Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Asseni nukopijavo savo avatara thumbup.gif
Atsakyti
Visas mergaites sveikinu su Šventėmis friends.gif

user posted image

Tortukai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif visos esate auksarankės ir jūsų šeimynoms labai pasisekė, kad jus tokias turi 4u.gif

Labai prajuokino Rimami zuikiai thumbup.gif man jie priminė nesiskutusius vyrus biggrin.gif
Eglutės labai gražios wub.gif ir ant jų netgi paukštukas tupi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 27 gruodžio 2010 - 15:59
QUOTE(kirbe @ 2010 12 27, 11:34)

o koks fainuolis bigsmile.gif

QUOTE(RiMami @ 2010 12 27, 14:21)

pasivogsiu ir aš keletą zuikių ax.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 12 27, 14:55)
Senis Saltis Raudonnosis  biggrin.gif

apžiūrėjau jau seniau šitą blush2.gif košmariškai mielas bet nedrįstu tokio daryt, kad vaikai neapsiverktų senį valgydami lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 12 27, 17:24)
.....kad vaikai neapsiverktų senį valgydami  lotuliukas.gif  unsure.gif

As irgi anksciau taip galvojau, bet kai pamaciau, kaip vaikai drasko figureles, kaip su malonumu kramto galvas, tai tikrai nera dabar net minties, kad gali apsiverkt.
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 27, 12:44)
labai grazu  wub.gif
paaiskinkit man kaip padarot dvieju spalvu dengima?  blush2.gif  dejot rozines spalvos mmg,o poto dar ant virsaus ant puses torto balta mmg,ar kaip?  blush2.gif

AHA...TAIP IR DARIAU....PIRMIAUSIA ŠONUS APJUOSIAU RUŽAVOS MASES JUOSTA,PO TO VIRŠU DENGIAU BALTA MASE NULEISDAMA ŠONUS....TADA APIPJOVIAU IR TAIP GAVOSI....tiesa sakant dariau pirma karta,tai kitaip nesumasčiau......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 27, 18:53)
AHA...TAIP IR DARIAU....PIRMIAUSIA ŠONUS APJUOSIAU RUŽAVOS MASES JUOSTA,PO TO VIRŠU DENGIAU BALTA MASE NULEISDAMA ŠONUS....TADA APIPJOVIAU IR TAIP GAVOSI....tiesa sakant dariau pirma karta,tai kitaip nesumasčiau......

o ta rozine mase juoset aplink torta,ne visa nuo virsaus denget?tada liko sujungimas turbut...ar ji kazkaip uzmaskavot?
Atsakyti
rožine mase dangiau tik torto šonus...nuo viršaus iki apačios....iškočiojau juosta ir apsupau torta.....viršus liko nedengtas......tada iškoččiojau baltos mases ir dengiau torta,kaip yprastai....viršu išlyginau tada gražiai šonuku nuleidau...tik ne iki apačios,o maždaug iki vidurio tor ružavos juostos.......tada ratuku apipjoviau gražiai ir priklijavau prie ružavos mases......
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 27, 17:47)
As irgi anksciau taip galvojau, bet kai pamaciau, kaip vaikai drasko figureles, kaip su malonumu kramto galvas,  tai tikrai nera dabar net minties, kad gali apsiverkt.

maniskis ir traukinuka nuo torto susirinko,dvi dienas nesiojos po namus lotuliukas.gif neisivaziduju kas butu jei kas pjautu toki grozi doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 27, 19:02)
rožine mase dangiau tik torto šonus...nuo viršaus iki apačios....iškočiojau juosta ir apsupau torta.....viršus liko nedengtas......tada iškoččiojau baltos mases ir dengiau torta,kaip yprastai....viršu išlyginau tada gražiai šonuku nuleidau...tik ne iki apačios,o maždaug iki vidurio tor ružavos juostos.......tada ratuku apipjoviau gražiai ir priklijavau prie ružavos mases......

aisku smile.gif
Atsakyti
Gal kas man pagelbes. Padariau pastiliaza, pradejau lipdyti, bet man nesusilipdo atskiros detales, neprilimpa ir viskas. Ka ne taip padariau, kaip galiu istaisyti padeti? o gal lipdant reik sudrekint lieciamas vietas vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2010 12 27, 19:01)
Gal kas man pagelbes. Padariau pastiliaza, pradejau lipdyti, bet man nesusilipdo atskiros detales, neprilimpa ir viskas. Ka ne taip padariau, kaip galiu istaisyti padeti? o gal lipdant reik sudrekint lieciamas vietas vandeniu?

Zinoma reikia sulipint kazkuo, kaip pvz vandenukas, degtine.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 27, 21:05)
Zinoma reikia sulipint kazkuo, kaip pvz vandenukas, degtine.

Aciu labai uz toki operatyvu atsakyma bigsmile.gif 4u.gif nu as zalia sioj srity rolleyes.gif
Atsakyti