QUOTE(lioliuke @ 2010 12 29, 20:21)
mergaites niekad dar nedariau snikerso itariu jis labai saldus ... ( man labiau prie sirdies gaivus ir maziau saldus) bet klausimas ne cia..
Vietoj virto kondensuoto tinka rududu? jei ne tai tuomet kaip ir kiek pavirti kondensuota. ir gal butu galima kokia tikslesne nuoroda kaip ta snikersa daryti nes ismeta ivairiu neisbaigtu receptu pg kuri darote jus?
aciu
as kaip visada nuorodu nezinau, viska saugojuosi
"snikers"'as su karameliniu ganasu.
karameliniai biskvitai:
2 kiausiniai,
2 stiklinės miltu
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.
Kremas:
pirmas kremas:
400g grietinels,
2v.s. cukraus.
Antras kremas:2/3 skardines virto kondensuoto pieno,
100g minksto kambario temperaturos sviesto,
80-100g pakepintu zemes riesutu.
Sokladinis pertepimas,
Istirpinti 100g sokolado su 50ml pieno.
Grietineles kremui isplakti grietinele su cukrumi.
Sviestiniam kremui;minksta sviesta issukti,tada supilti virta kondensuota piena ir sudeti susmulkintus pakepintus riesutus.
Torto surinkimas:
I torto forma deti viena biskvita,sulaistyti sirupu(vanduo ir cukrus),uzpilti sokolado,uztepti puse grietineles,deti antra biskvita,sulaistyti,uzpilti vel sokolado,sudeti sviestini krema,deti trecia biskvita,sulaistyti,vel supilti likusi sokolada,grietinels krema ir uzdengti paskutiniu biskvitu.Ant virsaus as uztepiau karamelini ganas,atradau kad tai yra labai didelis geris
as dariau tik su rududu, todel nezinau skirtumo.viskas man buvo gerai, skanu. sekmes