Ką čia tortai, atnešu žuvį Auksinis karpis su žveju, jogurtinis, pastilažas.
QUOTE(Vaidosee @ 2010 12 25, 17:59)
wooooooooooooooooooooooooowwww na tas su burbulais tai FANTASTIŠKAS
QUOTE(neli @ 2010 12 25, 19:21)
Ką čia tortai, atnešu žuvį
nu kokia žuvis nereali
ir visi naminiai torčiukai jėga šaunuolės mergaitės linkiu susirgt tortų liga
Kiek daug fainių tortukų Kalėdų proga
Mergytės, off topic gal kas turit MiskoUogos telefoną arba skype kontaktą
Mergytės, off topic gal kas turit MiskoUogos telefoną arba skype kontaktą
QUOTE(*monikute* @ 2010 12 23, 16:48)
vanda_zydi, labai nuostabus tortas tikrai šauniai padirbėta tik viena pastabėlė (nors čia tos pastabėlės nelabai mėgiamos, bet vistiek pasisakysiu ) - rožių viduriukas per daug iškilęs į viršų manau jį padarius labiau "įdubusį" į rožės vidų vaizdas būtų dar gražesnis o šiaip puiki pradžia, taip ir toliau
aciu uz patarima! su tom rozem tai ten nuotykiu buvo, nes lipdyti gavosi tik balkone sedint.... gal medaus per daug idejau ar kas ten, kad rankose tiesiog tirpo, jei siltai:) na bet visgi gavosi:)
QUOTE(kirbe @ 2010 12 27, 12:34)
labai grazu
paaiskinkit man kaip padarot dvieju spalvu dengima? dejot rozines spalvos mmg,o poto dar ant virsaus ant puses torto balta mmg,ar kaip?
kaip visada fantastiski torciukai
Sveikinu su ką tik prašurmuliavusiom Kalėdom visas
Kiek fantastiškų tortų prikepėt ir pripuošėt šaunuolės visos o ypač akvilytė su dianocka kai mestels - taip ir lieku be žado su saviškiais lieka tik po lapais slėptis ...seniai čia nieko nerodžiau, bet sakau reik pasivaident dėl kvapo biškį už šio torto papuošimo idėją labai dėkoju Asseni labai man tiko ši idėja, nes tortą dariau dukrai mokyklon, 10 vaikiukų klasėj - 10 zuikių tortas viduj Rafaelas, MMG, zuikiai iš pastilažo+mmg, eglutės - pastilažo, sniegas - beze
Kiek fantastiškų tortų prikepėt ir pripuošėt šaunuolės visos o ypač akvilytė su dianocka kai mestels - taip ir lieku be žado su saviškiais lieka tik po lapais slėptis ...seniai čia nieko nerodžiau, bet sakau reik pasivaident dėl kvapo biškį už šio torto papuošimo idėją labai dėkoju Asseni labai man tiko ši idėja, nes tortą dariau dukrai mokyklon, 10 vaikiukų klasėj - 10 zuikių tortas viduj Rafaelas, MMG, zuikiai iš pastilažo+mmg, eglutės - pastilažo, sniegas - beze
Mergaites ir berniukai, visus su praejusiomis graziomis Sventemis
Oj, Rimamuk, na ir zuikiu prilipdei . Smagu, kad patiko ideja
As irgi Kaledom dariau vaikams i darzeli tortuka. Bet labai norejau, kad butu kuo maziau mases ir be figureliu. Norejosi kazko linksmo ir sventisko. Tai sugalvojau stai toki torta, aisku, visiskai be mases nepavyko padaryt.
Vaikams labai patiko.
Senis Saltis Raudonnosis
Viduje 6 ploni bilsvitukai kepti su kondensuotu pienu. Bananai, zele gabaliukai, varskes kremas. Tortas greitukas, nuo kepimo iki papuosimo padarytas per vakara.
Papuostas beze, pastilazas.
Oj, Rimamuk, na ir zuikiu prilipdei . Smagu, kad patiko ideja
As irgi Kaledom dariau vaikams i darzeli tortuka. Bet labai norejau, kad butu kuo maziau mases ir be figureliu. Norejosi kazko linksmo ir sventisko. Tai sugalvojau stai toki torta, aisku, visiskai be mases nepavyko padaryt.
Vaikams labai patiko.
Senis Saltis Raudonnosis
Viduje 6 ploni bilsvitukai kepti su kondensuotu pienu. Bananai, zele gabaliukai, varskes kremas. Tortas greitukas, nuo kepimo iki papuosimo padarytas per vakara.
Papuostas beze, pastilazas.
fantastinisssssss, fantastinis Kalėdų senelis, Asseni, labai gražuuuu
RiMami, labai nuotaikingas ir smagus tortukas, ir man labai gražai taip vos vos pažalsvintos eglės, ir zuikiai labai faini
RiMami, labai nuotaikingas ir smagus tortukas, ir man labai gražai taip vos vos pažalsvintos eglės, ir zuikiai labai faini