Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mulatux @ 2010 12 23, 21:02)
man tai idomu kokias priemones ir is kur naudoja Dianocka tiem visokiem įspaudimam?
ir labai idomu  butu suzinoti ,jei ne paslaptis  ax.gif  , visa eiga nuo -iki ,kaip buvo daroma ta kepure  ax.gif  daugumai tai cia pasirode paprasta,o man vistiek reiketu detaliau  blush2.gif
Papildyta:

visi tortukai grazus,bet kriksto baciuku koks dailumas..!  wub.gif

tai kad ispaudus ir naudoju...turiu visokiu snaigyciu, besmegeniu...iskocioju MMG ir ispaudziu ka noriu...nieko sudetingo smile.gif

kepuriuka dariau taip: iskociojau juosta MMG , ispaudziau snaigytes, apjuosiau ja torta...virsuje padariua paraukima ir uzdejau bumbula...viskas smile.gif tiesa torto forma padariau kaip kugis, na tokia siaurejanti i virsu smile.gif
Atsakyti
mergaitės mano mielosios, pamiršusios barnius ir visų metų rūpesčius, susėskime šį vakarą prie Kūčių stalo, pabūkim tyloje, pabūkim su savais... Jūsų šeimoms linkiu sveikatos, ramybės, darnos - gražių Jums švenčių wub.gif wub.gif wub.gif

atskirai net vardinti nebėra kaip, pingvinomanija veža thumbup.gif Kirbės tortukai nuostabūs, Zuliaska vejasi neatsilikdama, šaunuolės visos, kad puošiate, stengiatės, su Jūsų tortais ne vienas stalas bus šiemet puošnus ir turtingas bei išskirtinis, sėkmės darbuose mergytės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 12 23, 22:31)

Tiek grožių pridėta, kad kažkaip tik vėl tik žiūrėt, žiūrėt ir grožėtis norisi wub.gif  wub.gif  wub.gif Bet parodysiu ir aš savo vargelį, šiaip esu patenkinta, nors nesigavo taip kaip norėjau blush2.gif

niu kad labai gražiai gavosi..... thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu visas darbstuolytes su artejanciom sventem. Daug silumos ir meiles....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 12 23, 19:58)
kaledinis krikštynu tortas
medutis ir vaisinis...MMG
user posted image

PASAKA wub.gif
Toks trapus, atrodo, lyg miske. Man beprotiskai grazu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 gruodžio 2010 - 14:34
QUOTE(simisimi84 @ 2010 12 22, 18:53)
gaminant kaledinius zaisliukus, kaip pripilti baliona vandens, kad jis gautusi didesnis nei kad tokio dydzio, nepustas? ar as kazka netaip darau, ten gal ne balionai naudojami? bandziau i baliona pilti, bet ten vejai.... padekit, prasau smile.gif

as nubridau i darzo vidury, prisidariau "poncku" is svaraus sniego. smile.gif gavosi neblogai ir labai greitai istirpsta.

QUOTE(aize @ 2010 12 23, 16:55)
SOS help.gif Dariau sviestinį kremą (sviestas-kondensovkė) džibukams ir jis man pavandenijo? Nesuprantu kodėl, temperatūrų skirtumo nebuvo,. Ar galima jį dar atgaivinti ar čiau pakau šiukšlinėn g.gif  unsure.gif

ir man issiskyre skystis,as ji nupyliau ir tepiau torta
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 24, 14:47)
ir man issiskyre skystis,as ji nupyliau ir tepiau torta

reikejo pasildyti ir naujai isplakt
Atsakyti
merginos ar matet maximoj kepimo priemonems nuolaida 30-40% maciau ir kepimo popieriui, folijai, tik to popieriaus jau toj maxej nebebuvo visom formelem ir kt 30% nuol, akys apraibo, tai nusipirkau formeliu sausainiams spausti, manau pritaikysiu puosybai ax.gif

va ir dar negaliu nepasigiti ssuo man is surbitono ivairiu gelyciu spaudu rinkinuka padovanos, dabar ten 'jem' produkcijai nuolaidos, tai brolis dabar ten kaledoja, sausi atves thumbup.gif
va toki ax.gif
http://www.surbitona.../info_1415.html
Atsakyti
Mergaites, labai grazus visu tortai. Kirbe, man zandikaulis atvipo, kai pamaciau tavo tortus. Su konkoreziais - nerealus blink.gif Tikrai visu neisvardinisu tortuku, nes ju labai daug uzderejo pries sventes. Skelbiame kitus metus pingvinu metais lotuliukas.gif - juk jie nuostabus !!!

Imetu savo karamelinio, riesutinio tortuko foto. Ji padariau rytdienos Kalediniam stalui. Baibokai daryti is pirktines mases, beze kremas, blizgesys.

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,

Eda.dita - pasaka torciukas wub.gif
Kirbe be zodziu kokie visi sventiniai torciukai wub.gif

As noreciau pasveiknti jus visas darbstuoles, auksarankes su artejanciomis sventemis...kad ir kitais metais keptume tokius grozius 4u.gif

dalinuosi su jumis gabaleliu seniu besmegeniu:

user posted image
Atsakyti
aš ir linkiu, gražių, darnių, linksmų ir skanių švenčių. malonu be galo su jumis bendrauti
Atsakyti
Dianocka, nu koks fainas senis besmegenis thumbup.gif ir tos padėklo kojytės taip vietoj thumbup.gif
Atsakyti