Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Terra2 @ 2011 02 04, 19:22)
Jeigu būtumėte Klaipėdoje, tai galiu padovanoti daug visokių darbelių. Jau visas balkonas užverstas. Bet sustoti negaliu, taip norisi pinti.

jetau... kaip tik vasario 12 busiu klp. Gal butu galima pas Jus uzsukti. Jus man krepsiuku, as Jum ranku darbo auskariuku ir butumem atsiskaite... Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 02 04, 19:42)
jetau... kaip tik vasario 12 busiu klp. Gal butu galima pas Jus uzsukti. Jus man krepsiuku, as Jum ranku darbo auskariuku ir butumem atsiskaite... Ka manot?

Mielai padovanosiu! Galėsit pasirinkti ką tik norėsit Parašykit man į AŽ. Pasikeisim telefonais ir susitarsim.
Atsakyti
Jei turite kantrybės, pažiūrėkit mano paskutinius darbelius.
Čia skėčiams laikyti user posted image
vaza user posted image
maža vazelė user posted image
batas user posted image
laikraštinės user posted image
padėkliukai user posted image
Atsakyti
Terra2 vau thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip visada...Cia kaip pas rasytoja atsiranda jo slaptas tik jam budingas braizas, taip ir pas Jus.Pamatai darba ir gali pasakyti:
-Šį pynė Terra2...
biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū muse+ ir dele. Džiugu, jei patiko.
Atsakyti
Fantastika thumbup.gif Na ir kantrybes pas jus doh.gif Nuostabus darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 02 04, 19:31)
sakykit, o dregmes nebijo tie krepsiukai? g.gif

siaip balokne tai dregna pas mus, bet galvoju labai reiktu dezuciu ir balokne ir rusyje visokiem niekniekiam susideti

nieks man neatsako verysad.gif

nu logiskai galvojant turetu bijoti dregmes, vistik popierius, bet jei ir is vidaus laku padengciau, tai gal ne taip isigertu dregme g.gif
Atsakyti
tai turetu nepraleisti dregmes jai nudazytas ir nulakuotas daigtas, bet jai buva kokiu nenudazytu vietu, vistiek teptukas neviska gerai nudazo tada gali ir deformuotis.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 02 07, 13:19)
nieks man neatsako verysad.gif

nu logiskai galvojant turetu bijoti dregmes, vistik popierius, bet jei ir is vidaus laku padengciau, tai gal ne taip isigertu dregme g.gif

Drėgmės nebijo, galiu drąsiai pasakyti. Pas mane laiptinėje visos gėlės su vazonėliais yra sudėtos į pintinukus. Tiesa, dauguma iš jų be dugno, bet laistant vandens pakliūna. laikosi puikiausiai. Juk vytelės dažytos ir dar padengtos laku.
Vonioje ant žemės stovi pinta dėžutė su įvairiom cheminėm priemonėm - tai ten vandens ir garų pakankamai. Laikosi puikiausiai.
Atsakyti
Terra, super.bet jau ant tiek kruoppstu bigsmile.gif -10 balu!!!

Muse, kur tamstos darbai? seniai maciau
Atsakyti
terra2 - fantastika! thumbup.gif bigsmile.gif O kaip tokį batą nupinti??? smile.gif
Atsakyti