Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Naktibalda @ 2010 12 29, 19:43)
ačiū mergaitės  4u.gif
žinau tik vieną daugiau šokoladinės masės dengimui nedarysiu niekada, nesusikalbu aš su ja  doh.gif , man ji plyšta, šakojasi ir streikuoja, susinervijau juodai  lotuliukas.gif , dar truputis nesąmonių ir liks namų valgymui  doh.gif


Sumaisyk su pastilazu, ir gausis thumbup.gif
Atsakyti
kažko paskutiniu metu tortai užkniso negyvai lotuliukas.gif cool.gif atrodo ir darau po nedaug, bet matyt vistiek reikia poilsio jau nuo jų... arba tai tiesiog ne man biggrin.gif

bet vaikai yra vaikai biggrin.gif čia sūneliui į darželio šventę... jis ančiukų grupėj rolleyes.gif
medutis mmg...

user posted image

Atsakyti
mergaites niekad dar nedariau snikerso itariu jis labai saldus ... ( man labiau prie sirdies gaivus ir maziau saldus) bet klausimas ne cia..
Vietoj virto kondensuoto tinka rududu? jei ne tai tuomet kaip ir kiek pavirti kondensuota. ir gal butu galima kokia tikslesne nuoroda kaip ta snikersa daryti nes ismeta ivairiu neisbaigtu receptu pg kuri darote jus?
aciu

akvilyte tavo tortukai kaip visada fantastiski.
tortukas su gandru irgi labai fainas. atrodo nieko sudetingo bet pati ideja verta milijono.
kaip smagu kad nestokojat fantazijos...



Papildyta:
t.p nepagyriau fantastisko sidabrinio torto Asseni nuostabu... labai skoninga ir taip miela
Atsakyti
nu asir ikisiu savo nosi, kadangi zinau atsakyma blush2.gif
Snikersui tinka rududu, bet man asmeniskai virtas pacios skanesnis smile.gif ir visai jis nepersaldus, as pati nesu megeja labai saldziu salduminu, bet snikersas man nepasirode per saldus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2010 12 29, 20:21)
mergaites niekad dar nedariau snikerso itariu jis labai saldus ... ( man labiau prie sirdies gaivus ir maziau saldus) bet klausimas ne cia..
Vietoj virto kondensuoto tinka rududu? jei ne tai tuomet kaip ir kiek pavirti kondensuota. ir gal butu galima kokia tikslesne nuoroda kaip ta snikersa daryti nes ismeta ivairiu neisbaigtu receptu pg kuri darote jus?
aciu 


as kaip visada nuorodu nezinau, viska saugojuosi smile.gif

"snikers"'as su karameliniu ganasu.


karameliniai biskvitai:

2 kiausiniai,
2 stiklinės miltu
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.

Kremas:

pirmas kremas:
400g grietinels,
2v.s. cukraus.

Antras kremas:2/3 skardines virto kondensuoto pieno,
100g minksto kambario temperaturos sviesto,
80-100g pakepintu zemes riesutu.

Sokladinis pertepimas,

Istirpinti 100g sokolado su 50ml pieno.

Grietineles kremui isplakti grietinele su cukrumi.

Sviestiniam kremui;minksta sviesta issukti,tada supilti virta kondensuota piena ir sudeti susmulkintus pakepintus riesutus.

Torto surinkimas:

I torto forma deti viena biskvita,sulaistyti sirupu(vanduo ir cukrus),uzpilti sokolado,uztepti puse grietineles,deti antra biskvita,sulaistyti,uzpilti vel sokolado,sudeti sviestini krema,deti trecia biskvita,sulaistyti,vel supilti likusi sokolada,grietinels krema ir uzdengti paskutiniu biskvitu.Ant virsaus as uztepiau karamelini ganas,atradau kad tai yra labai didelis geris




as dariau tik su rududu, todel nezinau skirtumo.viskas man buvo gerai, skanu. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir pagal ta dariau tai super. thumbup.gif
Atsakyti
aciu milux, laimiene. Jei noras neapleis naujakui bus snikersas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 29, 21:39)

biski gal nelabai i tema,bet...matau is siauliu esate ... gal zinote koki taska pas mus,kur butu galima isigyti visokiu ispaudu tortam?gelyciu,lapeliu ir t.t. ax.gif
Atsakyti
man snikersas labai saldus, mums per saldus, kepiau tik vieną kartą ir niekas daugiau jo nebeprašo biggrin.gif , bet vyro darbe suvalgė ...ten viskas sueina, irnesakyk.gif


o mano maišas pinigų suplyšinėjo, kitą kartą jei dar ryšiuosi su šokoladu daryti ką nors, tai pasinaudosiu patarimu maišyti su pastilažu , iš vis respectas kaip pažiūriu jūsų tobulybes, tai man tik į paskutinę vietą lepioškų kategorijoj doh.gif
Atsakyti
snikersa darau gan daznai, taigi biskiuka pasisakysiu ax.gif pirmiausia, y tesla nedduvisos stiklines cukraus, tik puse, nes kai sulaistai ir dar sokolada uzpili gaunasi super- nepersaldu. ir dar, y grietinele niekada nededu cukraus, tik cukraus pudra, nes cukrus ilgai plakasi blush2.gif irbeje, grietinele darau irgi nepersaldzia. va tada snikersas gaunasi pats tas- valgomas, ne super saldus torciukas 4u.gif
Atsakyti
snikersui ir as pamazinu gerokai cukru, sulaistant visai jo nededu.


QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 21:00)
QUOTE(laimiene @ 2010 12 29, 21:39)

biski gal nelabai i tema,bet...matau is siauliu esate ... gal zinote koki taska pas mus,kur butu galima isigyti visokiu ispaudu tortam?gelyciu,lapeliu ir t.t. ax.gif

deja, nezinau. tik dazu galiu prirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Norejau ir cia paklaust, ar Rafelo kremas tinka puosti torta, ar reikia kita daryt? Pirma karta darau torta, tai labai noreciau jusu patarimu ax.gif Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti