as ne zinove, bet kad visas bezas tavo sutezo, formos neislaike
QUOTE(Milux @ 2010 12 30, 14:11)
as ne zinove, bet kad visas bezas tavo sutezo, formos neislaike
Tai as ji ir dariau toki netaisiklinga, taigi pusnys . Cia tokia buvo mano ideja. Faktas kad kaip padariau taip ir viskas laikes ant virsaus. Bet sonai tiesiog nuslydo suskilo ir nuslydo, nes vidus kaip ir sakaiu grietines tirsumo paliko.
As tikejaus kad bezius turi visas but toks trapus (ir viduj). kadangi dariau pirma kart neturiu realiai su kuo palygint. Bet kitoms kurioms nesigavo, pagrinde skundesi kad neislaike formu ir slapiavo (as supratau kad virsus slapiavo). Mano virsus buvo sausas (su plutele). Na kazkas ten su tuo beziu gavos matyt negerai. Bandysim kita kart
QUOTE(rivera @ 2010 12 30, 14:24)
Tai as ji ir dariau toki netaisiklinga, taigi pusnys . Cia tokia buvo mano ideja. Faktas kad kaip padariau taip ir viskas laikes ant virsaus. Bet sonai tiesiog nuslydo suskilo ir nuslydo, nes vidus kaip ir sakaiu grietines tirsumo paliko.
As tikejaus kad bezius turi visas but toks trapus (ir viduj). kadangi dariau pirma kart neturiu realiai su kuo palygint. Bet kitoms kurioms nesigavo, pagrinde skundesi kad neislaike formu ir slapiavo (as supratau kad virsus slapiavo). Mano virsus buvo sausas (su plutele). Na kazkas ten su tuo beziu gavos matyt negerai. Bandysim kita kart
cia kalba buvo ne apie beze slapiavima, o apie cukrines mases. ir beze neisdziuna iki galo.
bet tavo besmegeniu seveliuros tokie silti iskart
QUOTE(laimiene @ 2010 12 30, 14:41)
Prisiminiau vaikystes eilerastuka berods Vainilaicio "mes nulipdem sniego seni sniego seni besmegeni, sniego senis besmegenis sniego senes uzsimane. Mes nulipdem sniego sene sniego sene besmegene, sniego sene besmeene anukeliu uzsimane, mes papustem delniukus ir nulipdem anukus ). (kazkaip taip) . I ta tema ir lipdziau savo baibokus .
QUOTE(rivera @ 2010 12 30, 15:24)
Na kazkas ten su tuo beziu gavos matyt negerai. Bandysim kita kart
nu tikrai va idomu profesionaliu nuomone isgirst
QUOTE(laimiene @ 2010 12 30, 15:41)
bet tavo besmegeniu seveliuros tokie silti iskart
saunus besmegeniai lipdziau iras kaledom, taip miela
QUOTE(mulatux @ 2010 12 30, 15:16)
už valandžikės atnešiu kitą bandymą avangardo tema
Kas viduje?
QUOTE(mulatux @ 2010 12 30, 15:16)
nu ka,prasideda helowynas
mano pirmas mmg,kuri darydama padariau klaida(zelatina regis buvo istirpus,bet viska sumaisius,matesi granulytes,tai viska slepiau po aisingu )
taigi...
----------------------------brokas----------------------------------ir jau aceit grazus tortas
mano pirmas mmg,kuri darydama padariau klaida(zelatina regis buvo istirpus,bet viska sumaisius,matesi granulytes,tai viska slepiau po aisingu )
taigi...
----------------------------brokas----------------------------------ir jau aceit grazus tortas
niekam nesakyk, kad pirmas, nes per gražus, kaip pirmas
o su želatina galima susidraugauti- ją išbrinkinus kaitink mikrobangėj, kol ištirps, o kad tikrai nebūtų vienos kitos nereikalingos granulės, dar gali perkošti, prieš naudodama
kiti šventiniai tortukai labai gražūs- tokie snieguoti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 30, 16:30)
Kas viduje?
vysninis karamelinis
Papildyta:
QUOTE(Darsė @ 2010 12 30, 16:37)
o su želatina galima susidraugauti- ją išbrinkinus kaitink mikrobangėj, kol ištirps, o kad tikrai nebūtų vienos kitos nereikalingos granulės, dar gali perkošti, prieš naudodama
aciu uz patarimus
MERGAITES, viena forumo dalyve uzsisake parvezti is UK dazu ir gum tragachan milteliu ir jau beveik du menesius neatsiima ju. Jie yra Klaipedoje, as jai daviau siandien diena atsiemimui, tad jei neatsiims, gal bus norinciu? Rasykite i AZ.
6 buteliukai dazu ir 100g miltuku - viskas randasi Klaipedoje.
Aisku, as tikiuosi, kad uzsakove susisgribs, bet...
6 buteliukai dazu ir 100g miltuku - viskas randasi Klaipedoje.
Aisku, as tikiuosi, kad uzsakove susisgribs, bet...
Nus avangardistinis žiemos motyvas...
Rafaelo, pastiliažas dengimui, bezė, virtęs aisingu, kokoso drožlės, bele kas....
Vėl keliant sutrūkinėjo viršus....
Rafaelo, pastiliažas dengimui, bezė, virtęs aisingu, kokoso drožlės, bele kas....
Vėl keliant sutrūkinėjo viršus....
dangiuk nieko sau , toks ledinės fėjos tortas, man iš karto karūna, ir šaltas šaltas ledas, labai gražu