Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

linksmu svenciu visoms darbstuolems 4u.gif

kad butu i tema vienas linksmiausiu mano matytu kalediniu tortuku
user posted image
Atsakyti
ir as linkiu jums linksmu svenciu ,o besmegenis koks eikit sau kaip grazu saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 24, 18:24)

Bet kaip reikia taip sugebeti uzbaigti, ispildyti torta, kad nieko netruktu thumbup.gif , pavydziu baltu pavydu, man mokintis ir mokintis g.gif
Papildyta:
Išmokim atleisti, išmokim pamilti, Ant angelo sparno į dangų pakilti. Uždekim širdyse Kalėdų žvakelę, Tegul ji apšviečia kiekvieną kertelę.. Su šventom Kalėdom merginos...
Atsakyti
Man tai kasdien cia zandikaulis atvimpa kai atsiverciu tema wub.gif Nu tortai nerealus wub.gif

Editos, dianockos paskutiniai wub.gif

O cia mano sventniai

mase su gliukoze, aisingas, snikersas

user posted image

user posted image

puostas aisingu, baibokai siaip del spalvigumo uzmesti is mases su gliukoze, viduje rafaelo biskvitas, ir visokiu kremu likuciai

user posted image

o sitas trecias tortas pries savaite prie kavos darytas

ferrero rosche, sokoladas, vafliu trupiniai, virsuje cukrinio sirupo ornamentai

user posted image

taigi mano stazas jau 5 tortai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 25 gruodžio 2010 - 01:55
Su Šventomis Kalėdomis mergaitės newyear.gif newyear.gif newyear.gif linkiu daug dovanų ir kuribinių metų 000054.gif 000059.gif wink_3.gif santa2.gif
Atsakyti
MERGAITES 4u.gif
NORIU PASVEIKINTI VISAS SU SV. KALEDOM, SVEIKATOS, KURYBOS IR NUOSTABIU DARBU:)))

tortuko nekepiau, tai vaisinu Kalediniais sausainukais....prikepiau galybes, visiems savo brangiems zmogeliams.
user posted image

GERU SVENCIU smile.gif
Atsakyti
Besmegenis koks nerealus wub.gif
Atsakyti
su šventėm 4u.gif kūrybos darbe ir laimės gyvenime 4u.gif

pasirodau savo antrą tortųką "rafaeliuką-babokiuką" MMG (nemiga po kūčių stalo kankino arba persivalgiau) lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
sveinu visus ir visas su Kristaus uzgimimu 4u.gif daug sveikatos,ir dosnios asmenines laimes mirksiukas.gif
cia mano darbas
puse meducio,puse snikerinio eglutes meducio tesla,beze
user posted image
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2010 12 25, 13:09)
sveinu visus ir visas su Kristaus uzgimimu 4u.gif daug sveikatos,ir dosnios asmenines laimes mirksiukas.gif
cia mano darbas
puse meducio,puse snikerinio eglutes meducio tesla,beze
user posted image

kita puse palikom namie biggrin.gif
Papildyta:
kazko cia prispaudinejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 12 25, 13:53)
su šventėm  4u.gif  kūrybos darbe ir laimės gyvenime 4u.gif

pasirodau savo antrą tortųką "rafaeliuką-babokiuką" MMG (nemiga po kūčių stalo kankino arba persivalgiau)  lotuliukas.gif user posted image

Su sventem darbstuoles,pacios sauniausios tortu kepejeles esat newyear.gif newyear.gif
Stebukliukziuriu tu is Panevezio,o kur dazus perki?Isduok paslapti kur Panevezy ju galima gauti?Beje,grazus torciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2010 12 25, 15:15)
Su sventem darbstuoles,pacios sauniausios tortu kepejeles esat newyear.gif  newyear.gif
Stebukliukziuriu tu is Panevezio,o kur dazus perki?Isduok paslapti kur Panevezy ju galima gauti?Beje,grazus torciukas 4u.gif

ačiū 4u.gif
siunčiausi iš sal2.lt,per kelias dienas atėjo ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras kepėjėlės smile.gif
Pirmiausia noriu visas pasveikinti su ŠV.Kalėdomis
user posted image

Na ir kol merginos nepradėjo dėti savo meno kūrinius,įdedu savo šventinius torčiukus :
user posted image
Snikersas,šokoladė dengimo masė,balta pirktinė masė,marcipanas,aisingas,padariau klaidą,kad nupurškiau baltą masę raudonu aerozoliu,kad iš skubėjimo rutuliai ,tapo neapskriti ir nelygus,žodžiu gera puošėja niekada netapsiu,vis nedadarau,idėja iš interneto.
user posted image
O čia kočiojamas medutis,šokoladinė masė,grietinėlė,aisingas,baibokai saldainių masė,tortas lėkštėja,nes kaip visada,saviems,net padėklo nesugebu padaryti rolleyes.gif ( idėja iš interneto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 25 gruodžio 2010 - 18:00