QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 28, 13:14)
Laikiau balkone per šventes , nenumiro nuo šalčio, bet dabar tai šalčiau...
Tačiau kambario temperatūroje nerizikuočiau pati laikyt - na užsienyje jie iš konservantų tortus daro, tai jie porą metų galioja, o dabar kokį Rafaelą gi nepalaikysi kambaryje , užrugs dar
Iš ko tos gražios snaigės (užmiršau kepėjos niką , kol parašiau tiek) - iš aisingo? O kaip jis nesutrupėjo? O ant ko išdžiovint?
Tačiau kambario temperatūroje nerizikuočiau pati laikyt - na užsienyje jie iš konservantų tortus daro, tai jie porą metų galioja, o dabar kokį Rafaelą gi nepalaikysi kambaryje , užrugs dar
Iš ko tos gražios snaigės (užmiršau kepėjos niką , kol parašiau tiek) - iš aisingo? O kaip jis nesutrupėjo? O ant ko išdžiovint?
as kaip tik ten dali rafaelo laikiau gi grietinele su sviestu ir kondensuotu ir nieko neatsitiko.
Tai kaip laikot kitos tuos tortus dengtus masemis?