Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nova @ 2010 12 28, 17:51)
As Snikersa, aptepta Šarlot, dengta MMG saldytuve laikiau apie savaite - absoliuciai jokio slapumo. Koki pastaciau i saldytuva, toki pati istraukiau.

aciuks.gif
Atsakyti
nu mitas grynas, nežinau kaip ten kam ir kur, bet saldaininės masės uždėtos ant sviestinio krmeo nešlapiuoja, jei jas užmest ant plikos nuogos grietinėlės vasaros metu, kišt į šaldytuvą ir vėl atgal, tai tada yra rizika, kad parasos, bet jei ant svistinio kremo, tai visus bet kokia mase dengtus tortus kišu į šaldytuvą 4u.gif

mergaitės, labai gražūs Jūsų tortai, visus mačiau, visus apžiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 28, 15:36)

Bet vis tik, kodel mano matytas tortas buvo slapias? Ot klausineju, atsiprasau, bet rupi.

tikra tiesa merginos jau pasake. as pati pradzioj nezinojau kad butina sviestiniu aptepti, dejau tiesiai ant grietineles ir tikrai buvo visas slapias tortas.
Atsakyti
julioske, kiek daug burių bigsmile.gif

RiMami, mieli teletabiai wub.gif ir torčiukas taip lygiai apdengtas thumbup.gif

Atnešu kalendorių, snikers, pastilažas, aplikacija pastilažinė, truputį blizga, nes nelaukiusi, kol apdžius, fotkinau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 28, 19:13)
tikra tiesa merginos jau pasake. as pati pradzioj nezinojau kad butina sviestiniu aptepti, dejau tiesiai ant grietineles ir tikrai buvo visas slapias tortas.

dekui visoms labai labai thumbup.gif jau dabar be baimes kisiu salton vieton.

Man irgi visi tortai grazus. Ir pirmi, ir labai tobuli. Tik vienas dalykas vis uzkliuna: kodel jus kempiniukams kojas sukiojate, raitote unsure.gif gal geriau deti ant ilgesnio adekliuko ir viskas ax.gif

As einu ieskot interneto platybese kokio naujametinio kiskio pavyzdziu g.gif gal pavks koki suumeistrauti g.gif
Atsakyti
Turbūt man lemta būti amžina tyliąja Jūsų skaitytoja, nes nuo tokių vaizdų kalbos dovana dingsta ilgam wub.gif net ką nors išskirti neišeina, nes visi torčiukai vienas už kitą dailesni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Olesta @ 2010 12 28, 18:48)
nu mitas grynas, nežinau kaip ten kam ir kur, bet saldaininės masės uždėtos ant sviestinio krmeo nešlapiuoja

verysad.gif nu kodėl man tas mitas amžina realybė verysad.gif
user posted image
tiesa, čia tortai daryti per pačius karščius, bet labai tiksliai pagal receptūrą, o rezultatas vat koks unsure.gif Aišku išpildymo kokybė irgi nepuošia (maišus dariau pirmą kartą, ir net matosi, kurį dariau pirmiau už antrą lotuliukas.gif ), bet tas masės ašarojimas visiems užkliuvo.
Praktiškai dėl to baigiau bandyti prisijaukinti mases ir pora paskutinių progų tortų puošime regresavau į trupinukų ir šokolado stadiją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 12 28, 21:23)
bet tas masės ašarojimas visiems užkliuvo.

g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 28, 21:27)
g.gif  g.gif

Užkliuvo visiems torto valgytojams ax.gif , kepu tik savo šeimynai ir artimiausiems, tai visos pastabos išsakomos be užuolankų biggrin.gif
Atsakyti
KLausimas: prisilipdžiau balto pastiliažo baibokų, kaip man dabar juos nudažyt? dažai granulėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 12 28, 21:00)
julioske, kiek daug burių bigsmile.gif
RiMami, mieli teletabiai wub.gif ir torčiukas taip lygiai apdengtas thumbup.gif

Atnešu kalendorių, snikers, pastilažas, aplikacija pastilažinė, truputį blizga, nes nelaukiusi, kol apdžius, fotkinau doh.gif

stengiausi kuo panasesni i tikra padaryt ax.gif ...
torta pamaciau ir vos nuo kedes nenukritau biggrin.gif mano tete toj firmoj dirba, jei dar numeriai butu tai pasakyciau kas prie vairo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 12 28, 22:10)
stengiausi kuo panasesni i tikra padaryt ax.gif ...
torta pamaciau ir vos nuo kedes nenukritau biggrin.gif mano tete toj firmoj dirba, jei dar numeriai butu tai pasakyciau kas prie vairo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va apie numerius pamiršau blush2.gif Maža ta Lietuvėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 28 gruodžio 2010 - 21:16
QUOTE(neli @ 2010 12 28, 20:00)

FANTASTIKA blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti