Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 6

QUOTE(Sirvita @ 2012 02 16, 17:52)
nu fantastiska seimyna thumbup.gif 
darau dezute su dangciu ir reikia kad tas dangtis butu pritvirtintas prie dezes.
Gal kas galit pasufleruoti kaip atskira dangti prijungti?  g.gif

manau, kad reiktų tvirtinti su dirželiais, bet geriausia būtų juos kaip nors prisukti. Ruošiuosi pinti didelę skrynią su dangčiu, tai žadu dangtį taip tvirtinti, nors dar panaršysiu internete, gal kils kokia nauja idėja.
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2012 02 16, 18:05)
manau, kad reiktų tvirtinti su dirželiais,

pritariu. Labai gražiai galima padaryti su odos ar medžiagos atliekomis,, jas blatnai iškirpus ir apsiuvus.

O aš pasigirsiu:
atradau dar geresnį variantrą su tais tapetų klijais:

pripyliau lipalo, ir špyliau ... akrilinio balto grunto, kuriį naudojau dekupažui.
Panos, kaaaaifas thumbup.gif , kas norite iškart ir sukietinti, ir nudažyti. Tas "snarglynas" (tapetų klijai) labai gerai draugauja ir su lipalu, ir su akriliniais dažais.
Ir dengiasi liuks, tik statybinį teptuką išsitraukiau sandėliuke radusi, toks kietokais šereliais, tai ir "įsiplaka" į tarpelius normaliai.

Fantastikja thumbup.gif

Prižadu, mirksiukas.gif prižadu, kad rytoj nufotkinsiu ir pasirodysiu savo kūrinius

Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2012 02 14, 11:54)
as PVA vertinu nuo laiko kai dekupazuotas auskaras pakliuvo su skalbiniais i skalbenka ir praejo visus etapus, kas keisciausia jis visai neatlipo ir net nesiskiria nuo to kuris nesiskalbe biggrin.gif

jeckau kaip mane nudžiuginai 4u.gif
Reiškia lipalas su laiku tiek kietėja, kad net tokius netyčnius valdališkus skalbimus atlaiko bigsmile.gif lotuliukas.gif ))
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2012 02 16, 17:05)
manau, kad reiktų tvirtinti su dirželiais, bet geriausia būtų juos kaip nors prisukti. Ruošiuosi pinti didelę skrynią su dangčiu, tai žadu dangtį taip tvirtinti, nors dar panaršysiu internete, gal kils kokia nauja idėja.

ot mintis gera bigsmile.gif thumbup.gif su dirzeliais kokiais tai, daba problema is ko juos padaryti g.gif biggrin.gif

Musu temos pirmam puslapyje yra kelios skrynios, jos su karkasu tai pastebejau kad tiesiog vyriais dangtis tvirtintas.
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 02 16, 17:41)
...Tas "snarglynas" (tapetų klijai) labai gerai draugauja ir su lipalu, ir su akriliniais dažais.
Ir dengiasi liuks, tik statybinį teptuką išsitraukiau sandėliuke radusi, toks kietokais šereliais, tai ir "įsiplaka" į tarpelius normaliai.
...

o juo tinka ir jau nudazytu vyteliu darbelius tvirtinti? g.gif

Klausimas, kokiu santykiu skiesti lipala dazytu vyteliu darbeliui sutvirtinti? Ar uztenka tik nulakuoti pora kartu? (darbelis stoves vonioje) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 02 16, 18:57)
kelios skrynios,  jos su karkasu tai pastebejau kad tiesiog vyriais dangtis tvirtintas.

jei yra prie ko prisukti - vyriai gerai, bet kai viskas tik pinta - taigi paimk ir prisiūk kitoje pusėje kokią sagą ar medinius pagaliukus kaip tvirtinimą, o iš viršaus galima bus paklijuoti, "pažaisti" su audiniu.
Mūsų vytelės - popierinės... Jas galima su yla net prilakuotas ramiai perdurti ir dangtį pritvirtinti.

O aš pagalvojau kad galiu paeksperimentuoti šįvakar ir padaryti dangtį vienai savo dėžių. Vistiek siūlus sudėti reikės, tai tikrai bus "kaip tik" thumbup.gif "zoviesus" padaryti iš audinio mirksiukas.gif

Panos, ačiū už galvosūkį. Jūs fantastiškos thumbup.gif Myliu myliu myliu jus, auksarankės wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2012 02 16, 19:01)
1, o juo tinka ir jau nudazytu vyteliu darbelius tvirtinti? g.gif

2, Klausimas, kokiu santykiu skiesti lipala dazytu vyteliu darbeliui sutvirtinti? Ar uztenka tik nulakuoti pora kartu? (darbelis stoves vonioje) g.gif

1, Manau tinka, bet jei reikia. Jei gerai nudažyta - neverta... Tada tik lakuoti.

2, Nežinau. Skiedžiau "iš akies", manau gavosi koks 1:5 (lipallo mažiau), bet galima pilti ir daugiau iupalo. Čia - eksperimentai kad išnaudoti tuos klijus ir ... namuose lipalas eina link pabaigos, o iki Senukų reikia ... važiuoti mirksiukas.gif
Jei tavo darbelis stovės vonioje, visgi gal nerizikuočiau ir lakuočiau lakuočiau lakuočiau su sintetiniu laku. Jis gi ir drėgmei atsparus.

Atsakyti
QUOTE(doreja @ 2012 02 16, 12:46)
GALIMA NAUDOTI SVINA IR NAUDOJA,TAM IR GAUNA PRIE ATLYGINIMU PRIEDUS UZ KENKSMINGAS SALYGAS,NEREIKIA TEIGTI KO NEZINAI blush2.gif

Kaip suprantu spaustuvėje dirba jūsų teta, ne Jūs, o aš dirbu spaudoje. Ir nereikia čia rėkti, aš nekurčia cool.gif
Atsakyti
Lipalo atskiedimo laipsnis čia, manau, priklauso nuo to, kaip greitai pintinukas bus džiovinamas: ar spės vanduo, esantis klijuose, susigerti į vyteles, ar bus pagreitintai išgarintas...Viskas priklauso tiek nuo aplinkos temperatūros, tiek nuo džiovinimo būdo, tiek nuo kitų dalykų.
Lipalas išdžiuvęs tampa atsparus vandeniui, kitas klausimas, kad vanduo gali "pereiti" kiaurai dangą, kuri dengia...popierių...wink.gif Kiaurai dėl to, kad tikrai pinto daikto nepadengsime idealiai sandariai. Vizualiai gerai padengti tikrai įmanoma, bet vanduo yra vanduo...Garai-irgi... doh.gif

Beskaitant jūsų, labai gražiai, kantriai ir kruopščiai pinančių, mintis apie dangčio tvirtinimą, kilo idėja.
Manau, labai nebloga... ax.gif Yra tokie metaliniai albumo žiedai, jie atsisega, įsiveria ir labai tvirtai ir patikimai užsisega. Kam įdomu, kur jų gauti, až, o kas žino, apie ką aš, žiūrėkit svetainę tiesiai...
Žiedų galima verti tam tikrą skaičių pagal norimos susegti kraštinės ilgį...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2012 02 16, 20:22)
Lipalo atskiedimo laipsnis čia, manau, priklauso nuo to, kaip greitai pintinukas bus džiovinamas: ar spės vanduo, esantis klijuose, susigerti į vyteles, ar bus pagreitintai išgarintas...Viskas priklauso tiek nuo aplinkos temperatūros, tiek nuo džiovinimo būdo, tiek nuo kitų dalykų.
Lipalas išdžiuvęs tampa atsparus vandeniui, kitas klausimas, kad vanduo gali "pereiti" kiaurai dangą, kuri dengia...popierių...wink.gif Kiaurai dėl to, kad tikrai pinto daikto nepadengsime idealiai sandariai. Vizualiai gerai padengti tikrai įmanoma, bet vanduo yra vanduo...Garai-irgi... doh.gif

Beskaitant jūsų, labai gražiai, kantriai ir kruopščiai pinančių, mintis apie dangčio tvirtinimą, kilo idėja.
Manau, labai nebloga... ax.gif Yra tokie metaliniai albumo žiedai, jie atsisega, įsiveria ir labai tvirtai ir patikimai užsisega. Kam įdomu, kur jų gauti, až, o kas žino, apie ką aš, žiūrėkit svetainę tiesiai...
Žiedų galima verti tam tikrą skaičių pagal norimos susegti kraštinės ilgį...
Sėkmės 4u.gif

ačiū už idėją su žiedais. Kur gauti nežinau, bet pradėsiu domėtis
Atsakyti
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doreja: 18 vasario 2012 - 16:17
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 02 16, 18:41)

O aš pasigirsiu:
atradau dar geresnį variantrą su tais tapetų klijais:

pripyliau lipalo, ir špyliau ... akrilinio balto grunto, kuriį naudojau dekupažui.

Prižadu,  mirksiukas.gif prižadu, kad rytoj nufotkinsiu ir pasirodysiu savo kūrinius
Papildyta:

O gal gali prie pragos nufotagrafot visas priemones : blush2.gif koke klijai,dazai,lakas blush2.gif
Butu tikra dydele pagalba man, jau pasimiciau rinkti kas geriau blush2.gif

O cia mano pirmas blinas:

user posted image]ą[/URL]

Vargau ilgai,nemokejau kaklo padarit. Ira dar kojas,no manau reikes po dazimo atskirai tvirtint.
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2012 02 18, 21:31)
O cia mano pirmas blinas:
Vargau ilgai,nemokejau kaklo padarit. Ira dar kojas,no manau reikes po dazimo atskirai tvirtint.

O Kokia šaunuolė! Neatrodo, kad tai būtų pirmas blynas!
Atsakyti
QUOTE(maja-as @ 2012 02 18, 20:31)
.O cia mano pirmas blinas:
..Vargau ilgai,nemokejau kaklo padarit. Ira dar kojas,no manau reikes po dazimo atskirai tvirtint.

sakyciau per sunkus darbelis kaip pirmam blynui, bet rezultatas puikus ir nepasakyciau kad pirmas blynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2012 02 19, 11:39)
O Kokia šaunuolė! Neatrodo, kad tai būtų pirmas blynas!

QUOTE(Sirvita @ 2012 02 19, 11:58)
sakyciau per sunkus darbelis kaip pirmam blynui, bet rezultatas puikus ir nepasakyciau kad pirmas blynas thumbup.gif

tikrai pirmas, man nepatinka darit ta kas lengva,pamaciau si drakona ir uzsikau padarit, kaiminka mano liudininke kiek kartu ardziau butent kakla.
Dabar galvos sukimas su ko dazit blush2.gif
Atsakyti