Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

o jau kiskiu zvilgsniai kokie isimyleje wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

neapsakomai grazu wub.gif

ir su gandru groooozis, o ne tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 20:37)
KLausimas: prisilipdžiau balto pastiliažo baibokų, kaip man dabar juos nudažyt? dažai granulėmis  g.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 10:49)

sumaisyk su vandieniu arba degtine iki vientisos koses
Atsakyti
Labos , prisiziurejau sedevru,tai ir pati uzsimasinau iskept tortuka savo mazylio gimtadienui. Pasidariau snikerio biskvitus ir pertepima thumbup.gif ,bet karamelinis ganansas neisejo verysad.gif suplakiau grietinele i sviesta,bet kaip buvo skysta taip ir liko. Bet nepasiduodu, bandysiu ir kita kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 10:59)
sumaisyk su  vandieniu arba degtine iki vientisos koses

Ačiū 4u.gif O brendis tinka? ir tiesiog teptuku dažyt?
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 13:17)
Ačiū  4u.gif O brendis tinka? ir tiesiog teptuku dažyt?

As sakyciau is vis su siltu vandieniu sumaisyk, tik nepadaugink dazu, nes tokie granuliniai buna labai stiprios koncentracijos. Ir tiesiog teptuku dazyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 29 gruodžio 2010 - 13:27
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 13:23)
As sakyciau is vis su siltu vandieniu sumaisyk, tik nepadaugink dazu, nes tokie granuliniai buna labai stiprios koncentracijos. Ir tiesiog teptuku dazyk.

Darsyk dėkui, 4u.gif parodysiu, jei nesugadinsiu eilinį sykį.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 14:33)
Darsyk dėkui,  4u.gif parodysiu, jei nesugadinsiu eilinį sykį....  blush2.gif

lauksim,lauksim ponios meno bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras 4u.gif
Asseni, koooooks grožis, kokie kiškiai faini o jau žvilgsniai user posted image nerealu wub.gif
rugiagele, kaip gražu tas gandras wub.gif labai liuksiška idėja bigsmile.gif
neli, įspūdinga aplikacija thumbup.gif labai gražus tortas wub.gif

QUOTE(mulatux @ 2010 12 28, 14:50)
o is kokios spalvos daret tabiu kuna? tokia kaip kuno spalva...

Sugarflair'o Paprika Flesh dažais čia dažyta - dedant jų laaaabai mažai pati tikriausia kūno spalva gaunas mirksiukas.gif

QUOTE(laimiene @ 2010 12 28, 14:53)
super teletabiai  thumbup.gif kaip tiek mazai tos beze pasidarot jei  laikyt negalima jos

iš 2 baltymų dariau tai ne kaži kas ir liko rolleyes.gif pas mane 3 smaližiai namie tai tuoj visokius likučius patvarko laugh.gif nu o jei daugiau bezo lieka galima išdžiovint orkaitėje morengiukų mirksiukas.gif taip dažniausiai ir sunaudoju...

QUOTE(airius @ 2010 12 29, 04:16)
Labai grazus tortas lotuliukas.gif ,  teletabiai nuostabus...noriu paklaust pagal koki pav. daret teletabius ir kokius dazus naudojat, nes spalvos labai grazios, ryskios....ir dar ar tai dazyta ant virsaus ar mase dazyta ir tada lipdyti teletabiai 4u.gif Aciu

daugiausia į Miglės teletabius žiūrėjau darydama blush2.gif bet į Miglės nė nepanašūs gavos doh.gif kažkokie "rimamiškos veislės" išėjo laugh.gif Dažiau pačią masę, o tada lipdžiau, dažyta Americolor dažais... atvirai pasakius čia primaklinta visokių spalvų dažų (Americoloro) blush2.gif kol išgavau tai ko reikia ax.gif

Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 28, 14:53)
.... kaip tiek mazai tos beze pasidarot jei  laikyt negalima jos g.gif

o kas pasake, kad negalima laikyt? g.gif
Su gerai padaryta beze , bent jau man, nieko neatsitinka. Jeigu lieka, as ja uzsaldau.
Atsakyti
Asseni, kokie kiškiai bigsmile.gif Labai dailus torčiukas, ir pilkumas gražus. thumbup.gif

rugiagele26, mielas tortikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 14:39)
o kas pasake, kad negalima laikyt?  g.gif
Su gerai padaryta beze , bent jau man, nieko neatsitinka. Jeigu lieka, as ja uzsaldau.

na bet jau ji vistiek ne tokia buna....kažkam galima pritaikyti truputy,bet jau papuošt torto ar apdzibuot nebeišeina...bent jau man.....
Atsakyti