o jau kiskiu zvilgsniai kokie isimyleje
neapsakomai grazu
ir su gandru groooozis, o ne tortas
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 20:37)
KLausimas: prisilipdžiau balto pastiliažo baibokų, kaip man dabar juos nudažyt? dažai granulėmis
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 10:49)
sumaisyk su vandieniu arba degtine iki vientisos koses
Labos , prisiziurejau sedevru,tai ir pati uzsimasinau iskept tortuka savo mazylio gimtadienui. Pasidariau snikerio biskvitus ir pertepima ,bet karamelinis ganansas neisejo suplakiau grietinele i sviesta,bet kaip buvo skysta taip ir liko. Bet nepasiduodu, bandysiu ir kita kart
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 10:59)
sumaisyk su vandieniu arba degtine iki vientisos koses
Ačiū O brendis tinka? ir tiesiog teptuku dažyt?
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 13:17)
Ačiū O brendis tinka? ir tiesiog teptuku dažyt?
As sakyciau is vis su siltu vandieniu sumaisyk, tik nepadaugink dazu, nes tokie granuliniai buna labai stiprios koncentracijos. Ir tiesiog teptuku dazyk.
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 13:23)
As sakyciau is vis su siltu vandieniu sumaisyk, tik nepadaugink dazu, nes tokie granuliniai buna labai stiprios koncentracijos. Ir tiesiog teptuku dazyk.
Darsyk dėkui, parodysiu, jei nesugadinsiu eilinį sykį....
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 14:33)
Darsyk dėkui, parodysiu, jei nesugadinsiu eilinį sykį....
lauksim,lauksim ponios meno
Ačiū visoms už pagyras
Asseni, koooooks grožis, kokie kiškiai faini o jau žvilgsniai nerealu
rugiagele, kaip gražu tas gandras labai liuksiška idėja
neli, įspūdinga aplikacija labai gražus tortas
Sugarflair'o Paprika Flesh dažais čia dažyta - dedant jų laaaabai mažai pati tikriausia kūno spalva gaunas
iš 2 baltymų dariau tai ne kaži kas ir liko pas mane 3 smaližiai namie tai tuoj visokius likučius patvarko nu o jei daugiau bezo lieka galima išdžiovint orkaitėje morengiukų taip dažniausiai ir sunaudoju...
daugiausia į Miglės teletabius žiūrėjau darydama bet į Miglės nė nepanašūs gavos kažkokie "rimamiškos veislės" išėjo Dažiau pačią masę, o tada lipdžiau, dažyta Americolor dažais... atvirai pasakius čia primaklinta visokių spalvų dažų (Americoloro) kol išgavau tai ko reikia
Asseni, koooooks grožis, kokie kiškiai faini o jau žvilgsniai nerealu
rugiagele, kaip gražu tas gandras labai liuksiška idėja
neli, įspūdinga aplikacija labai gražus tortas
QUOTE(mulatux @ 2010 12 28, 14:50)
o is kokios spalvos daret tabiu kuna? tokia kaip kuno spalva...
Sugarflair'o Paprika Flesh dažais čia dažyta - dedant jų laaaabai mažai pati tikriausia kūno spalva gaunas
QUOTE(laimiene @ 2010 12 28, 14:53)
super teletabiai kaip tiek mazai tos beze pasidarot jei laikyt negalima jos
iš 2 baltymų dariau tai ne kaži kas ir liko pas mane 3 smaližiai namie tai tuoj visokius likučius patvarko nu o jei daugiau bezo lieka galima išdžiovint orkaitėje morengiukų taip dažniausiai ir sunaudoju...
QUOTE(airius @ 2010 12 29, 04:16)
Labai grazus tortas , teletabiai nuostabus...noriu paklaust pagal koki pav. daret teletabius ir kokius dazus naudojat, nes spalvos labai grazios, ryskios....ir dar ar tai dazyta ant virsaus ar mase dazyta ir tada lipdyti teletabiai Aciu
daugiausia į Miglės teletabius žiūrėjau darydama bet į Miglės nė nepanašūs gavos kažkokie "rimamiškos veislės" išėjo Dažiau pačią masę, o tada lipdžiau, dažyta Americolor dažais... atvirai pasakius čia primaklinta visokių spalvų dažų (Americoloro) kol išgavau tai ko reikia
QUOTE(laimiene @ 2010 12 28, 14:53)
.... kaip tiek mazai tos beze pasidarot jei laikyt negalima jos
o kas pasake, kad negalima laikyt?
Su gerai padaryta beze , bent jau man, nieko neatsitinka. Jeigu lieka, as ja uzsaldau.
Asseni, kokie kiškiai Labai dailus torčiukas, ir pilkumas gražus.
rugiagele26, mielas tortikas
rugiagele26, mielas tortikas
QUOTE(Asseni @ 2010 12 29, 14:39)
o kas pasake, kad negalima laikyt?
Su gerai padaryta beze , bent jau man, nieko neatsitinka. Jeigu lieka, as ja uzsaldau.
na bet jau ji vistiek ne tokia buna....kažkam galima pritaikyti truputy,bet jau papuošt torto ar apdzibuot nebeišeina...bent jau man.....