rogutemis istrigo labai mielas
atnesu ir as savo paskutinius siais metais pabandziau su sokoladine tvorele antra kart pavyko kai dariau vasara tai nestingo tvorele dabar ir laikiau kambario temp 20 min ir ziuriu kad nestingsta tada isnesiau i balkona tai per 2 min sustingo vos spejau uzdengti
o antras veziau i kaima giminem snikersas puostas beze
QUOTE(Rueta @ 2010 12 31, 14:48)
Faini tortukai.
Del tvoreles, darymo vasara . nestingo ir man tai kisau i saldtuva (biskuliuka ji pakankinau). Kadangi apjuosimas ilgas, Dalis buvo saldytuve, kol ji apstingo kita dali laikiau rankose. Paskum apkeiciau puses. Zinoma saldytuvas pabuvo truputeli praviras .