linksmu svenciu visoms darbstuolems
kad butu i tema vienas linksmiausiu mano matytu kalediniu tortuku
ir as linkiu jums linksmu svenciu ,o besmegenis koks eikit sau kaip grazu saunuole
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 24, 18:24)
Bet kaip reikia taip sugebeti uzbaigti, ispildyti torta, kad nieko netruktu , pavydziu baltu pavydu, man mokintis ir mokintis
Papildyta:
Išmokim atleisti, išmokim pamilti, Ant angelo sparno į dangų pakilti. Uždekim širdyse Kalėdų žvakelę, Tegul ji apšviečia kiekvieną kertelę.. Su šventom Kalėdom merginos...
Man tai kasdien cia zandikaulis atvimpa kai atsiverciu tema Nu tortai nerealus
Editos, dianockos paskutiniai
O cia mano sventniai
mase su gliukoze, aisingas, snikersas
puostas aisingu, baibokai siaip del spalvigumo uzmesti is mases su gliukoze, viduje rafaelo biskvitas, ir visokiu kremu likuciai
o sitas trecias tortas pries savaite prie kavos darytas
ferrero rosche, sokoladas, vafliu trupiniai, virsuje cukrinio sirupo ornamentai
taigi mano stazas jau 5 tortai
Editos, dianockos paskutiniai
O cia mano sventniai
mase su gliukoze, aisingas, snikersas
puostas aisingu, baibokai siaip del spalvigumo uzmesti is mases su gliukoze, viduje rafaelo biskvitas, ir visokiu kremu likuciai
o sitas trecias tortas pries savaite prie kavos darytas
ferrero rosche, sokoladas, vafliu trupiniai, virsuje cukrinio sirupo ornamentai
taigi mano stazas jau 5 tortai
Su Šventomis Kalėdomis mergaitės linkiu daug dovanų ir kuribinių metų
MERGAITES
NORIU PASVEIKINTI VISAS SU SV. KALEDOM, SVEIKATOS, KURYBOS IR NUOSTABIU DARBU:)))
tortuko nekepiau, tai vaisinu Kalediniais sausainukais....prikepiau galybes, visiems savo brangiems zmogeliams.
GERU SVENCIU
NORIU PASVEIKINTI VISAS SU SV. KALEDOM, SVEIKATOS, KURYBOS IR NUOSTABIU DARBU:)))
tortuko nekepiau, tai vaisinu Kalediniais sausainukais....prikepiau galybes, visiems savo brangiems zmogeliams.
GERU SVENCIU
Besmegenis koks nerealus
su šventėm kūrybos darbe ir laimės gyvenime
pasirodau savo antrą tortųką "rafaeliuką-babokiuką" MMG (nemiga po kūčių stalo kankino arba persivalgiau)
pasirodau savo antrą tortųką "rafaeliuką-babokiuką" MMG (nemiga po kūčių stalo kankino arba persivalgiau)
sveinu visus ir visas su Kristaus uzgimimu daug sveikatos,ir dosnios asmenines laimes
cia mano darbas
puse meducio,puse snikerinio eglutes meducio tesla,beze
Papildyta:
kita puse palikom namie
Papildyta:
kazko cia prispaudinejau
cia mano darbas
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2010 12 25, 13:09)
sveinu visus ir visas su Kristaus uzgimimu daug sveikatos,ir dosnios asmenines laimes
cia mano darbas
cia mano darbas
kita puse palikom namie
Papildyta:
kazko cia prispaudinejau
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 25, 13:53)
su šventėm kūrybos darbe ir laimės gyvenime
Su sventem darbstuoles,pacios sauniausios tortu kepejeles esat
Stebukliukziuriu tu is Panevezio,o kur dazus perki?Isduok paslapti kur Panevezy ju galima gauti?Beje,grazus torciukas
QUOTE(garbane @ 2010 12 25, 15:15)
Su sventem darbstuoles,pacios sauniausios tortu kepejeles esat
Stebukliukziuriu tu is Panevezio,o kur dazus perki?Isduok paslapti kur Panevezy ju galima gauti?Beje,grazus torciukas
ačiū
siunčiausi iš sal2.lt,per kelias dienas atėjo
Labas vakaras kepėjėlės
Pirmiausia noriu visas pasveikinti su ŠV.Kalėdomis
Na ir kol merginos nepradėjo dėti savo meno kūrinius,įdedu savo šventinius torčiukus :
Snikersas,šokoladė dengimo masė,balta pirktinė masė,marcipanas,aisingas,padariau klaidą,kad nupurškiau baltą masę raudonu aerozoliu,kad iš skubėjimo rutuliai ,tapo neapskriti ir nelygus,žodžiu gera puošėja niekada netapsiu,vis nedadarau,idėja iš interneto.
O čia kočiojamas medutis,šokoladinė masė,grietinėlė,aisingas,baibokai saldainių masė,tortas lėkštėja,nes kaip visada,saviems,net padėklo nesugebu padaryti ( idėja iš interneto)
Pirmiausia noriu visas pasveikinti su ŠV.Kalėdomis
Na ir kol merginos nepradėjo dėti savo meno kūrinius,įdedu savo šventinius torčiukus :
Snikersas,šokoladė dengimo masė,balta pirktinė masė,marcipanas,aisingas,padariau klaidą,kad nupurškiau baltą masę raudonu aerozoliu,kad iš skubėjimo rutuliai ,tapo neapskriti ir nelygus,žodžiu gera puošėja niekada netapsiu,vis nedadarau,idėja iš interneto.
O čia kočiojamas medutis,šokoladinė masė,grietinėlė,aisingas,baibokai saldainių masė,tortas lėkštėja,nes kaip visada,saviems,net padėklo nesugebu padaryti ( idėja iš interneto)