Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 28, 12:14)
Laikiau balkone per šventes  bigsmile.gif, nenumiro nuo šalčio, bet dabar tai šalčiau...
Tačiau kambario temperatūroje nerizikuočiau pati laikyt - na užsienyje jie iš konservantų tortus daro, tai jie porą metų galioja, o dabar kokį Rafaelą gi nepalaikysi kambaryje  schmoll.gif , užrugs dar  bigsmile.gif
Iš ko tos gražios snaigės (užmiršau kepėjos niką  doh.gif , kol parašiau tiek) - iš aisingo? O kaip jis nesutrupėjo? O ant ko išdžiovint?

cia jauciu manes klausiate? blush2.gif is balto sokolado, tiesiog, paprasciausiai - balto sokolado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2010 12 28, 13:17)
cia jauciu manes klausiate?  blush2.gif  is balto sokolado, tiesiog, paprasciausiai - balto sokolado  ax.gif

Gerai, kai žmogus nepasikuklina cool.gif lotuliukas.gif , klausiau tai kitos mergaitės, kur prie niko "85" skaičius, bet ir Jūsų man labai gražios, aišku irgi susidomijau - kaip tą ornamentą išgaut, per ką pilti, ant ko stingdyti, kaip tą šokoladą išlydyti - su grietinėle ar be? Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2010 12 28, 12:49)
Bandau pasirodyti ir aš su pirmu savo gyvenime tortu.

o man tie skaiciukai visai netrukdo-gan gerai gavosi,kaip pirma karta ir dar su sitiek nesekmiu biggrin.gif
as sia savaite irgi pirma karta bandysiu dengti mmg.labai bijau kokios katastrofos tiek is savo puses,tiek is vaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 12 28, 12:23)
Gerai, kai žmogus nepasikuklina  cool.gif  lotuliukas.gif , klausiau tai kitos mergaitės, kur prie niko "85" skaičius, bet ir Jūsų man labai gražios, aišku irgi susidomijau - kaip tą ornamentą išgaut, per ką pilti, ant ko stingdyti, kaip tą šokoladą išlydyti - su grietinėle ar be? Labai ačiū už atsakymus  4u.gif

hehehe lotuliukas.gif nu ir pavariau doh.gif lotuliukas.gif as lydziau be nieko balta sokolada, kaip ir kitus sokoladinius ornamentus ant kepimo popieriaus, o paisiau ipylusi sokolada i imaute dokumentams per mazyte skylute rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, turiu nuo Kaledu likusios MMG mases, dar noriu naujems metams torta apdengt, bet mase sukietejo gerokai ir pamaigius trupa. Kaip ja atgaivint? Esu skaicius, kad kazkuria mase reikia i mikrobange ikist keliom sek., bet nerandu, ar tikrai MMG doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 12 28, 13:36)
Merginos, turiu nuo Kaledu likusios MMG mases, dar noriu naujems metams torta apdengt, bet mase sukietejo gerokai ir pamaigius trupa. Kaip ja atgaivint? Esu skaicius, kad kazkuria mase reikia i mikrobange ikist keliom sek., bet nerandu, ar tikrai MMG  doh.gif

Galima kist, dar man patinka i labai karsta vandeni pamerkt, aisku, maiselyje.
Atsakyti
atplaukiu su pasididziavimu, pirma karta patenkinta savo darbu, galutinis rezultatas nedaug net nuo eskizo skirias, kaip tortus kepanciai 2 menesi (siandien kaip tik jubiliejus lotuliukas.gif ) manau pavykes

viduje snikeris, bures pastilazas,dengta cukraus mase ir mano jau anksciau mineta mix-fix kakavos mase
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
julioske, tortas yspudingas,tik gaila,kad foto nekokybiškos....
Atsakyti
po nauju kiekpasiklydes senelis atnes, kol kas telefonas...
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2010 12 28, 14:37)
Galima kist, dar man patinka i labai karsta vandeni pamerkt, aisku, maiselyje.

o as ant radiatoriaus siandien susisildziau ax.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gerą žodį zuikiams 4u.gif
Asseni, koks simpatiškas tavo seneliukas, dailus dailus jaunutis toks biggrin.gif taip ir norisi jam barzdą papešiot santa2.gif
kirbe, nerealus tavo statybinis, kiek darbelio kiek kruopštumėlio ten įdėta thumb_yello.gif
julioske, ogogo kokis laivas blink.gif tikrai įspūdingas šaunuolė thumbup.gif
juraBa, labai patiko tavo su šokoladinėm eglutėm tortas - paprasta, bet efektinga thumbup.gif
Kazarniene, laaaabai dailios rožės wub.gif man 60 irgi nekliūna... aš gal būčiau darius ant pačio torto skaičius tik mėlynus rolleyes.gif

o čia mano pirmieji teletabiai blush2.gif Cipciuko medutis, MMG, pastilažas, beze.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 28 gruodžio 2010 - 14:35
QUOTE(RiMami @ 2010 12 28, 15:30)

o čia mano pirmieji teletabiai blush2.gif Cipciuko medutis, MMG, pastilažas, beze.

kokie tabiai! ir kaip graziai,lygiai viskas isklota doh.gif kai pati kaupuosi mmg,tai pradejau labiau demesi atkreipti i jusu mases biggrin.gif
o is kokios spalvos daret tabiu kuna? tokia kaip kuno spalva... rolleyes.gif
Atsakyti
super teletabiai thumbup.gif kaip tiek mazai tos beze pasidarot jei laikyt negalima jos g.gif
Atsakyti